Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kitajska restavracija LJ

Kitajska restavracija LJ

Katera kitajska restavracija v Ljubljani je dobra? Katero priporocate? Hvala.

Na Litijski.

Chang BTC je super, poleg hrane je tudi ambient znotraj res lepo urejen. Terasa zunaj pa nič posebnega, ker ni možnosti. Strežba tudi odlična.

Preberi ocene.

Ja, meni tudi na Litijski in v btc, ta v btc mi je ful dobra.

Meni sta dobri Han v Aleji in Kitajski vrt v Dravljah.

Na Litijski nič posebnega v primerjavi z drugimi kitajskimi. Ne zdijo se mi neke občutne razlike med kitajskimi restavracijami, kot če bi kranjsko klobaso jedel na različnih lokacijah, bo okus še vedno isti. 🙂 Od azijskih mi je mogoče še najbolj všeč v korejski Orgam.

Odgovor na objavo uporabnika
matias, 15.07.2022 ob 22:34

Na Litijski nič posebnega v primerjavi z drugimi kitajskimi. Ne zdijo se mi neke občutne razlike med kitajskimi restavracijami, kot če bi kranjsko klobaso jedel na različnih lokacijah, bo okus še vedno isti. 🙂 Od azijskih mi je mogoče še najbolj všeč v korejski Orgam.

Pa so razlike. V Komendi je zanič – poslovenjeno čisto preveč. Pekoče zelje je kislo zelje, pekoče pa sploh ne. Zelenjava je tista kupljena narezana na kocke in zmrznjena.

laraposa, 15.07.2022 ob 22:30

Meni sta dobri Han v Aleji in Kitajski vrt v Dravljah.

Samo ne v kitajski vrt na Vodnikovi … če pa, pa probajte pokukat v kuhinjo (vas bo minila kit hrana za lep čas) al pa se pozno zvečer sprehodite tam mimo – zavoj ali boste urin….

Mi hodimo že vsa leta na Litijsko. Vedno zadovoljni

Kitajski vrt v Dravljah je zame najboljša restavracija.  Kuhinje po teh so si zelo podobne.   Imajo čudovit vrt ( bivša gostilna Pri Gusteljnu ). Hrana je zelo okusna. Priporočam.

Vedno samo v Cesarsko mesto na Litijski. Že več kot 10 let.

Tja tudi Pahor hodi. Smo ga že parkrat videli.

tetamici, 16.07.2022 ob 08:23

Vedno samo v Cesarsko mesto na Litijski. Že več kot 10 let.

Tja tudi Pahor hodi. Smo ga že parkrat videli.

Hahahahhaa, pakaj če Pahor hodi tudi tja na futr, no 🙂 Ni to nobeno zagotovilo,da je dobra.

Ker njemu lahko skuhajo sveže sestavine, tebi pa par dni stare za isto jed -saj itak vse posujejo z natrijevim glutaminatom, da se kak neprijeten okus  prikrije.

V Lj gasujem za uno v BTC -ker je nonstop frekvenca in tudi kuhna popucana kolikortoliko.

OGAM je.

Je pa fajn, to je pa res.

h. jobert, 16.07.2022 ob 12:16

OGAM je.

Je pa fajn, to je pa res.

@matias

Kitajski vrt – Dravlje. Vedno je polno, zato rabiš rezervacijo. Imajo že 30 letno tradicijo. Hrana je vrhunska.

Lilly625, 16.07.2022 ob 16:30

Kitajski vrt – Dravlje. Vedno je polno, zato rabiš rezervacijo. Imajo že 30 letno tradicijo. Hrana je vrhunska.

“Gǔ ān suān nà “, aji no moto, …….

tudi v slovenskih kitajskih dela čudeže, da je tako eksplozivnega in njami okusa – pospletaj, kaj to je 🙂

Ajinomoto MSG (Monosodium Glutamate) Umami Vetsin Seasoning 1kg | Shopee  Philippines

Ni kitajske restavracije brez glutamata. Jaz kaksne 2x na leto v kitajski restavraciji dokler me ni po enem kosilu zalila vrocina, celo telo napeto kot struna, obraz rdec kot paradajz, obcutek, kot da bo eksplodiral. Ne vem, a so ga natresli cel zakelj ali koliko. Od takrat se kitajskim restavracijam izogibam.

res je802, 16.07.2022 ob 17:19

Ni kitajske restavracije brez glutamata. Jaz kaksne 2x na leto v kitajski restavraciji dokler me ni po enem kosilu zalila vrocina, celo telo napeto kot struna, obraz rdec kot paradajz, obcutek, kot da bo eksplodiral. Ne vem, a so ga natresli cel zakelj ali koliko. Od takrat se kitajskim restavracijam izogibam.

Hvala za podeljeno mnenje in izkušnjo. Natrijev glutamat je strup za človeško telo.

Točno zaradi glutamata se za vsako ceno izogibajte kitajski hrani! Sekundarno pa tudi zaradi splošne higienske oporečnosti.

Mi gremo vedno v Kitajski vrt v Dravljah. Dobra hrana in lep vrt.

Ko boste raka fasali, pa se pojdite kar na Kitajsko zdravit. Če že njih zalagate z denarjem.

Tromso, 16.07.2022 ob 22:54

Točno zaradi glutamata se za vsako ceno izogibajte kitajski hrani! Sekundarno pa tudi zaradi splošne higienske oporečnosti.

Nobene znanstvene podlage o škodljivosti glutamata.

What is MSG, and is it actually bad for you? – Sarah E. Tracy

.https://www.youtube.com/watch?v=EKgEj5asL3o

Kitajski vrt v Dravljah ma eno najgnusnejših kuhinj v Ljubljani.

meni je bil kot fast food sprejemljiv Novi Šanghai na Kapiteljski. No, do trenutka, ko sem naročila hrano na dom in je bilo v vseh jedeh polno las. Zdaj prav ne morem več jest v nobeni kitajski restavraciji, čeprav je bil to edini tak dogodek.

. https://www.gzs.si/Default.aspx?tabid=51668&SkinSrc=%5BG%5DSkins/GZS/PrintNoSkin&ContainerSrc=%5BG%5DContainers/GZS/NoTitle&dnnprintmode=true

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close