Kitajska restavracija LJ
matias, 15.07.2022 ob 22:34
Na Litijski nič posebnega v primerjavi z drugimi kitajskimi. Ne zdijo se mi neke občutne razlike med kitajskimi restavracijami, kot če bi kranjsko klobaso jedel na različnih lokacijah, bo okus še vedno isti. 🙂 Od azijskih mi je mogoče še najbolj všeč v korejski Orgam.
Pa so razlike. V Komendi je zanič – poslovenjeno čisto preveč. Pekoče zelje je kislo zelje, pekoče pa sploh ne. Zelenjava je tista kupljena narezana na kocke in zmrznjena.
tetamici, 16.07.2022 ob 08:23
Vedno samo v Cesarsko mesto na Litijski. Že več kot 10 let.
Tja tudi Pahor hodi. Smo ga že parkrat videli.
Hahahahhaa, pakaj če Pahor hodi tudi tja na futr, no 🙂 Ni to nobeno zagotovilo,da je dobra.
Ker njemu lahko skuhajo sveže sestavine, tebi pa par dni stare za isto jed -saj itak vse posujejo z natrijevim glutaminatom, da se kak neprijeten okus prikrije.
V Lj gasujem za uno v BTC -ker je nonstop frekvenca in tudi kuhna popucana kolikortoliko.
h. jobert, 16.07.2022 ob 12:16
OGAM je.
Je pa fajn, to je pa res.
Lilly625, 16.07.2022 ob 16:30
Kitajski vrt – Dravlje. Vedno je polno, zato rabiš rezervacijo. Imajo že 30 letno tradicijo. Hrana je vrhunska.
“Gǔ ān suān nà “, aji no moto, …….
tudi v slovenskih kitajskih dela čudeže, da je tako eksplozivnega in njami okusa – pospletaj, kaj to je 🙂
Ni kitajske restavracije brez glutamata. Jaz kaksne 2x na leto v kitajski restavraciji dokler me ni po enem kosilu zalila vrocina, celo telo napeto kot struna, obraz rdec kot paradajz, obcutek, kot da bo eksplodiral. Ne vem, a so ga natresli cel zakelj ali koliko. Od takrat se kitajskim restavracijam izogibam.
res je802, 16.07.2022 ob 17:19
Ni kitajske restavracije brez glutamata. Jaz kaksne 2x na leto v kitajski restavraciji dokler me ni po enem kosilu zalila vrocina, celo telo napeto kot struna, obraz rdec kot paradajz, obcutek, kot da bo eksplodiral. Ne vem, a so ga natresli cel zakelj ali koliko. Od takrat se kitajskim restavracijam izogibam.
Hvala za podeljeno mnenje in izkušnjo. Natrijev glutamat je strup za človeško telo.
Tromso, 16.07.2022 ob 22:54
Točno zaradi glutamata se za vsako ceno izogibajte kitajski hrani! Sekundarno pa tudi zaradi splošne higienske oporečnosti.
Nobene znanstvene podlage o škodljivosti glutamata.
What is MSG, and is it actually bad for you? – Sarah E. Tracy
Forum je zaprt za komentiranje.