Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Kitajska kuhinja

Kitajska kuhinja

Živjo!

Obema s fantom je zelo všeč kitajska hrana in rada bi si kupila “kitajsko” kuharsko knjigo. Zadnjič sva v knjigarni sicer našla eno, vendar so bile notri same čudne in nepoznane jedi. Ali nama lahko kdo priporoči knjigo (lahko tudi v ang. ali nem.), v kateri bi bili recepti za jedi, ki se jih da dobiti v “naših” kitajskih restavracijah?
Pa še to: ali morda kdo ve, v kaj Kitajci povaljajo meso, da je potem tako fajn hrustljavo in mehko?

Hvala za odgovore in obilo gurmanskih užitkov vam želiva.

DOBROTE IZ VOKA / MK , čisto nova knjiga, super recepti.

Kleopatra…..poglej si sledeco stran, kjer bos nasla veliko zanimivega…..

http://www.enaplus.com

meso povaljajo v zmes iz beljaka in koruznega skroba, potem pa to ocvrejo…

lp, Jessy

Kleopatra, poglej na stran trgonet (ne vem točen naslov, kar z iskalnikom poišči- najdi.si).
Imajo ogromno receptov za kitajsko, tajsko in vse mogoče kuhinje, poleg tega pa še opis začimb, kako se uporablja vok…skratka polno uporabnih stvari.

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close