kirurg za povečanje prsi
Xrobe, 06.04.2018 ob 11:15
Dobr še jst neki povem.
Meni osebno je izredno všeč, če ženska nima velikega oprsja.
Pa manjše oprsje je bolj praktično za športne dejavnosti in aktivnosti.
Tudi manj težav s hrbtenico.
Največja lepota ženske se pa globoko v njenem srcu skriva.
Xrobe, tale pa zmaga: Največja lepota ženske se pa globoko v njenem srcu skriva.
Samo večina tega ne opazi, ker so preveč zaslepljeni z umetnim videzom nalepotečenih ali leporečnih..
Zartrose izven profila, 16.01.2022 ob 19:11
Majhne pa še povešene, 16.01.2022 ob 17:07
Tocno to. Od svojega 13 leta se ze borim s phihicnimi tezavami glede majhnega oprsja. Pa si mislim pa dobro sprijazni se si kaka si vendar ne gre. Vsakic ko se pogledam v ogledalo se zgrazam, ko kupujem modrc in kopalke sem spet psihicno na dnu. Obsedena sem s prsmi, vsako zensko ogledujem v prsi, na plazi v kopalkah se mi meša ko gledam zenske v prsi (to ni normalno vec). Po porodu pa so se še povesle (prazne vrečke) tako da zdaj zgleda se grše. Ze 15 let si govorim da bi sla na povecao vendar ne zberem poguma. Tudi partner mi govori ce sem normalna, vendar me ne potolazi dejstvo da je njemu vseeno. Tudi v preteklosti nisem nikoli imela tezav s partnerji da bi koga motilo. Tezava je samo v meni in verjetno bo ostala do konca ziveljenka.
Sori, ampak povečava prsi ti ne bo dala samozavesti-bo zgolj bergla. Pesek v oči.
Raje pošeraufaj globoko po sebi, kaj se ti je dogajalo v nežnih odraščajočih letih. So te domači moški zafrkavali, norca delali iz tebe, te poniževali? Ali v šoli, na igrišču.. s tem zdilaj, pa boš dobila pravo samozavest.
A ti to meni morda?
Ja, so me zafrkavali v mladosti- se norca delali iz mene, me zaničevali, ker sem imela tudi 20 kg viška tkarat. Verjemi, trdo delo je se ubranit takih bullijev. Pa sem uspela lepo shujšati, tudi karierno uspela, družina, vse super – z lastnim trdim delom. In ja, za nagradno sem si pa še prsi povečala, ker sem si to zaslužila. Torej- who are u to judge? A samo zato, ker sem podelila na forumu, ker naj bi tukaj sodelovali samo odpadniki ? 😛
Ne skrbi –
smo v 21 stoletju, 16.01.2022 ob 19:19
A ti to meni morda?
Ja, so me zafrkavali v mladosti- se norca delali iz mene, me zaničevali, ker sem imela tudi 20 kg viška tkarat. Verjemi, trdo delo je se ubranit takih bullijev. Pa sem uspela lepo shujšati, tudi karierno uspela, družina, vse super – z lastnim trdim delom. In ja, za nagradno sem si pa še prsi povečala, ker sem si to zaslužila. Torej- who are u to judge? A samo zato, ker sem podelila na forumu, ker naj bi tukaj sodelovali samo odpadniki ? 😛
Ne skrbi –
Pa saj nisem đađala nikogar.. ne tebe ne osebe, ki sem jo citirala.
Drugace pa seveda super za tvoj uspeh lastnega trdega dela!
Buliji so pa tezava vsepovsod.. to so v otrostvu na tak ali drugacen nacin zanemarjeni otroci in se izzivljajo nad drugimi…
Zartrose izven profila, 16.01.2022 ob 19:13
Xrobe, tale pa zmaga: Največja lepota ženske se pa globoko v njenem srcu skriva.
Samo večina tega ne opazi, ker so preveč zaslepljeni z umetnim videzom nalepotečenih ali leporečnih..
Zartrose, to se nanaša na superfantastično jedro. Prebujanje neskončnih sposobnosti znotraj sebe. Povezano je tudi s kristalno čisto vestjo v centru srca. To je tista neskončno majhna zvezdica, ki sije v centru srca, ki je neskončno manjša od atoma. Prebujanje pozitivizma v sebi in seveda tudi v svoji okolici. Zdajle sem se nasmehnil, to je treba kar večkrat na dan storiti, da pride v navado. Gubice ob očeh pri ženski, ki so posledica smejočih oči so seksi 🙂 Pa seveda, kot nevidno (psihološko, duhovno) bitje v materialnem telesu je nadoblast nad lastnim materialnim telesom absolutno tvoja. Materialno telo je kot glina, ki jo oblikuješ v skladu s svojim hotenjem. Recimo, si v nevidnem fantazijskem telesu, ki je več kot perfektno in materialno telo se oblikuje v skladu z več kot perfektnim fantazijskim telesom. V tebi je neskončna moč in energija, ki jo izžarevaš v okolico. To so pozitivne afirmacije, ki imajo pozitiven učinek. Giblješ se nadvse elegantno, drža je pokončna in zravnana. 🙂
Tema se je ustavila pred letom dni. Da nadaljujem, sem pristaš kirurgije brez skalpela, torej nevidne kirurgije. Kakor vemo je v vsaki ženski princesa skrita. Te princese, ki ima čarobne sposobnosti velikokrat nihče ne vidi. Princesa vidi tekst. Sem povsem neviden okrog princese. Princesi se opravičujem za predrznost.
Forum je zaprt za komentiranje.