kirurg za povečanje prsi
Itak. Ker je edina razlika med spoloma pač to. Res, geji ne padajo na moške zaradi penisa, ampak zaradi gladkega prsnega koša. Resno?
Kaj pa so potem ljubitelji velikih? Prikriti dojenčki?
[/quote]
A si tako tupa ali samo nerazgledana – da obstaja tudi več zvrsti gejev ?? Reče se jim: Bears.
Joj, ste hecni, Ker jaz ne bi, ne sme nihče? Pa veste, da smo ljudje različni? V življenju nisem poznala veliko žensk z majhnimi prsmi, kar pa sem jih, so imele vse komplekse. Gremo kupovat modrčke – veš, jaz imam majhne, težko dobim modrček. Kaj bi dala za tvoje. Je čas za v kopalke. Ah, kdo bo pa mojo revščino gledal. In podobni komentarji. Tista, ki jo kljub majhnim joškem tipi buljijo, sploh ne ve, kaj so majhni joški. Ko si ploh, te moški buljijo, ja – ampak ne, ker bi bili vzburjeni, ampak ker so zgroženi. Sploh ko se tista koža povesi. Da se majhne joške ne povesijo, je bedarija, da ni večje. Povesijo se na najbolj grd način.
In estetska kirurgija obstaja ravno zaradi kompleksov, ki človeku grenijo življenje. Jaz sem šla pod nož z operacijo, ki je bila res ena najhujših, okrevanje je trajalo dva meseca, pa niti sekundo nisem obžalovala. Bodite srečni, da ne veste, kaj so kompleksi in ste zadovoljni v svoji koži.
Dej ne pretiravaj – ker nisi dala skozi, res ni treba pretiravat.
Res je – ne moreš razumeti, ker NISI DALA SKOZI :). Fair enouigh?
Vsako izdrtje zoba (!) s tremi koreninami je večja travma za telo, kot vstavitev implantatov v prsi. Rana v ustih, skozi katero gre kmalu po operaciji morje bacilov….. Večja možnost in hitrejša možnost infekta je pri izdrtju kočnika in bolečina večja, kot pri augmentaciji prsnih vsadkov….
Jasno, vse je pa odvisno od tvojega praga bolečine- če si po naravi bolj “too posh to push “, potem bi te augmentacija neznosno bolela…..
Pa kaj nekaj no prepričuješ – tista, ki je odločena, ki je v glavi pošlihtala, zakaj ne bo imela več ” izpraznjenih čajnih vrečk ali pasjih uheljcev, če ji pa ni treba, ker obstaja rešutev v estetski kirurgiji, ali pa zakaj po odstranitvi rakastega tkiva na dojkah ne bo ostala brez dostojanstva – brez prsi, kot simbola ženskosti – tista ve, da je tvoje pisanje samo ena žugajoča nakladancija.
[/quote]
Vedno sem imela majhne, samo trde in okrogle.
Prijatelji so se hecali, kje sem jih pozabila.
O, madona, so zopet na nohkastlnu ostale, sem rekla in si jih pogladila.
Vsesplošen smeh.
Nikoli nisem bila zaradi tega pod stresom. Pač, majhne smo posebnice, kot tiste z velikimi in lepo oblikovanimi.
Moja mama je imela ravno take. Vse življenje je imela četice za seboj, še v starost.
Ja, to ti manjka!
Da se ti popajo zaradi velikih dojk. Večni dojenčki v obliki dedcev.
Kolk si ti zakompleksana! In to zaradi mojih malih dojkic!
Te žalijo? Kam pa? In s čim?
Punca, nič ne visi, če se zrediš!
Ne malo, ne veliko.
Če te pa zopet kile motijo, ni moj problem.
Kot ni, če nisi všeč tipu, za katerim letaš.
Pa ne zaradi jošk. Saj to sama veš!
Operiraj si joško nad joškami! Tintaro.
Jebeš ti tisti modrček. Prsi morajo bit – prsi. Ne pa pena, pa puš up, pa poleti švicaš v tisto peno…. A ni nič zadrege potem, ko pred descem daš dol, on pričakuje, potem pa nič od nič ? V bistvu ga ti bolj “nategneš”, kot tista, ki ima silikonske 🙂 Pa ne mi zdej pisat, da ne zaradi descev – zakaj pa potem nosiš čudežni modrček -za svojo samozavest?
Lej, ti se matraj s “čudežimi” modrčki še naprej, prav :)Sprejmemo, ti pa sprejmi od drugih, da so silikoni bolj praktični na dolgi rok, kot pušup pena.
[/quote]
Joške so nekaj, kar dobiš z genetiko in razvojem telesa. Njihova oblika in velikost nima nič ali malo nič opravka s trudom, posvečanjem, telovadbo, prehrano ali zdravim načinom življenja, kot tudi ne z vzgojo, izobrazbo in razgledanostjo. To je dano človeku, ženski. Majhnih ali velikih, dvignjenih ali povešenih si ni nobena izbrala sama, grdo dušo in pokvarjen jezik pa ja. To se da odpraviti, negovati, izboljšati. Brez noža.
Nekoč sem na plaži ujela pogovor dveh tipov, sosedov na brisačah. Žene so nekje tekale za mularijo, ta dva sta pa klepetala. Nisem bila pozorna nanju in nisem si želela poslušati pogovora, pa sem ga morala, ker sta bila pač zraven. Vse po vrsti sta komentirala – “tista ima majhne, tista ima celulit, tisti visijo, tista, če bi imela ravne zobe, bi bila za ponucat, tisti visi trebuh, tista je zašpehana, tisti štrlijo kolena kolkor je suha”. Obrnila sem se in si ju ogledala: dva pleškota s kratkimi nogicami in trebuhom, ki jim je visel preko kopalk, mlahava koža na rokah, po kateri se vidi, da v zadnjih 15 letih nista taknila niti metle, kaj šele kak športni pripomoček. Oprostite, ampak jaz sem se začela krohotati. Ko sta se vrnili ženi, sem se krohotala še bolj, ker sta bili kopiji svojih mož v ženskem telesu in s kakšnim lasom več na glavi. Nadaljevanje pogovora je bilo še lepša osvežitev moji dobri volji, ker sem ju očitno precenila in skozi pogovor razumela, da sta para precej mlajša, kot sem ju jaz ocenila. In zaradi takih bi se manj obdarjene ženske morale obremenjevati?
Ha ha, ene par zapisov je prav zabavnih.
Še dobro, da se z obsegom glave ne obremenjujemo toliko kot z oprsjem.
Tudi jaz sem ena taka s praznimi predali, pa res ne bi rekla, da sem bila zaradi tega v lajfu kdaj prikrajšana oziroma se s tem nisem nikoli obremenjevala. Hči mi je enkrat med puberteto rekla, da bi rada imela večje, in sem jo samo debelo pogledala. No, zdaj ima večje, pa nič pretiranega (75 B), pa pravi, da čisto vseeno, če bi bile manjše. Za resnejše ukvarjanje s športom so samo ovira.
Kolegica mi je povedala za primer para, ko si je ona šla popravit oprsje. Tipu je bila všeč točno taka, kot je bila. Po operaciji se je ni mogel več dotakniti.
Na ljudeh pritegnejo pogled in nasmeh.
Meni je v bistvu prav žalostno, skozi kaj so pripravljene iti ženske zaradi iskanja pozornosti. Itak jo potem zbudijo predvsem pri takih slinavcih, kot sta zgornja dva gremlina na plaži, ker ta pametni moški padajo na druge stvari.
Jebenti, če grejo kile gor, gre tudi ta materjal. Noben modrc več prav, vse kupiti na novo.
In občutek je grozen, čeprav so naravne.
Nazaj shujšat!
[/quote]
NIkakor ! 🙂 Pri ženskah tipa hruška postava, ki ko tudi še nimajo “Naložene postave” , torej imajo široke boke in rit v primerjavi z. majhnimi joški, ne bo šlo v joške – nikoli….. Videno na ene par primerkih v zadnjih 20ih letih.
Vedno sem imela majhne, samo trde in okrogle.
Prijatelji so se hecali, kje sem jih pozabila.
O, madona, so zopet na nohkastlnu ostale, sem rekla in si jih pogladila.
Vsesplošen smeh.
Nikoli nisem bila zaradi tega pod stresom. Pač, majhne smo posebnice, kot tiste z velikimi in lepo oblikovanimi.
Moja mama je imela ravno take. Vse življenje je imela četice za seboj, še v starost.
Ja, to ti manjka!
Da se ti popajo zaradi velikih dojk. Večni dojenčki v obliki dedcev.
[/quote]
Žal tvoje majhno oprsje gre skozi tvoje življenje vedno v stilu sarkastičnih šal, tudi sama se šališ na svoj račun glede njih…. In žališ moške, da so večni dojenčki na račun svojih majhnih prsi? Ja, dokazano je, da je moškim to spolno privlačno – in vedno bo moški raje tako šžensko, ki spredaj ni čisto ploh – če je z njim vse v redu in prikrito nima rad androgenih žensk ali pa ni prikriti gej….Žal…… to je čista resnica.
Dejstvo pa je, da
Kolk si ti zakompleksana! In to zaradi mojih malih dojkic!
Te žalijo? Kam pa? In s čim?
Punca, nič ne visi, če se zrediš!
Ne malo, ne veliko.
Če te pa zopet kile motijo, ni moj problem.
Kot ni, če nisi všeč tipu, za katerim letaš.
Pa ne zaradi jošk. Saj to sama veš!
Operiraj si joško nad joškami! Tintaro.
[/quote]
Nič ni zakompleksana. Zelo realna je.. pametna.
Če ima kdo kompleks, ga imaš ti, ki ji poizkušaš žugat s svojim neumnim prstom preko tipkovnice.
in jasno, tudi tvoj žaljivi žargon da vedeti, da imaš nek hud kompleks… očitno kar se prsi tiče….
Žal tvoje majhno oprsje gre skozi tvoje življenje vedno v stilu sarkastičnih šal, tudi sama se šališ na svoj račun glede njih…. In žališ moške, da so večni dojenčki na račun svojih majhnih prsi? Ja, dokazano je, da je moškim to spolno privlačno – in vedno bo moški raje tako šžensko, ki spredaj ni čisto ploh – če je z njim vse v redu in prikrito nima rad androgenih žensk ali pa ni prikriti gej….Žal…… to je čista resnica.
Dejstvo pa je, da
[/quote]
V najstniških letih sem se opazovala, kako rastejo meni in kako sošolkam, vrstnicam.
Ker imam športno zgradbo, so lepe oblike, okrogle. Še danes. Niti mi k taki postavi ne bi ustrezele večje.
Mama pa je imela velike in tudi lepe.
Na mene se mlajši moški, otroci, kot sem napisala, ne lepijo, nanjo so se. Ker jih je asociirala na mamo.
Moji odzivi so bili bolj enkratni, z res družinskimi prijatelji, kar je bilo bolj v smislu pohvale, tako sem tudi reagirala. Tudi sama dam moškim odkrit kompliment.
V začetku pubertete sem razmišljala, kako bi bilo, če bi bile večje, z razvojem in ukvarjanjem s športom pa ne več. Rada jih imam, lepe so, moje so.
Prav moški mi povedo, kako lepe so.
Moški me imajo na splošno radi, ker sem zvest in zanesljiv prijatelj in se ne obešam nanje.
Občudujem ženske z lastnostmi, ko so ponosne nase, tako tiste z večjimi, kot tiste z manjšimi in ne jamrajo, se dobro počutijo v svoji koži, so hrabre, pametne, borke. Se znajo sprejeti. In uživajo življenje, dihajo.
Toliko o tem, kako ženske doživljamo sebe.
V najstniških letih sem se opazovala, kako rastejo meni in kako sošolkam, vrstnicam.
Ker imam športno zgradbo, so lepe oblike, okrogle. Še danes. Niti mi k taki postavi ne bi ustrezele večje.
Mama pa je imela velike in tudi lepe.
Na mene se mlajši moški, otroci, kot sem napisala, ne lepijo, nanjo so se. Ker jih je asociirala na mamo.
Moji odzivi so bili bolj enkratni, z res družinskimi prijatelji, kar je bilo bolj v smislu pohvale, tako sem tudi reagirala. Tudi sama dam moškim odkrit kompliment.
V začetku pubertete sem razmišljala, kako bi bilo, če bi bile večje, z razvojem in ukvarjanjem s športom pa ne več. Rada jih imam, lepe so, moje so.
Prav moški mi povedo, kako lepe so.
Moški me imajo na splošno radi, ker sem zvest in zanesljiv prijatelj in se ne obešam nanje.
Občudujem ženske z lastnostmi, ko so ponosne nase, tako tiste z večjimi, kot tiste z manjšimi in ne jamrajo, se dobro počutijo v svoji koži, so hrabre, pametne, borke. Se znajo sprejeti. In uživajo življenje, dihajo.
Toliko o tem, kako ženske doživljamo sebe.
[/quote]
Ti imaš pa drugo težavo: svoje prsi in primerjalne prsi drugih doživljaš skozi obdobja samo kot “objekt za privlačitev moških”… To je pa precej narobe…..
Ženske prsi so prvotno kot organ za dojenje otrok, nato pa za žensveni izgled ženske postave – da je sebi privlačna, zadovoljna z njimi. Zlo malo žensk pa poznam, ki bile res zadovoljen s svojo spredaj zelo neobdarjeno postavo v predelu mlečnega profila.
Preberi si no še enkrat svoj sestavek, da boš razumela.
Forum je zaprt za komentiranje.