Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kirby sesalec?

Kirby sesalec?

Da se jaz povem za prijatelja,ki se mu je tako mudilo za to sluzbo.Ko je prisel tja,so povedali zakaj gre,je sel na tisti tecaj in ti ljudje znajo resnicno govoriti,je rekel in sprejel to delo!
Na zacetku je podpisal pogodbo in tudi sami so mu tako rekli(kot vsem ostalim),da bo dobil 50 tisoc na mesec,cetudi ne proda nicesar,ampak da pa mora imeti toliko in toliko strank oz.,toliko ur.

Po enem mesecu je prijatelj obupal,saj ni nasel nobene stranke,ki naj bi kupila ta strasni sesalec “KIRBY”,poleg tega pa je dobil placo,nakazilo,25 tisoc tolarjev!!! Nihce jim ni povedal,da je teh 50 tisoc bruto placa,ampak da dobijo ven 50 tisoc sit!

NE NASEDAJTE NA LEPE BESEDE “Kirby” PROFESIONALCEV!!!

Ups,pomota! Se opravicujem 😉

moj stric ga je že kupil ženi (on je silil, da ga bi imela) in dal že aro 100.000… potem sta se pa če teden neki spričkala in ji je pod nos vrgel nakup sesalca in ceno… in teta je takoj zahtevala naj ga vrne… njej se je itak cena zdela pretirana (komu pa ni)…

To je obupno visoka cena za en sesalec.Privošči si ga le tisti,ki ima denarja preveč in ne ve kaj bi počel z denarjem.Preserancija.

Saj ni mogoče, da se take stvari dogajajo. Kako si lahko nekateri to privoščijo? Ima še kdo podobno izkušnjo s to firmo?

Folk o kakih provizijah vi govorite? Sem prodajal Kirby-je in vam povem, da provizije niso tako grozno velike. Seveda za nekoga, ki proda normalno. Tisti, ki prodajo veliko (ampak teh je malo), res dobro zasluzijo. Morate pa vedet, da se dela po cca. 75-80 ur na teden. S toliko urami bi tudi v navadni sluzbi dobil zelo dobro placo :). Pa se to – provizije niso polovico vrednosti ampak okoli 10%.
Toliko v razmislek, da ne boste pisali kaj ste slisali od prijatelja, katerega prijatelj pozna nekoga, ki je tam delal.

Lp

Kirby: Bullshit.

Vreče so 14x dražje, cev je 5x dražja, vreča iz blaga je 4x dražja, krtača je 6x dražja in tako naprej.

Men je kr slabo v želodcu, ko razmišljam o tem kakšen nateg je prodaja Kirby opreme pri nas.

Vse za sesalec KIRBY na enem mestu!

Rezervni deli
Zamenjava za nov sesalec oziroma odkup
Servis
Vrečke po akcijski ceni…

Kontaktirajte nas na sesalec.kirby@gmail.com

Z veseljem vam bomo pomagali.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close