Najdi forum

Kinder Lada

Mene pa zanima, če se pri nas sploh še dobi Kinder Lada, saj veste, čokoladno – lešnikov namaz. V trgovinah je že dolgo nisem videla. Ostali podobni namazi se mi zdijo zanič, razen Nutelle… ampak žal je samo črna, meni je pa najbolj všeč prav bela krema.
Če kdo ve, kje se da dobiti, bi bila zelo vesela.

Lep pozdrav!

Jaz je tudi nikjer več ne najdem. Uporabljam pa Lino Lado od Podravke, ki je zelo podobna Kinder Ladi. Probaj!

LP.

Tudi meni se večkrati cedi slina po njej, žal je tudi jaz nikjer ne najdem.

Smo sedaj prešaltali na Nutello. Če kdo res kaj ve o Kinder ladi naj sporoči.

Torej nisem edina oboževalka Kinder Lade. 🙂 Po pravici povedano sem pričakovala drugačne reakcije (moraliziranje glede nezdrave prehrane, hehe).
Sicer smo pa tudi pri nas prešaltali na Nutello. Lino Lado sem pa tudi že probala, pa mi ni preveč všeč.

Tudi jaz sem dolgo časa iskala Kinder Lado dokler nisem izvedela, da se je Kinder Lada preimenovala v Lino Lado. Pa še novo embalažo je dobila (zdaj že staro). Torej: Kinder Lada je Lino Lada.
Pa dober tek!

A res al kaj? Ampak okus niti slučajno ni tak kot pri Kinder Ladi.

Kaj pa Viki krema?

A res? ampak kot pravi Kleopatra okus res ni niti malo podoben.

Take kot Kinder Lade še nisem našla (predvsem zaradi belega, ki je božanski).
Pač, kot se že rekla, se tolažimo z Nutello.

Namesto Kinder Lade lahko uporabite Milky Way namaz. Vsebuje belo in temno čokolado.

Obožujem jo tudi jaz!!!
Kaj če bi pisali kar v Avstrijo da jo malo razredčijo in nam jo ponovno pošljejo v lončkih. mmm.

KINDER LADA JE LINO LADA,…..tisti ki trdi da je drugačna…..ma ne spakujte se, kako bo drugačna če je sam embalaža druga??????????????????

najbolj okusno podobna kinder ladi je milky way krema ali pa nutela, te tri so si po okusu dokaj podobne, vse ostalo kot je viki krema in ostala naša sranja pa je fuuuuj!

Kinder lada je isto kot Lino lada??? Kinder lada je od Fererra (Italija), Lino lada pa od Podravke! To nikakor ni isto! Sedaj pa se tudi jaz tolazim z Nutello, ki je tudi od Fererra.

To ni res, ker je tudi okus drugačen. In kot je rekla Lili, tudi proizvajalec je drug.

Lutki, probajte NjamNjam od Planike!
p.s.: Tudi tu jocemo za Kinderlado.

Kaj pa Eurocrem? Men je mnjami.

lino lada je enaka oz. je kinder lada

Poglejte si tale članek.
Meni je zdaj jasno zakaj tako skrivnostno izginotje
naše “kinder lade”

http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/posastna-kinderlada.html

ma vse to je sranje-UMETNO SRANJE ki zapaca želodec.

Budale blesave! Kinder lada je bila od Podravke in kasneje so zaradi tožbe Ferrera morali svoj produkt preimenovati in tako je nastala Lino lada. Tisti pametnjakoviči, ki bluzite, še enkrat: KINDER LADA je bila proizvod Podravke in KINDER LADA je danes LINO LADA.

Kinder lado je po licenci od ferrera delala podravka. Po izgubi licence jo je preimenovala v lino lada

Kinder lada Lino lada

Beri: https://www.index.hr/magazin/clanak/kinder-lada-je-misteriozno-nestala-s-polica-znate-li-zasto/958849.aspx

Za moje pojme ji je še najbolj podobna tale: https://www.mojacokolada.si/cokoladnica-mojacokoladasi/1984-cokoladno-lesnikov-namaz-by-mojacokoladasi.html?gclid=EAIaIQobChMI36CbqtmA3gIVQeJ3Ch2uCgR4EAAYASAAEgIabfD_BwE

Pa kaj še. Podravka je naredila SVOJO verzijo Kinder Lade in jo poimenovala Lino Lada.
Eni res nimate okusa zaradi korone. LOL

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close