Kilogrami – 47 let – začaran krog – jezna
Aja, jaz sem večino časa malo lacna in vsak dan grem za 45 min na sprehod s psom. Občutka lakote se navadiš oz se ti skrči želodec in potem izgine in ni neprijeten. Prijetno pa je, da imaš več energije.
Ko je torta, je pojem tri grižljaje, pizze pol, itd In mi rečejo: ” Jej, ti si suha in lahko ješ”. Ne, jaz jem zdravo in malo, sem ves cas malo lačna in ves čas nekaj delam doma ali pa se sprehajam in sem zato suha in fit. Ob 19.30 pa sem v horizontali z umitimi zobmi in lenarim. Tudi če bi mi hrana zapasala, sladkarij in prigrizkov nimam, ostalo zahteva cas in energijo, raje ležim v postelji, tapjam po telefonu in ob 9ih že spim 🙂
Mislim da ste zgrešili bistvo. Avtorica je napisala da se noče več nažirat. Kar nakazuje na psihičen problem. Svojo čustveno praznino polniš s hrano. Če to delaš že nekaj časa, je vzorec postal že navada. Nobena dieta ti ne bo pomagala če ne boš delala na sebi, na svoji psihi. Ko ne boš več čutila potrebe po basanju, boš lahko pojedla npr.samo 2 koščka čokolade namesto cele.
Forum je zaprt za komentiranje.