Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Kihanje in kašljanje v sadje v trgovini

Kihanje in kašljanje v sadje v trgovini

Danes v trgovini za Bežigradom pride moški srednjih let in je najprej kašljal, potem kihal kjer je sadje in zelenjava, potem pa nekulturno kot 5 let star otrok na vso silo pihal in brisal nos. Tudi to kjer je bilo sadje. Da bi smrkal zunaj trgovine verjetno ni toliko uvideven.

In ko bodo ljudje prišli za njim, če niso preboleli ali cepljeni, se bodo 100% okužili. Sam sem se na podoben način okužil v diskotni trgovini. Nekateri ljudje so res neuvidevni do bolnikov in zdravnikov. Celo zdravstvo stoji zaradi covida pa se ljudje tako obnašajo v trgovinah…

Obstajajo tudi drugi virusi, ne le korona. Prehlajen človek je šel v trgovino, kot mnogo zim poprej. Po tvoje bi moral ob vsakem kašlju stopiti ven in si razkuževati roke? Ok, ti si se okužil na ta način. Misliš, da ni možno, da bi bil le prehlajen?

Če še ne veš-to so počeli že mnogo mnogo mnogo pred pojavom korone. te takrat ni brigalo za prenos bacilov? Ajaaa nič ni tako hudega kot korona ki jo lahko preboliš brez znakov! A lahko še katero drugo preboliš tako hmmm?

Higiena rok in pravilno kašljanje je že od nekdaj pri večini ljudeh odsotno. In to je največji krivec prenosov. ne bo cepivo pri temu nič pomagalo. Ampak valda.. cepivu se verjame, umivanju rok pa ne! Katastrofa v miselnosti res ejj!

kovid, ki ga lahko preboliš brez znakov

Itak moraš umiti sadje in zelenjavo pred uživanjem, če pa kuhaš pol pa itak gre vse ven.

Odgovor na objavo uporabnika
Zartrose izven profila, 30.11.2021 ob 17:55

Če še ne veš-to so počeli že mnogo mnogo mnogo pred pojavom korone. te takrat ni brigalo za prenos bacilov? Ajaaa nič ni tako hudega kot korona ki jo lahko preboliš brez znakov! A lahko še katero drugo preboliš tako hmmm?

Higiena rok in pravilno kašljanje je že od nekdaj pri večini ljudeh odsotno. In to je največji krivec prenosov. ne bo cepivo pri temu nič pomagalo. Ampak valda.. cepivu se verjame, umivanju rok pa ne! Katastrofa v miselnosti res ejj!

Kultura teh, ki prešlatajo ves kruh in sadje/zelenjavo je jasno ista kakor kultura, oziroma pomanjkanje kulture anticepilcev.

Ni prav.

Ampak joooooj kva bi vam na take prou prvoscu da se izpostavi da ste dobl strup.

Kaj ni imel maske?

Drugace, mene luci v trgovinah izzivajo na kihanje, pa se te maske zdaj, ce je samo kaka mini nitka na notranji strani, me zihr praska po nosu in se mi kiha, od mrzlega in suhega zraka se mi kaslja, da ne govorim o tem, ko pridem z mrzlega na toplo, se mi ulije iz nosa. Sem pa popolnoma zdrava.

a maska … Ko sem to prebrala, kar ste povedali, mi je veliko bolj jasno vse. Hvala.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close