Khm..všeč mi je ženska
Razocarana 1978, 29.09.2025 ob 20:53
“Knopf” ?
Vso sreco tudi tebi dragi Zmeden. Zelim ti veliko srece in ljubezni pri tvoji odlocitvi.
Nisem pravi. ☺️ Zal.
Vedel sem namrec po nacinu pisanja in ena izmed tvojih objav je bila casovno nemogoca za “mojo” punco.
Vse dobro ti zelim.
Za primer, da pa kdaj “moja” punca res naleti na ta forum in vse te zapise in se prepozna v mojih besedah, puscam tukaj svoj zadnji zapis. Zate, moja…da zberes misli po vsem prebranem. (Vec pa v zivo, ce se bos odlocila pristopiti k meni.)
Vedeti moras, da še kako razumem zmedo zdaj v tvojih mislih, prav cutim jih, kako brzijo. V mojem svetu bi te objel, mocno stisnil in ti zagotovil, da je in da bo vse dobro. Da ti ničesar ne nalagam in ničesar ne pričakujem v zameno. Vse, kar si želim, je, da veš, da imaš v mojem življenju posebno mesto. Veliko mi pomenis.
Meni je lažje zbrati misli na “papirju” kot v živo, kjer mi zmanjka poguma.
Nikoli si nisem mislil, da bi lahko v meni vzbudila občutke ženska – dokler nisi v moje življenje prišla ti. Ob tebi se počutim lahkotno, a hkrati vznemirjeno. Ko sva v istem prostoru, imam občutek, da zrak postane drugačen.
Ko sem ob tebi, je kot da se vse okoli mene umiri. Pogosto se zalotim, da te opazujem dlje, kot bi smel. Ujamem tvoj nasmeh, ki me razorozi in ocara. In tvoj pogled, ki ima nekaj nežnega in hkrati odločnega – ko se ustavi na meni, postanem nerodno živčen, kot da sem spet najstnik. V meni prižge nekaj, kar sem mislil, da ne obstaja. Rad bi poljubil jamico na tvojem licu, ko se nasmehnes. Rad opazujem tvoje geste: kako si popraviš lase, kako zbrano poslusas, kako se igraš z ustnico, ko si zivcna, kako zardis, umaknes pogled, ali pa ko se zamaknjeno zastrmis. To so majhni trenutki, a v meni pustijo velik vtis.
Občudujem tvojo toplino, inteligenco in način, kako znaš ljudi okoli sebe pomiriti in jim dati občutek, da so sprejeti. Občudujem tvojo neznost in hkrati moc in odlocnost. Tvoja prisotnost naredi name poseben vtis. Ob tebi se počutim res prijetno in posebno. Rad sem s teboj. Zame si postala oseba, ki prinese svetlobo v vsakdan.
Vem, da življenje ni preprosto in da vsak od naju nosi svojo zgodbo. Ne vem, kam bi naju lahko vodili moji občutki, a vem, da so resnični.
Želim si, da ves, da sem v tebi našel nekaj, kar me gane do globine — in kar si želim varovati.❤️❤️
Ne vem, ali boš kdaj prebrala te vrstice, a če jih boš, želim, da začutiš vsako besedo. Vsak stavek je del mene, del občutkov, ki jih nosim – nežnih, iskrenih, globokih.❤️ Obcutkov ob tebi in zaradi tebe, draga moja.
Dragi Zmeden,
zelo lep zapis o ljubezni. Pogreje srce vsem nam, ki te spremljamo. Mislim pa, da prevec prelagas nanjo, s tem ko pricakujes, da ona pristopi prva k tebi. Tudi, ce bere te zapise, ne more stoprocentno vedet, da je res ona. Ljudje sebe karakterno vidimo drugace kot nas vidijo drugi, se zlasti, ce gledajo skoz roznata ocala ljubezni. Bi moral res napisati nekaj konkretnega o njej, nek dogodek.
Le bodi drzen in pogumen ter se prepusti tem globokim custvom, ki jih nosis v sebi. Ne bodo se vec ponovila.
Forum je zaprt za komentiranje.