Khm..všeč mi je ženska
Razocarana 1978, 21.02.2025 ob 22:58
Dragi Zemeden, vem da te privlaci tvoja punca, a kaj ima tvoj partner vec ali zakaj te partner bolj privlaci kot ona, da si brez njega neizpolnjen?
Razocarana 1978, sprašuješ ga, kaj ima njegov partner več od te punce?
Ti jaz povem. Kurca in moško telo. Fafanje kurcev in divji fuk v rit. To je “tisto več”. Pozabljaš, da avtor NI 100% heteroseksualni moški, ampak v bistvu gej, ki se je iz neznanih razlogov ogrel za žensko. Mogoče je biseksualen. Mogoče pa ne. Moškemu, ki ima rad moške in seks z moškim, ženska teh stvari, ki jih on dobi pri moškem, ne nore nikoli nuditi.
Ja noro je tole. V službi se ob druženju z žensko napali, doma pa divji seks s partnerjem, kjer to nakopiceno spolno energijo izzivi, pri tem pa zraven razmišlja o njej…v čem je fora… Ne stekam, pol vsaj poskusi bit z njo… Ja zenska res ne more nudit kurca v rit, lahko pa daje čist enakovredne spolne užitke, odvisno je kdo je v tvoji zavesti, o kom razmišljaš. Očitno te ona full pali, posledično je clovk tudi doma bolj poskočen… ..menda ne boš ostarel preden poskusis z žensko.
Delim se jaz svojo zgodbo….sem tudi istospolno usmerjen. To že vem iz OŠ. Zdaj sem v tridesetih. Doma sem edinec in starsa sta to težko sprejela, najbolj zato ker ne bo vnukov. Dolgo jima nisem povedal, ko sta mi že sama iskala punco sem moral. Tale zgodba mi je dala neko upanje, da pa vseeno najdem punco, ker si zelim otroke in povprečen družinski life kot sta ga mela moja dva, lahko da zarad vpliva staršev… Pricel sem se intenzivno družit z ženskami… Jih povabim na pijačo, kosilo, kino… ampak mi ni uspelo da bi do ktere začutil pravo poželenje. So mi lepe, to pa je to. Moti me, ker bi vse rade, da se stvar odvije hitro, torej seks oz.fizicni stiki po par srečanjih, jaz pa bi rabil bolj deep connection…, neki globljega, pristnega prijateljskega, da se sprostim, da sem jaz, vsaj mislim tako…. pa tako daleč ne pridem z nobeno… Vse se me prej naveličajo in me začnejo ignorirat, nočem pa pritiskat, ker sam ne vem kaj bo iz tega. Tvoja zgodba mi je dala neko upanje, da se lahko zgodi….
Seiscem30, 04.05.2025 ob 15:04
Delim se jaz svojo zgodbo….sem tudi istospolno usmerjen. To že vem iz OŠ. Zdaj sem v tridesetih. Doma sem edinec in starsa sta to težko sprejela, najbolj zato ker ne bo vnukov. Dolgo jima nisem povedal, ko sta mi že sama iskala punco sem moral. Tale zgodba mi je dala neko upanje, da pa vseeno najdem punco, ker si zelim otroke in povprečen družinski life kot sta ga mela moja dva, lahko da zarad vpliva staršev… Pricel sem se intenzivno družit z ženskami… Jih povabim na pijačo, kosilo, kino… ampak mi ni uspelo da bi do ktere začutil pravo poželenje. So mi lepe, to pa je to. Moti me, ker bi vse rade, da se stvar odvije hitro, torej seks oz.fizicni stiki po par srečanjih, jaz pa bi rabil bolj deep connection…, neki globljega, pristnega prijateljskega, da se sprostim, da sem jaz, vsaj mislim tako…. pa tako daleč ne pridem z nobeno… Vse se me prej naveličajo in me začnejo ignorirat, nočem pa pritiskat, ker sam ne vem kaj bo iz tega. Tvoja zgodba mi je dala neko upanje, da se lahko zgodi….
Seiscem30,
ne bo iskreno, ce ti napisem, da pocakaj.
Našel bos kar isces, samo pusti casu cas. Ali po to zenska ali pa moski. Ne dovoli, da želje tvojih bliznjih preglasijo tvoje srce.
Moji domači so tezko sprejeli dejstvo, da sem gej. Ampak nazadnje, kaj jim je ostalo drugega. S partnerjem sem srecen, našel sem to, kar sem iskal in to pomeni najvec.
Verjetno, ce bi se ta custva, ki jih zdaj obcutim do te punce, pojavila preden sem srecal partnerja, bi bila pa morda ona moja zivljenjska sopotnica. Kdo ve…
Tezko je taksne misli v nedogled obracati. Kaj bi, ce bi in kaj bo, ce bo.
Vem pa tocno, skozi kaj gres. ❤️
Kakorkoli se odlocis, ti zelim, da se izzide dobro zate in da bos ob odlocitvi miren.
Hej avtor, rada spremljam tvojo zgodbo. Občudujem tvojo mirnost, naklonjenost in predanost tej punci takšno dolgo obdobje brez, da bi dejansko kaj bilo med vama. To je res redkost. Običajno je hrepenenje po nekom psihicno mučenje, ker se ga ne moreš dotaknit, ga objet, poljubit, ti pa ohranjaš mirnost in gojiš custva do nje, kljub temu da ves, da najbrž nikoli ne bo nič iz tega, je zares nikoli ne boš objel in poljubil. Bi bilo zanimivo vedet kaj hrani tvoja čustva, kakšno energijo ima ona do tebe. Občudujem te, si res velik človek, bi te z veseljem spoznala.
Pozabi, 04.07.2022 ob 00:29
Pozabi nanjo. Verjetno, ce bi bil z njo, bi te se vseeno vleklo k moskim, predstavljaj si potem njeno razocaranje, edino zensko, ki bi ti kaj pomenila, bi razocaral.
Ja, res pozabi, ne poznam ženske, ki bi hotla biti z nekom, ki ga desetletja vtika v rit, pa tudi če imas zlatega.
Če ti je nekdo osebnostno zelo všeč, bi bilo meni vseeno, če je pred mano bil v zvezi z moškim ali žensko. V resnični ljubezni je preteklost nepomembna, važni so le skupni občutki v času, ki vama je namenjen. Avtor naj te takšni komentarji ne prizadenejo. Važno je kaj nosiš v sebi in iz pisanj se vidi, da si dober človek. Zagotovo to ve tudi tvoja punca, zato pa ogenj v tebi ne more ugasnit, saj čutiš pozitivna čustva iz njene strani. Vse dobro ti želim…
Spremljam te, hvala. ❤️
Anonimno 10,
Jah, vse sorte odzivi so. In seveda pridejo pod kožo za nekaj časa, potem pa jih spustim. Moram pa povedati, da se clovek cez cas tudi utrdi.
Vcasih mi kaksen surov odziv da tudi misliti. Nikoli recimo nisem pomisil, da bi zensko odbijalo to, da sem bil prej s fantom. Ne vem. O tem bom zagotovo tuhtal še nekaj dni. Ampak tako kot si omenil/a, v ljubezni ni ovir.
Lep dan vsem
Oh, Good Lord, pa kdo tej zgodbi sploh še verjame? Sem preletela, to se vleče že 3 leta!, vsake toliko jo nekdo očitno privleče na plano, ker ima 32k+ ogledov in 19 strani, verjetno ena bolj uspešnih tem tu gor.
Ker, sorry, tako mevžastega tipa, ki leta in leta stopica na mestu, se spogleduje in koketira, nobenega konkretnega koraka pa ne naredi, ker ne ve, kaj naj naredi, kaj bi in kaj ne bi… ne rabi ne tip in ne ženska. Vsaki normalni osebi bi bilo po določenem času (vsekakor ne 3 leta!) jasno, da iz te moke ne bo kruha, da gre le za hladno-vroče podjebavanje in bi šla dalje. Razen, če sta oba v tej zgodbi motena – in s tem ne mislim spolne orientacije, da ne bo pomote. Mislim z vidika čustvene in osebnostne zrelosti. Potem plešita ta ‘ples’ še naprej, ne vidim problema. Pač, vsak rabi malo adrenalina in dopamina, ker samo za to gre, kakršnokoli konkretno dejanje (seks, zavrnitev) bi to ‘pravljico’ pokončalo.
Živele pravljice!
Anonimno10, 20.05.2025 ob 09:13
Jaz pa razumem situacijo. Marsikomu pri vzpostavljanju odnosov otroci predstavljajo oviro, tudi meni bi jo, čeprav bi mi morda bil nekdo res zelo všeč. Ampak otroci slej kot pred odrastejo.
Odvisno s katerega zornega kota gledaš. Otroci odrastejo, prizadene jih razhod v vsakem primeru, ko so majhni ali odrasli, nima veze. Mene osebno bi prekleto peklo, če bi moji starši 10 let čakali na razhod, ker se je eden od njiju zaljubil pred 10 leti, samo zato, ker sem jaz na svetu. Počutila bi se kriva, da so moji starši trpeli zaradi mene v moje dobro, čeprav mogoče to sploh ni bilo v moje dobro, ker živet v neki laži vrsto let ne vem, kako lahko pozitivno vpliva na otrokov razvoj, niti na razvoj staršev, partnerstva in celotne družinske dinamike.
Sem zagovornik tega, da otroci niso noben izgovor, zakaj se s partnerjem ne razideš. Če se odločiš, stoj za tem. Seveda je najtežje za otroke med puberteto, ampak se da tudi to, če se prav lotiš.
Mesalina10, hvala. ?
Veliko mi je pomenila ta tema. Predstavila mi je določene poglede, o katerih niti nisem razmisljal, odprla kaksno mladostno rano, predvsem pa sem dobil veliko vzpodbudnih besed in misli.
Moja punca ostaja moja samo v mislih in srcu. Pomirjen sem, da je in da bo tako ostalo. So stvari, ki so nedotakljive.
Še vedno ostaja najin lep odnos. Še vedno sanjarim o njej, kaksno obdobje vec, kaksno manj. ? Partnerju nisem povedal in trenutno ne vem, ali bom sploh kdaj.
Punca pa je taksna kot vedno. ❤️ Zenska ❤️ Rad jo imam. Spostujem jo. Mislim o njej. Varujem jo.
Morda kdaj nanese, da bo naletela na ta forum in se prepoznala. Preletel sem še enkrat vse zapise…preprican sem, da bi se prepoznala. ?
Zmeden958, 25.09.2025 ob 22:22
Mesalina10, hvala. ?
Veliko mi je pomenila ta tema. Predstavila mi je določene poglede, o katerih niti nisem razmisljal, odprla kaksno mladostno rano, predvsem pa sem dobil veliko vzpodbudnih besed in misli.
Moja punca ostaja moja samo v mislih in srcu. Pomirjen sem, da je in da bo tako ostalo. So stvari, ki so nedotakljive.
Še vedno ostaja najin lep odnos. Še vedno sanjarim o njej, kaksno obdobje vec, kaksno manj. ? Partnerju nisem povedal in trenutno ne vem, ali bom sploh kdaj.
Punca pa je taksna kot vedno. ❤️ Zenska ❤️ Rad jo imam. Spostujem jo. Mislim o njej. Varujem jo.
Morda kdaj nanese, da bo naletela na ta forum in se prepoznala. Preletel sem še enkrat vse zapise…preprican sem, da bi se prepoznala. ?
Vso srečo, mogoče se pa še kdaj na katerem forumu najdemo. To zgodbo mi je bilo vedno veselje prebirati 🙂
Posti @zmedenega morda celo najbolj romantični opisi čustvenega sveta tu, ampak bože mili to je mučenje za oba, da se nič ne zgodi, tako intenzivna čustva, pa nobene akcije, samo pasivna vdanost v usodo, kaj pa če ona čuti enako in polna upanja čaka na prvi korak, leta pa minevajo?
Cela slovenska hetero skupnost navija za @zmedenega, da zbere pogum, naredi kar je treba in dokaže, da taprava ženska še geja spreobrne, to je za film zgodba.
Sej sem že parkrat omenil, na smrtni postelji nobenmu ni žal za denar, ki bo ostal neporabljen na TRRju, nobenmu, vsem je pa žal za slabe odnose in neuresničene ljubezni, za lepe zgodbe, ki bi lahko bile, pa se zaradi strahov niso zgodile, ljudem ni toliko žal za kar so naredili, ampak za kar niso.
Najbolj pogost razlog neuspeha je, da sploh ne probaš.
Dragi Zmeden,
iskreno se ti zahvaljujem, da si tako ljubeznivo opisal »svojo punco«. Tvoje opise so mi pokazale in odgovorile na vsa najine neizrečene besede, misli in poglede. Predvsem pa si v meni vzbudil upanje, ki sem si ga tako močno želela, a se nikoli ni uresničilo. Danes sem se s težkim srcem sprijaznila s tvojo odločitvijo in jo sprejela. In ja, mislim, da sem se prepoznala. In to že zelo dolgo časa. Na žalost me nisi prepoznal ali me nisi hotel prepoznati. Res je, kot je napisano, da bova na smrtni postelji obžalovala, da nisva izživela to najino ljubezni. Hvala vsem za spodbudne besede, ki so tudi mene opogumile. A na koncu se moram sprijazniti z odločitvijo, da sva le prijatelja.
Hvala za čudovite besede in lepe pozdrave od tvoje sorodne duše!?
Razocarana 1978, 27.09.2025 ob 00:28
Dragi Zmeden,
iskreno se ti zahvaljujem, da si tako ljubeznivo opisal »svojo punco«. Tvoje opise so mi pokazale in odgovorile na vsa najine neizrečene besede, misli in poglede. Predvsem pa si v meni vzbudil upanje, ki sem si ga tako močno želela, a se nikoli ni uresničilo. Danes sem se s težkim srcem sprijaznila s tvojo odločitvijo in jo sprejela. In ja, mislim, da sem se prepoznala. In to že zelo dolgo časa. Na žalost me nisi prepoznal ali me nisi hotel prepoznati. Res je, kot je napisano, da bova na smrtni postelji obžalovala, da nisva izživela to najino ljubezni. Hvala vsem za spodbudne besede, ki so tudi mene opogumile. A na koncu se moram sprijazniti z odločitvijo, da sva le prijatelja.
Hvala za čudovite besede in lepe pozdrave od tvoje sorodne duše!?
Razocarana1978, zal nisem pravi ❤️ Prav zagotovo vem.
Morda je “tvoj” bolj pogumen in drzen.
Zelim ti razplet, ki bo vama obema ustrezal.
(Ce dvomis v mojo prepričanost, lahko preveriva, da bos mirna…kaj bi dodala kot najboljsi par k besedi “gumb”?)
Forum je zaprt za komentiranje.