Najdi forum

keune

Zanima me, ce si katera od vas barva lase z omenjenimi barvami v tubah.

Gledala sem barve, ki so v belih skatlah, notri pa tuba. (vsebujejo proteine svile).

Ima katera kaj izkusenj?

Ravno danes sem bila pri frizerki (dobri znanki, ki me striže že več let in ji popolnoma zaupam) in sem jo vprašala, kakšne se ji zdijo Keune barve in nasploh vsa kozmetika in je rekla, da je zelo kvalitetna in da kar je imela ona izkušenj s Keune barvami, so bili lasje po barvanju čudoviti, lepo svetlikajoči (skupaj s tubo je potrebno kupiti tudi hidrogen, vsaj tako mi je ona rekla).
To je vse, kar mi je povedala, me pa je prepričala, tako da si bom verjetno tudi jaz kupila eno barvo za poskusit.

Ja, barvo zmesas s hidrogenom in to je to!

No, me veseli, da so ok. Bom poskusila v kratkem.
Hvala.

jp….jz sem si farbala lase z tto farbo…in mi je všeč…sj prvi dan sem misla da sem farbo falila…drugač mi je farba ful všeč….pa tud mislim da je keune tabolša znamka…edino ka me moti je to da moreš emulgator pa barvo posebej kupit, pol pa še balzam….drugač se pa splača 🙂

Jaz sem poskusila in sem zelo zadovoljna. Pac kupis tisti hidrogen pa je.
Prej sem vcasih uporabila kaksen poly Brillance ali Live ipd, pa ni primerjave.

Živijo!

Ali mogoče katera ve kje se da kupit tiste odtenke, ki jih ni več v prosti prodaji, ki so samo še za frizerske salone. Tiste lepe sivkasto blond odtenke.

Sama sem jo uporabljala; vendar je ne priporočam tistim, ki imajo zelo tanke in redke lase, saj barva postane zelo gosta in lasje se potem tako zmeštrajo, da jih potem težko premikaš, kaj šele ločiš, če delaš kje kak popravek…..Se cuka, lomi in boli! Ouch!

Lp,

Pik’ca

nevem kere so v belah jst mam uno k je v crni pac,,to je res nora barva edina barva k mam clo prirastek pr njej,namrec barvam se na crno,vse barve doslej so postale rjave in se zlile z mojo barvo las..samo grrr tega jst nocm hotla sm crno in zdej jo mam in clo traja vec k 3 tedne ,kar ne morm rect za druge barve kok jo mam zdej gor jah ene 2 mesca pa je se kr crna noro:))

Janci, keune barve si lahko sama zmešaš, tako kot v salonih.

Kaj pa primerjava Keune in L’Oreal Exellence? A je mogoče katera od vas uporabljala obe barvi? Od barv, ki se jih dobi v drogeriji (razen Keune) se mi zdi ta L’Orealova še najboljša. Imam pa močne lase, ki so že precej sivi, tako, da je dobro prekrivanje nujno. Pa da se ne spira tudi.

Ce si iz LJ jih lahko kupis v drogeriji na Zidovski.

Ja barve že sama zmešam, samo rabim odtenek 1517, ki se ga ne da več dobiti v prosti prodaji.
Imam naravno rjave lase, ki si jih barvam na blond. Ta barva mi je najboljša, saj mi nič ne potegne na rumeno.
Ali pa če katera ve za kakšno drugo dobro blond barvo, da se mi ni treba prej razbarvati. Zaenkrat nimam uničene in take bi rada obdržala.

No, sama sedaj po Keune uporabljam ravno L’Oreal-ovo barvo Creme Excellence; sicer ne vem, kateri odtenek te zanima, a povem ti lahko za blond. Sama imam tudi že precej sivih las, ki jih ta barva odlično prekrije. Čas delovanja je 30 minut, po postopku pa so lasje mehki in ne smrdijo po kemikalijah. Priznam, da sem preizkusila že kar nekaj barv (Garnier Natea, pa Vision od Schwartzkopfa, ….), vendar z nobeno nisem bila zadovoljna. Po barvanju je bil narastek vedno za odtenek temnejši, kot ostali lasje. Creme Excellence pa lepo enakomerno obarva vse lase, pa tudi konice niso nikoli preveč posvetljene po vsakem barvanju, kot pri ostalih barvah, saj jih pred barvanjem zaščitiš s priloženim serumom. In kar je najpomembnejše – odtenek barvanega narastka nikoli ne potegne na korenčkasto-rdečkasto, kot pri večini ostalih brez predhodnega razbarvanja. Moja osnovna barva je pepelnato blond z veliko “sivčkov”…Uporabljam pa odtenek št. 01.

Če imaš temne lase in boš uporabila temno barvo boš s to barvo verjetno dosegla lep rezultat, ne vem pa, kako bi bilo v primeru, da želiš temne lase barvati na blond. Verjetno takoj prvič rezultat ne bo ravno zadovoljiv. V tem primeru ti raje svetujem obisk salona za prvič, kot pa eksperimentiranje doma…

Lp,

Pik’ca

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close