Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Keune – kje?

Keune – kje?

Včasih sem uporabljala Keune barvo, pa sem razmišljala, da bi se spet malo pobarvala z njo, ker k frizerju res ne mislim hodit, ampak, je ne najdem! Se jo sploh še da kje kupiti?

Pa še podvprašanje – kakšne barve kaj uporabljate? Sama sem poskusila vse, od Casting cream glossa, Brilliance, Country Colours, ma vse kar se najde na policah, sam, kaj pa vem, nič pretresljivo dobrega. :S OK, Syossa še nisem poskusila, ker se ga mal “bojim”, ker sem probala šampone, pa balzame, pa mi ne ustrezajo sploh.

Aja, sem pa temnejših las in bi šla samo na temnejše. 🙂

Lep vikend vsem!

Ti se kar drži Keune, naj barva…
Imajo jo v Milerju in Tuš drogeriji, za ti dve sem sigurna.

Muller ima prav gotovo, saj sem redna uporabnica Keune barv….

Tuš drogerija, približno 10 eur te pride tuba barve in hidrogen. Priporočam, uporabljam jo tudi sama.

Super, hvala za odgovore! Hm, če sem pa že tukaj, uporabnice, en nasvet. A katera barve kaj kombinira? Da ne bi bila čisto rjava rjava, ampak da bi se malo prelivalo, recimo kot kak jantar (temnejši seveda)… Imate kak konkreten nasvet? Sicer mi ni problem, tudi če ne izpade popolno, al pa kot bi želela, itak se da popravit, pa še bolj zabavno je, ker ne veš kaj bo nastalo, hehe. Šalo na stran, a kej kombinirate, al sam eno tubo in je?

Vse keune barve imajo frizerji,iz prodaje so potegnili večino barv.vprosti prodaji sene dobi cele palete barv.

Lep pozdrav

***************************** MODERATOR Ličenje make up Branka Pavlovič - VIZAŽISTKA BRANKA BEAUTY CENTER Branka Pavlovič-make up artist Igriška 5 1000 Ljubljana www.brankapavlovic.si branka.pavlovic@siol.net 05 995 40 10 040 829 988

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close