Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Ker tukaj vse veste-koliko znese 3 giga internet

Ker tukaj vse veste-koliko znese 3 giga internet

Zanimam se za instant internet, ker verjetno ne bo nobene druge možnosti interneta. Zdaj me pa zanima, koliko znese 3 giga paket. Je to dovolj za precej brskanja po spletu in sem in tja kakšno flash igrico? Ali pa je kje še kakšna druga možnost za internet za tam, kjer ni možnosti “fizičnega” priklopa. Pa še to, če obstaja kakšen programček, ki bi mi naračunal in meril, koliko prenosa porabljam trenutno.
Hvala!

za brskanje po spletu ja, za igranje pa malo dvomim. Tudi pri brskanju je poraba odvisna od strani ki jih obiskujes. Jaz ne igram igric, berem forume, bloge, sem pa tja je se kak youtube in porabim cca 1G v 10ih urah.

Uf, toliko? To pa zelo hitro gre.
No, zdaj sem našla programček netlimiter pa da vidim, kaj mi bo izmeril.

mi ga imamo, si mobilovega, brskamo kar precej, imaš pa možnost spremljanja porabe in če ti ne zadostuje pač povečaš paket, ni take razlike v ceni. Je pa res, da ni tako hiter, da bi lahko gledala filme in poslušala muziko direkt iz spleta, je treba najprej naložit, prav tako igrice

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close