ker podn ti modrijani in palma
Modrijani so povprečni fantje, ki pa so se v teh letoh priljubili množici. Njihovi koncerti igranje na zabavah, veselicah so polni. Modrijani samo dajejo tisto kar ljudje želijo. Včasih kak komad bolj rata, včasih malo manj.
Nikakor pa niso za popljuvat. Modrijani imajo srce in so nemalokrat darovali ogromno denarja, časa, ki ga nihče od nas ni.
Kdor jih ne mara naj jih pusti na miru kot pustijo oni njega. Vse dobro Modrijani še vedno ste preprosti fantje kljub prepoznavnosti vas ni odneslo.
Jaz po nikomur ne pljuvam.
Meni se ne zdiš, da si v korak s časom. LJudje, ki so v korak s časom, razumejo, da imajo ljudje različne okuse glede glasbe.
Veš, eni, ne zapravimo nedelje za kosilo, gremo v nedeljo raje v gore, na izlet. Hudo to razumet, a ne? No pojdi v korak s časom in boš mogoče dojela, da pač nedelja pri enih ni dan za kosilo, ampak dan za uživanje :).
[/quote]
ja očitno nisi v koraku s časom, ker ne sprejmeš dejstva da obstajamo tudi taki ki ne poslušamo te glasbe. Vsak naj posluša kar mu paše, hvalabogu. Sam imam občutek da si ti proti vsakemu, ki ni za narodnozabavno … Hjoj pri večini pa je veš 😉 v naravo oz izlete gremo po kosilu 😉
[/quote]
vam se že od daleč vidi, da ste bolj pametni.
ob tejle vročini je pa vseeno bolj zanimivo biti v naravi zjutraj, po kosilu se pa zleknit na kavč ali pa na MON-u spremljat vas, modrijane.
pravi slovenaci
https://www.youtube.com/watch?v=_Bl0Pi1i770
[/quote]
A to so tisti stari Game Over, boyband? Ne no kaj tako smešnega nisem poslušala pa že res dolgo.
Glej modrijane in govejo še nekako prebavljam in jim dam respekt ker delajo slovensko. Največja bruka kar sem jih videl je pa to
https://www.youtube.com/watch?v=nFdoBEwBWF8
Slo glasbeniki igrajo čefurjado? In tega slišim vse več vsak dan. Kam smo to prišli?
Zanimivo pa je, da so tako prodajani, tako iskani, narod dere na njihove koncerte.
Verjetno so ljudem zelo všeč.
Res pa je, da je fajn, da prostaških, žaljiv ljudi tvoje baže ni. Taki bi vse pokvarili. Prostakov nihče ne mara.
[/quote]
Dej se neucpisat slovenski.kaj sploh si hotelo povedati?
[/quote]
He, he, ti to resno?
Kako si pa to skupaj sklamfala? Pa celo srednji spol? To pa je sploh čef..ursko.
Zakaj se pa ubadate z Modrijani, če vam niso všeč?
Meni so všeč. Jih rada poslušam. Kup drugih glasbenikov mi pa ni všeč in kup drugih mi je všeč.
Ampak se raje ukvarjam s tistimi, ki so mi všeč. Ne s tistimi, ki mi niso.
Tule pa se toliko ubadate in sekirate zaradi neke glasbe, ki vam ni všeč? Pač ne poslušajte in to je to.
Ne pa, da vam bobniči pokajo pa očesa ven skačejo.
Ma, veš kaj? Če teh, ki jih tako zaničevalno imenuješ ne bi bilo, si ti ne mel kaj v usta dat. Zdaj boš rekel: “Ja, bi si sam pridelal…!” Bi lahko ja, ampak če bi si sam pridelal vso zelenjavo, pripravil ozimnico, si sam redil žival za meso….ja potem bi bil tudi ti kmet!
Jao, kakšno razmišljanje….
Vsa čast kmetom!!!
Angleški izraz bom vedno uporabil, ko se mi slovenski zdi glup ali pa ga sploh ni.
[/quote]
Če ni angleška, je pa srbski, a ne :). Pa se ti zdi pametno, da tako grdo govoriš o lastnem jeziku in da tlačiš notri angleščino, srbščino?
Meni se zdi to en tak čredni nagon ljudi, ki nimajo hrbtenice in potem hočejo biti s tujimi izrazi fini.
[/quote]
A ce vrines nekaj spanskih fraz in latino ritmov v pesem je pa to izraz ljubezni do slovenskega jezika, ali kako? Ko ze ravno govoris o crednem nagonu – zadnje case ze skoraj vsak glasbenik vstavi nek latino vlozek v svojo glasbo, so pac zavohali, da se to dobro prodaja. O kvaliteti tega, kar se najbolje prodaja, pa ne bi.
Forum je zaprt za komentiranje.