ker podn ti modrijani in palma
Si že slišal, da ima vsak človek svoj okus?
Enim je všeč taka glasaba, drugim drugačna.
Samo skrajno debilni pa žalijo kmete. To pa ni stvar okusa, da ljudi zmerjaš in žališ, ampak je pokazatelj debilnosti.
[/quote]
daj si ti malo pogooglaj besedo “kmet” in besedo “kmetavzar” , očitno ne razločiš konteksta in pol imaš mene za debila ja. nisem omenjala kmete ampak KMETAVZARJE!
[/quote]
A mogoče beseda kmetavzar ne izvira iz besede kmete?
S tem, ko uporabljaš besedo kmetavzar kot žaljivko, zmerljivko kažeš samo svojo debilnost.
Sigurno si navadna mestjanarka, zato take bedarije ven mečeš.
Nekdo s kmetov se tako debilno sigurno ne bi obnašal.
daj si ti malo pogooglaj besedo “kmet” in besedo “kmetavzar” , očitno ne razločiš konteksta in pol imaš mene za debila ja. nisem omenjala kmete ampak KMETAVZARJE!
[/quote]
S tem, ko uporabljaš besedo kmetavzar kot žaljivko, zmerljivko kažeš samo svojo debilnost.
[/quote]
raje bodi tiho pa ne posplošuj zadev za katere nimaš pojma
[/quote]
[/quote]
Imaš prav, z mestjanarkami, ki žalijo kmete, res ni vredno razpravljat.
Upam, da ti tekne hrana, ki jo kmetje pridelajo in da takrat ne lapaš o kmetavzarjih.
Vso srečo mestjanarka.
[/quote]
Upam, da ti tekne hrana, ki jo kmetje pridelajo in da takrat ne lapaš o kmetavzarjih.
Vso srečo mestjanarka.
[/quote]
hahahah omg kolk ste eni res bogi no. ja kaj pa če sem z vasi, a moral potem tud to sranje poslušat??? po tvojem mnenju??? taki k si ti se mi res smilijo, sami sebe imajo za pametne, a ne ločijo med 2 različnima pojmoma, znate samo neki posploševat… ma dej spizdi raje si ta komad poslušat, ajde ćao
Vso srečo mestjanarka.
[/quote]
hahahah omg kolk ste eni res bogi no. ja kaj pa če sem z vasi, a moral potem tud to sranje poslušat??? po tvojem mnenju??? taki k si ti se mi res smilijo, sami sebe imajo za pametne, a ne ločijo med 2 različnima pojmoma, znate samo neki posploševat… ma dej spizdi raje si ta komad poslušat, ajde ćao
[/quote]
Na podeželju ni tako zabitih ljudi, ki žalijo kmete, razen, če so se pred kratkim priklatili iz mesta.
Adijo.
ma ne poslušam jaz tega sploh, moji bobenčki ne bi zdržali 🙂 ampak ko kdo v moji bližini to začne nažigat, se mi kar oči obračajo
[/quote]
Joj kake probleme imate eni. Če je to tvoj navečji problem, ker očitno je, da imaš take težave, potem imaš očitno super blaženo življenje.
Večina ljudi bi bila presrečenih, če bi bil to njihov največji problem v življenju.
ma ne poslušam jaz tega sploh, moji bobenčki ne bi zdržali 🙂 ampak ko kdo v moji bližini to začne nažigat, se mi kar oči obračajo
[/quote]
Joj kake probleme imate eni. Če je to tvoj navečji problem, ker očitno je, da imaš take težave, potem imaš očitno super blaženo življenje.
Večina ljudi bi bila presrečenih, če bi bil to njihov največji problem v življenju.
[/quote]
in kaj je tu zdaj narobe če mi taka muzika ne paše, mi ne sede, mi ni zanimiva? saj sem samo povedala svoje mnenje, to je dovoljeno ali ne? nisem nikogar užalila kot nekateri to tu počnejo. pač ne sede vsakemu tak stil
Si že slišal, da ima vsak človek svoj okus?
Enim je všeč taka glasaba, drugim drugačna.
Samo skrajno debilni pa žalijo kmete. To pa ni stvar okusa, da ljudi zmerjaš in žališ, ampak je pokazatelj debilnosti.
[/quote]
[/quote]
to je pač razmišljanje enega malomeščanke.
oziroma take, v kateri je bolj malo meščana.
ali bolje tiste žabe, ki se napihuje, ker misli da bo tako vol postala…
[/quote]
to je pač razmišljanje enega malomeščanke.
oziroma take, v kateri je bolj malo meščana.
ali bolje tiste žabe, ki se napihuje, ker misli da bo tako vol postala…
[/quote]
Haha, ha, žaba, ki se napihuje, ker misli, da bo vol postala :).
Odlično napisano.
[/quote]
in kaj je tu zdaj narobe če mi taka muzika ne paše, mi ne sede, mi ni zanimiva? saj sem samo povedala svoje mnenje, to je dovoljeno ali ne? nisem nikogar užalila kot nekateri to tu počnejo. pač ne sede vsakemu tak stil
[/quote]
Ja in kaj je narobe, če se mene citirala in mi replicirala, če ti potem nazaj odgovorim?
Moraš bit pa res bebček, da primerjaš neko zabavno-pop glasbo s klasično, obenem pa grajaš nekoga, ki pač te glasbe ne posluša..
A si mogoče si slišal za glasbene zvrsti oz. žanre? Ti pač kategorizirajo glasbo z namenom in človek ne rabi biti ravno genij, da to kategorizacijo razume. Predvidevam, da je ti ne razumeš, zato ti priporočam malo branja.
Prav fascinirajo me samoklicani glasbeni poznavalci, ki primerjajo pop glasbo z klasično glasbo ali pa metal z jazzom ipd…. Kaj ni samoumevno, da človek ki posluša nek heavy metal band običajno ne rola jazz glasbo? Zakaj bi tak človek sploh komentiral jazz, če pa ta pač ni njegovo področje? Neverjeten si res..
Sori, to ne kaže na tvoj okus ampak na višino IQ.
Palma je zmožen dati veliko več. Upam, da ne bo obtičal s tole komercialo.
[/quote]
IQ? Hočeš povedat, da imam visok IQ, ker si ne dovolim več, da bi mi kdo diktiral kako glasbo moram poslušat?
K sreči so ti časi mimo.
[/quote]
S tem postom si samo potrdila mojo domnevo…
Forum je zaprt za komentiranje.