Ker gremo v jesen in naslednji val, preberite prosim to kolumno
Bodimo strpni, povezani in pritisnimo na vlado, da uredi vsaj šole.
Nič nimam proti temu, da se začne šolsko leto popolnoma normalno, vendar se je pomembno vprašati, ali je to tisto, kar je v tem trenutku najpomembnejše? Če bi se del te energije usmeril na gospodarstvo, bi bili brez problema popolni zmagovalci.Narod , ki ne zna določiti svojih prioritet nima svetle prihodnosti!
Nic novega ni povedal v tem clanku, niti ni nacel nekega novega razmisljanja ali iskanja poti… Vse ze videno, slisano in povedano.
Mi se tu dajemo, kdo je ceoljen in kdo ni ter zakaj ja in zakaj ne, oni zvoraj nam grozijo na vseh podrocjih, a bistvo je le eno:
Ce bi bil ta virus res tako hud, bi vlada sedela v podzemnem bunkerju, NIJZjevci bi pa hodili v trgovino v skafandrih!
Ne mi zamerit preveč, jaz imam tudi -otroška- vprašanja o cirkusu z virusom…kje so dokazi o njem, zakaj ni objavljenih poročil recimo patologov, da so secirali trupla umrlih zaradi s / z virusom, še z ebolo so secirali in dokazovali…tu pa vse tiho je bilo…če je tako nevarno, bi se obnašali drugače, gradili zasilne bolnišnice, klicali dodatne zdravnike, zdajle recimo bi morali mlade medicince vpeti v delo z virusom…pa ni nič od nič, da ne govorim o obnašanju politikov, ne bi harali po hribih…tako je pa samo ena ideologija….ja lahko debatirate o inteligenci, pa izobrazbi…to ne šteje v taki zadevi, jaz ne znam razložit. to je nek notranji čut, instinkt…, da ni vse tako kot izgleda…
Forum je zaprt za komentiranje.