KENZO
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Style.Over.Net › Nega, ličenje in style › KENZO
Ali je že katera probala novi KENZO ( v rdeči embalaži)?
LP
meni ful disi!!! Jaz si ga bom v kratkem kupila
Čokoladna ali si mogoče pogledala ceno jaz je nisem?
LP
Jaz ostajam zvesta Kenzo Jungle, tega novega pa še nisem poskusila..ampak sigurno je dober ;-))
Ja, napišite, kako se temu parfumu reče!
Selina, a ni Kenzo Jungle več vonjev (mislim, da sta dva-eden ima na pokrovčku tigra eden pa slona, če se ne motim). Katerega pa ti uporabljaš? Meni ful diši ta s slončkom :)))
Zagotovo je to najlbolj slastno dišeči parfum, kar sem jih kdaj imela. In preden katerega kupim, jih preizkusim ogromno, saj težko najdem katerega, ki je na meni res diši posebno. Vonj je obstojen, lepo diši že v prvem trenutku, in še po kakšnih šestih urah ga zaznavam, takrat mi diši po vaniliji.
Živjo,
to naj bi bila nekakšna bolj zimska različica Kenzovega parfuma z makom na steklenički, diši podobno, kot ta, le bolj “toplo” in obstojno.
LP
Flower by Kenzo.
Ali vam je všeč še kateri drug vonj iz kolekcije Kenzo? Mogoče ima Kenzo kakšen vonj, ki je primiren za vsak dan?
PARFUM D’ETE. Zelo primeren za vsak dan, je bolj poletni vonj. Steklenička je v obliki lista.
Ne Petra, po novem obstaja samo en vonj Jungle..in to je lih slonček 😉 Tigra pa ne delajo več… vsaj tko mi je blo razloženo.
LP.
..aja, pozabila: seveda uporabljam slončka 😉
Jaz imam tudi Kenzov Jungle Elephant in mi je fantastičen! Nekaj posebnega, res. Pa vonj se ful dolgo ohrani – praktično cel dan!
Tale novi Kenzo je pa čisto enak kot “makec” in se res ne splača dat tam okoli 16.000,00 SIT na račun nove embalaže!
Ali uporabljate Flower od Kenza bolj mlade punce ali starejše, elegantne dame? Zanima me, ali je tale Flower všeč najstnicam v jeansu ali damam v kostimih?
Mislim, da skoraj bolj ustreza kostimom, ni pa tako stilsko-specifičen (kot npr. kak Coco Chanel),
LP
Forum je zaprt za komentiranje.