Najdi forum

kenija safari

Pozdrav,
Evo jaz in moj dragi se bi rada odpravila konec junija nekam na lepše…bo sicer poročno potovanje ampak midva bi rada predvsem videla in doživela mogoče mal skombinirala s počitnicami ob morju. A mi lahko kdo svetuje kako je s safarijem v keniji v tistem času, na katero agencijo bi se lahko obrnila, kaj pa Tanzanija in Zanzibar??
Prvotna destinacija je bila sicer francoska polinezija…ampak žal je malo prevelik zalogaj če bi hotela videti vse kar želiva.
Hvala za info, kakšna alternativa pride tudi v poštev, kaj pa kuba junija v začetku julija, kako je tam…

junija ni ravno najboljše vreme za potovanje.
drugače je to zelo dobra varianta, jaz sem imel 3 dnevni safari in bivanje 10 dni.
Najboljša agencija za to je african safari club (prodajaja jih Sonček, Kompas…..)

Midva sva bila v Keniji konec julija in sva imela , kar srečo z vremenom v 14 dnevih 2 dni dežja .

Kar pa se tiče ASC (african safari club) , ima na Shanzu bech zakupljenih nekaj hotelov od 3*- 5* , tako da kar si želiš ampak 3* so pri nas slabe 2* , midva sva bila v 5* ampak bi jim dal morda 3+ in čist nič več , saj kar se hrane tiče in čistoče , je pa res da , ko se zmrači ni bilo nobene animacije ali pa kakšnega žura – no če gresta na poročno je to drugače .
Midva sva spoznala dve punci iz turist biroja tako da so naju enkrat peljali v disco to pa je blo tudi vse .

Po mojem je boljša varijanta Tanzanija in Zanzibar – seveda tudi dražja ampak medeni so pa samo enkrat ane.

LP M:

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close