Najdi forum

KEFALONIJA

Odločam se, da bi odšli na dopust v KEFALONIJO, pa ne vem v kateri kraj. V poštev prideta LASSI in SKALA. Najprej sem bila prepričana, da bi bilo bolje v Lassiju, ker je bližje gl. mesta in tudi Lassi naj bi bil „živahen”, na Tripadvisoju pa zelo pripročajo Skalo, vendar me moti, da so priporočila predvsem od Angležev, ki imajo drugačen stil zabavanja in da je Skala čisto na jugu (hotel Porto Skala pa še 3 km proč). Ne maram, da bi vse večere preživeli nekje na samem oz. v kakšni ribiški vasici, mora se kaj dogajat, ker mir in tišino imamo že doma.

Mi lahko kdo, ki je bil tam pove kako izgledata ta dva mesteca in kakšno mesto je Argostoli.

Hvala!

Oj,

js samo vem, da v hotel Porto skala hodi ogromno otrok in da za Kefalonijo rabiš avto. Plaže so kot na Maldivih, vendar težko dostopne. Ker je miren otok, izberita hotel blizu kakega mesteca, najboljši je Mediteranee. Lassi je med bolj živahnimi deli otoka.

To niso moje izkušnje, ampak od prijateljice. Jaz tudi ne maram na dopustu sam u luft gledat, vsaj zvečer se mora kaj dogajat.
Rodos naj bi pa imel zelo lepe plaže, pa tudi anomacije veliko v hoteih in tavernah.
Miša.

Miša hvala, Mediterranee sem skoraj skenslala, sedaj pa spet ne vem kam naj gremo… Najbrž, da je res razlika v kvaliteti ponudbe med Irinno in Mediterranne, ker je razlika v ceni kar občutna. Sovražim AI in animacijo v hotelu, ker je vse umetno, rada se sprehajam po obmorskih mestih kjer se čuti turistični utrip.

Otok Rodos pa je bil še bolj kot meni všeč možu, stari del pa meni nad vse (kajti rada imam stara mesta kot npr. Piran, Poreč in Split).

Je bil mogoče kdo v Skali?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close