Kdor ne skače ni butalc!!!!
Odgovor na objavo uporabnika
ubogi janez, 20.03.2023 ob 17:50
ubogi janez, 20.03.2023 ob 17:50
VIDEO: Darja Gajšek na svoji poroki padla na kolena, mož jo je ganil do solz | Klip.si
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Starševski čvek › Kdor ne skače ni butalc!!!!
Onaplus – Slovenci imamo alkohol vedno rajši (delo.si)
Osebnost Slovencev in njena povezanost s samomorilnim vedenjem (revijapanika.si)
slovenija je dežela pijancev
Mene pa zanima karakteristika Slovenk, poleg tega da so zlobne radodajke. Katera revija bi se tega lotila? Sicer pa normalni človek točno pozna odgovor.
slovenija je dežela pijancev
IN primitivnih prostakov! Pa šovinistov in goljufov. Pravi balkan. Razviti svet pač ne.
IN primitivnih prostakov! Pa šovinistov in goljufov. Pravi balkan. Razviti svet pač ne.
ja, žal res. Neotesanih, polciviliziranih človeku le na videz podobnih.
slovenci ste hujši od vseh turčinov in šipcev skupaj
Mene pa zanima karakteristika Slovenk, poleg tega da so zlobne radodajke. Katera revija bi se tega lotila? Sicer pa normalni človek točno pozna odgovor.
jaz sem raje slo gej
slovenci ste hujši od vseh turčinov in šipcev skupaj
slovenskenovice.si/kronika/doma/podkupovanje-policista-dobil-500-evrov-za-lazno-nesreco/
Onaplus – Slovenci imamo alkohol vedno rajši (delo.si)
Osebnost Slovencev in njena povezanost s samomorilnim vedenjem (revijapanika.si)
slovenskenovice.si/kronika/doma/podkupovanje-policista-dobil-500-evrov-za-lazno-nesreco/
VIDEO: Darja Gajšek na svoji poroki padla na kolena, mož jo je ganil do solz | Klip.si
poštenost po zzlovensko
jaz sem raje slo gej
jjjjj
🙂
janezzzzzzziiii
butalskoteslo
Forum je zaprt za komentiranje.