Kdor je dober je oslu podoben
Zadnjic sem v tivoliju srečala od cimre fanta, bil je namreč v tesnem stiku z eno drugo punco. S to cimro se drugace res super razumeva.
Meni osebno se je zdelo prav, da ji to povem (jaz bi bila vesela, ce bi mi to nekdo povedal) in sem ji rekla, da sem srecala njenega fanta v Tivoliju z eno punco. Cimra ga je takoj poklicala in ta ji je pred mano zatrjeval, da se lažem, ker bi ju rada locila. In, da ga na skrivaj osvajam ? no in sedaj sem jaz vsega kriva pa zelela sem ji samo dobro, ker si ne zasluži takšnega fanta.
Te razumem, sem bila v podobni situaciji s podobnim izidom. Vse kar sem želela je bilo dobro prijateljici. Tudi ona mi ni verjela in jaz sem izgubila prijateljico. No kasneje sta šla narazen, pa čez par let se je poročil z eno znanko, imata družino in ugani kaj, ves čas jo vara! To so taki moški in nič ga ne bo spremenilo. Ona je enkrat ob srečanju razlagala kako je mož fajn, pa nič ljubosumna ni, ker imata skupni fb profil in nikoli ne klati okoli z družbo, samo služba in domov. Sem si samo mislila svoje. So se pa odselili v tujino, ker mu je tu v Slo zmanjkalo svežega mesa. To so njegove besede. Svet je tako majhen, vse se izve prej ali slej. Včasih je bolj modro biti tiho ali na drugačen, anonimen način sporočiti, brez direktnega vpletanja. Se pa sami ujamejo ponavadi.. za tega vem, da ga je žena že dobila z drugo, a sta ostala skupaj. In čemu ji govoriti, če ona noče videti?
Forum je zaprt za komentiranje.