Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kdo ve

kdo ve

Mi Slovenci smo pač od malega vzgajani tako, da MORAŠ imeti: partnerja, ki ti gre po 20 letih itak na živce ( pokažite mi dva, ki se po 20 letih zaljubljeno gledata, lol ), bajto, psa, dva avta. In vse, kar je odklon od tega, naj ne bi bilo normalno.

Da si lahko srečno vezan, moraš najprej znati biti srečno samski.

Vse ostalo je farbanje samega sebe. Poznam veliko nesrečnih ljudi, ki so šli v vezo z vero, da jih bo osrečila. Če sam s sabo nisi zadovoljen, tudi v dvoje ne boš.

Ab, sledi svojim očutkom, na okolico se pa čimmanj oziraj.

pa kaj si ti bolan, kaj sploh pišeš budalo zabito.

kaj srečno samski, ti se kr tolaži drkonja pa bodi sam in porivaj to svojo steno cel lajf.

tok si bolan, da boš počasi v tej fazi da greš na ulico s tičom v roki in mahaš ter privabljaš mimoidoče, upam da te kaki gej nategne in ti raztrga rito.

za@ab1

Hvala za Vladimirja Bartola. Alamut sem res bral, vendar zelo, zelo dolgo nazaj, v otroških letih.
Si ga bom ob priliki spet izposodil.

In še enkrat: I’m Gonna Be (500 Miles) –
– University of Maryland – UMD Generics (all-male a cappella group : )

[youtube]YAcZ90OeMeY[/youtube]

[hr]

Še nekaj zanimivih misli:

[center]❦ Pameten človek ne govori vsega, kar ve, vendar vedno ve, kar govori.

❦ Pameten človek vidi toliko, kolikor mu je potrebno in ne toliko, kolikor lahko vidi.

❦ Moder je tisti človek, ki ve, kje bo našel tisto, česar ne ve.[/center]

@MyD
V. Kreslin nekje poje …da pravo vprašanje izvem…
mislim, da ni stvar v odgovoru ampak v vprašanju.

@Jaka

hvala

Glej mali.

Sploh ne vem, zakaj odgovarjam pacientu tvojega kova, sicer ampak, fantek, obrisati boš še moral kakšen smrkelj, pojesto malo polente, da se bom imel s tabo kaj pogovarjati. Za razliko od klicajčka, flesha in postalih, ki se tu kregajo z mano, enostavno nisi na nivoju. Rad debatiram z ljudmi, ki imajo kaj povedati, ti pa si preprosto besedno tako rekoč neoborožen. 🙂

“Fb-jebachi” jebete same sebe, ampak sej to veš.

@ab1 – ne vem čisto kako je z odgovori, kar zadeva vprašanja pa imaš vsekakor prav.
[list][list]Nekaj časa nazaj sem se več oglašal na straneh o (nesrečni) zaljubljenosti, o izjavah o ljubezni in razumevanju določenih besed. Takrat sem se malo za šalo in malo zares ukvarjal in celo nekaj malega napisal o »ljubezenski« logiki in »pravilnem« sklepanju, pa potem nisem objavil (morda še bom : )) o načinu sklepanja iz določenih trditev. Postavimo najmanj dve trditvi in nato iz tega potegnemo sklep. Preigravanje tovrstnih zadev lahko izbistri marsikaj, ker le od vprašanj, vprašalnih stavkov ali trditev, je odvisno kakšni bodo sklepi, ki so vselej – pravilni.

Le da ni nujno, da so nam vselej všeč.

Uspavanka : )

Hush Little Baby

[youtube]GczSTQ2nv94[/youtube]

• cello: Yo-Yo Ma
• vocal: Bobby McFerrin
• violin: Mark O’Connor
• contra bass: Edgar Meyer

o nesrečni zaljubljenosti ne vem prav veliko, oz. se nočem niti spomniti,
ker je to tako, da te enostavno prestavi v tisti čas, ki je že zdavnaj minil.
O pravilnem sklepanju pa tole: sklepaš lahko le glede na svoje notranje
senzorje in izkušnje. Mogoče obstaja kakšna znanstvena razlaga vsega
tega vendar jaz lahko sklepam le na znanju, ki ga imam in na objektu, ki
ga opazujem in če se mi vse skupaj poklopi ok, če ne pač ne. Bi bilo
pa prav zanimivo prebrati znanstveni razpravo o tem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close