Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kdo ve

kdo ve

kaj je z duletom

kdo je dule?

a kdo ve kako je z miletom?

🙂

Kaj pa s Francijem?

pa borisem????!!

JOHANUS je vredu!

AJD, SHUT UP JOHANUS, KER SI ŽE BOOOOOOOORING

a se mal zapostavljenega pocutis, levak levi?

tincamarinca

Forumi so za anonimno izražanje mnenj, svetovanj,
namenjeni so ljudem v stiski, ki nimajo komu drugemu povedati svojih tegob.

NISO pa namenjeni sproščanju primitivnih čustev in žalitev.
Vsak na tem našem ljubem svetu ima svoje mnenje, včasih malce humorno odgovorimo, pač odvisno od razpoloženja.
Nikoli, ampak res nikoli, četudi ti odgovor ni všeč, pa naj ne bi žalili sogovornika, še najmanj, ker ne vemo kdo se skriva za ekranom.
To počnejo le primitivni , nezadovoljni ljudje, ki jim je tuj bonton , če že ne kaj več.
Tudi na ircu so nekakšna pravila, predvsem pa ljubeznivost.

Vidiš , tudi jaz le izražam svoje mnenje, pa gospoda na drudi strani ne poznam, ni pomembno,
pomembni pa so medčloveški odnosi, tudi na ircu !

pa lp iza

Iza,
se strinjam. Malo več tolerance, pa nam bo vsem lepše na svetu. Velja za oba spola in v vse strani.

dragi sogovornici! se popolnoma strinjam z vama. vljuden odnos si zasluzi tisti, ki ima tudi sam manire in nekaj pojma o normalni komunikaciji. tega pa velecenjeni gospod niti pod razno nima. pojdita si malo pogledat njegove pretekle poste predvsem na zenskem cveku, pa bosta videli koliko olike in manir je v njegovem priklanjanju. ne mislim debatirati o njem, ker je bilo ze prevec napisanega, sploh pa ta tema ni temu namenjena. ce si bosta sli pogledat njegovo preteklo korespondenco bosta vedeli cemu moja izjava. ko se nekdo z nijm ne strinja, ga takoj poslje nekam. kar pojdita na zenski cvek in temo izpiranje, potem pa sodita moje izjave. ce nekdo resno sprasuje (ceprav na malo naiven nacin) res ni potreben tako ponizevalen odgovor kot je bil njegov.

lep pozdrav

LE ZAKAJ………………..

tincamarinca, ti ki imaš sto nickov !

Midva sva si že dopisovala. Tebi res manjka samozavesti, pljuješ in bruhaš naokoli in s svojim NEZNANJEM in lažnim predstavljanjem opletaš po forumih. Ti si res boga, boga,…., pa klub temu, da si blond!

Tud Rugelj ti ne more več pomagat!

JOHANUS

Nekateri imajo pa res probleme sami z seboj,se mi kar smilijo,njihov IQ je malo nad 20:))…Tebi Johanus pa želim lep dan in cmoka:)

Ma veste kaj…jst sem se pa tokrat prav dobro nasmejala Johanusu.

Ni kaj….tale naš gospod včasih še ima smisel za humor.

Kaj naj bi drugega napisal, kot to kar je.

Ženske ne jezite se…jeza ni dobra za lepoto.

Si me spet nasmejal Johanček-da nisi morda zavrnil tele tince a cincemarince,al karkoli že je…Če si jo zavrnil,ti bo še trda predla.Pol boš pa gospo teto Pehto na pomoč klical.PA EN LEP DAN…VSEM SKUPAJ

Ostalim milim damam se vljudno oravičujem. Tiste, ki me poznate že veste!

Cmoka,

JOHANUS

Zakaj si pa vi skoz ene cmokce pošiljate? A se osebno poznate al so to internetne simpatije?:))))

Lepo si odgovorila, predvsem sebi , saj jaz vprašanj nisem postavljala, le dejstva !

In kaj je z DULETOM?

Kaj ni to Dušan Vaupotič Dule,5 minutni šaljivec brez dlake na jeziku v Nedeljskem popoldnevu.Dule bo kandidiral za predsednika,podprimo ga!Tudi skritokamerman Franci Kek odhaja v politiko.Kaj menite ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close