kdo ve
tincamarinca
Forumi so za anonimno izražanje mnenj, svetovanj,
namenjeni so ljudem v stiski, ki nimajo komu drugemu povedati svojih tegob.
NISO pa namenjeni sproščanju primitivnih čustev in žalitev.
Vsak na tem našem ljubem svetu ima svoje mnenje, včasih malce humorno odgovorimo, pač odvisno od razpoloženja.
Nikoli, ampak res nikoli, četudi ti odgovor ni všeč, pa naj ne bi žalili sogovornika, še najmanj, ker ne vemo kdo se skriva za ekranom.
To počnejo le primitivni , nezadovoljni ljudje, ki jim je tuj bonton , če že ne kaj več.
Tudi na ircu so nekakšna pravila, predvsem pa ljubeznivost.
Vidiš , tudi jaz le izražam svoje mnenje, pa gospoda na drudi strani ne poznam, ni pomembno,
pomembni pa so medčloveški odnosi, tudi na ircu !
pa lp iza
dragi sogovornici! se popolnoma strinjam z vama. vljuden odnos si zasluzi tisti, ki ima tudi sam manire in nekaj pojma o normalni komunikaciji. tega pa velecenjeni gospod niti pod razno nima. pojdita si malo pogledat njegove pretekle poste predvsem na zenskem cveku, pa bosta videli koliko olike in manir je v njegovem priklanjanju. ne mislim debatirati o njem, ker je bilo ze prevec napisanega, sploh pa ta tema ni temu namenjena. ce si bosta sli pogledat njegovo preteklo korespondenco bosta vedeli cemu moja izjava. ko se nekdo z nijm ne strinja, ga takoj poslje nekam. kar pojdita na zenski cvek in temo izpiranje, potem pa sodita moje izjave. ce nekdo resno sprasuje (ceprav na malo naiven nacin) res ni potreben tako ponizevalen odgovor kot je bil njegov.
lep pozdrav
Forum je zaprt za komentiranje.