Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kdo ve za kakšnega dobrega kiropraktika

Kdo ve za kakšnega dobrega kiropraktika

ajde povejte.boli me hrbet.včasih je bil todd tukaj v centru ljubljane tega je že 15 let.

Poznam enega v Rogaški slatini.

Drugače pa bo treba začet malo več migat in delat vaje za hrbet. Pilates…

Sitnikov Novo mesto

jaz že zadosti migam robi,gre pač za poškodbo hrbtenice

V Vižmarjih je gospod Matjaž – maserski salon CARKA….poglej na net za telefonsko številko. Nimam besed s katerimi bi prehvalila njegovo delo:)

http://www.bizi.si/DR-ZVONKO-RUGOLE-S-P/maticno-podjetje/

sama nimam izkušenj, so pa baje ljudje zelo zadovoljni z njim, je pa sicer po profesiji zdravnik. 🙂

povej kaj več zakaj je dober

Khalid Nasif, vodja zdravstva v TČ, kinezioterapevt, fizioterapevt… če gre za poškodbo.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Dober je zato, ker dejansko odpravi bolečine . Lastne izkušnje in izkušnje drugih, ki so imeli razne preglede in druge zdravniške terapije, pa ob kupih protibolečinskih tablet ni bilo nič bolje, so me o tem 100% prepričale, kot tudi največje skeptike (moj mož:):):):)).

Sem ravno hotela napisat za g. Matjaža pa sem videla da je že nekdo. Tudi jaz imam zelo dobro izkušnjo z njim, dejansko res odpravi bolečino. Vse pohvale.

am če boš prišel v koper , živi stojan nad snek barom v žusterni. dober je in pomaga . res.

Zakaj kiropraktik? Poskusi raje pri fizioterapevtu Tomažu Fuchsu v Ljubljani.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close