Kdo ve, današnjo tragedijo , zakaj je sin zabodel očeta?
Mrhovinarji, 12.12.2021 ob 13:00
Spet glodate tuje kosti. Pustite ljudi s težavami na miru, brigajte se zase. Zakaj se radi napajate na tujih problemih?
Ne napajam se, nimam pojma kdo so bili, A je bil oče kakšen pijanec, agresivnež? Sama živim na drugem koncu države, ne gre za opravljanje. Imam tudi jaz agresivnega brata, vem kaj lahko stori bolan um, mi smo že parkrat klicali policijo zaradi njega.
Umor, 12.12.2021 ob 13:07
Ne napajam se, nimam pojma kdo so bili, A je bil oče kakšen pijanec, agresivnež? Sama živim na drugem koncu države, ne gre za opravljanje. Imam tudi jaz agresivnega brata, vem kaj lahko stori bolan um, mi smo že parkrat klicali policijo zaradi njega.
Te ni sram, da nad brata kličeš policiste? Raje mu pomagaj, ko mu je težko!
to je zdaj tako, 12.12.2021 ob 13:44
Koga pa naj kliče? Pogrebnike!?
Pa kaj potem, le je lasten brat, mož! Če je nasilen je samo ena pot. Kličeš policijo! Vedno!
Če je toliko predrzen, da položi roko ali grozi lastnemu človeku ( ženi, mami, sestri) , je za to edino in samo policija. Bodo oni pomagali!
Prej bi moral on poklicat. Brez razloga ni postal agresiven.
Spet tema v kateri se psihopatom dviguje in iščejo krivdo za napade pri žrtvah. Ja ljudje so si sami krivi da so ubiti. Je čisto normalno če nekoga razkuriš da te zakolje na mestu. Mislim kaj si le mislite. Vse samo božat, ko razbijajo po bajti jih hvalit, ko letijo proti tebi z nožem jih z odprtimi rokami sprejeti v objem….ker če te hoče zaklat je že tako prav. Namesto da gradijo toliko trgovskih centrov bi bil res zadnji čas da se začnejo graditi psihiatrične bolnišnice. Ker toliko mentalno bolanih in čustveno na ravni kamna ljudi kot je pri nas ….. in to se vse prosto sprehaja in pretvarja da so zdravi ljudje.
trumanov šov, 12.12.2021 ob 13:40
jao kavke kavkaste. njboljš da vsako bajto inštalirate kamere pa boste v živo pogledale zakaj je pršlo do tragedije
tudi tale primer je bil zato, ker je bil oče celo življenje krut do lastnega sina:
psihopati, 12.12.2021 ob 15:03
Spet tema v kateri se psihopatom dviguje in iščejo krivdo za napade pri žrtvah. Ja ljudje so si sami krivi da so ubiti. Je čisto normalno če nekoga razkuriš da te zakolje na mestu. Mislim kaj si le mislite. Vse samo božat, ko razbijajo po bajti jih hvalit, ko letijo proti tebi z nožem jih z odprtimi rokami sprejeti v objem….ker če te hoče zaklat je že tako prav. Namesto da gradijo toliko trgovskih centrov bi bil res zadnji čas da se začnejo graditi psihiatrične bolnišnice. Ker toliko mentalno bolanih in čustveno na ravni kamna ljudi kot je pri nas ….. in to se vse prosto sprehaja in pretvarja da so zdravi ljudje.
Bravo !!!!
Forum je zaprt za komentiranje.