Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kdo ve, današnjo tragedijo , zakaj je sin zabodel očeta?

Kdo ve, današnjo tragedijo , zakaj je sin zabodel očeta?

V Beltincih je bilo, mladoletni sin zabodel 45 letnega očeta

Predvidevam, da ga je mel poln k…, pa oba sta bila nabita ko akse. Tipična slovenska zgodba.

Odgovor na objavo uporabnika
Umor, 12.12.2021 ob 12:56

V Beltincih je bilo, mladoletni sin zabodel 45 letnega očeta

Spet glodate tuje kosti. Pustite ljudi s težavami na miru, brigajte se zase. Zakaj se radi napajate na tujih problemih?

Mrhovinarji, 12.12.2021 ob 13:00

Spet glodate tuje kosti. Pustite ljudi s težavami na miru, brigajte se zase. Zakaj se radi napajate na tujih problemih?

Ne napajam se, nimam pojma kdo so bili, A je bil oče kakšen pijanec, agresivnež? Sama živim na drugem koncu države, ne gre za opravljanje. Imam tudi jaz agresivnega brata, vem kaj lahko stori bolan um, mi smo že parkrat klicali policijo zaradi njega.

Po moje ga ni brez vzroka pač.

fdg, 12.12.2021 ob 13:00

Predvidevam, da ga je mel poln k…, pa oba sta bila nabita ko akse. Tipična slovenska zgodba.

Včeraj je prebral enega od tvojih glupih mrhovinarskih tračarskih postov pa se mu je zameglilo pred očmi in štihnil prvega, ki mu je bil blizu.

Umor, 12.12.2021 ob 13:07

Ne napajam se, nimam pojma kdo so bili, A je bil oče kakšen pijanec, agresivnež? Sama živim na drugem koncu države, ne gre za opravljanje. Imam tudi jaz agresivnega brata, vem kaj lahko stori bolan um, mi smo že parkrat klicali policijo zaradi njega.

Te ni sram, da nad brata kličeš policiste? Raje mu pomagaj, ko mu je težko!

Ubogi brat, 12.12.2021 ob 13:13

Te ni sram, da nad brata kličeš policiste? Raje mu pomagaj, ko mu je težko!

Genialka, seveda, ko nekdo grozi z nožem, moli za njegovo dušo, pa nastavi levo in desno lice.

Ywe, 12.12.2021 ob 13:31

Genialka, seveda, ko nekdo grozi z nožem, moli za njegovo dušo, pa nastavi levo in desno lice.

NE VERJAMEM, da ti je grozil brez razloga. Naredila si mu gotovo zelo veliko krivico, da je storil nekaj tako grozovitega!

jao kavke kavkaste. njboljš da vsako bajto inštalirate kamere pa boste v živo pogledale zakaj je pršlo do tragedije

Kjer je dim je tudi ogenj.

Koga pa naj kliče?  Pogrebnike!?

Pa kaj potem, le je lasten brat, mož!   Če je nasilen je samo ena pot. Kličeš policijo! Vedno!

Če je toliko predrzen, da položi roko ali grozi lastnemu človeku ( ženi, mami, sestri) , je za to edino in samo policija. Bodo oni pomagali!

Ni čudno, da vas moški pošiljajo za šporhet. A si kosilo si že skuhala? Očitno ne, če imaš čas za neumnosti.

to je zdaj tako, 12.12.2021 ob 13:44

Koga pa naj kliče?  Pogrebnike!?

Pa kaj potem, le je lasten brat, mož!   Če je nasilen je samo ena pot. Kličeš policijo! Vedno!

Če je toliko predrzen, da položi roko ali grozi lastnemu človeku ( ženi, mami, sestri) , je za to edino in samo policija. Bodo oni pomagali!

Prej bi moral on poklicat. Brez razloga ni postal agresiven.

Imam oceta, ki mi ze vse od rojstva dalje greni zivljenje. Jaz pa samo mirno prenasam in upam, da se bo cvrl v peklu. Marsikaj sem ze bil v zivljenju. Samo morilec nikoli.

zakaj pa pol pišeš take žaljive insinuacije, če nimaš pojma… veš kako to lahko svojce prizadene? Kje je tvoja odgovornost za tvoja dejanja? Zakaj misliš,da imaš pravico pisariti klevete, ki so plod očitno tvoje domišljije, saj sama trdiš, da nimaš pojma.

Sproščeno življenje s prijetnimi ljudmi na podeželju, ki ga še niso pokvarili Ljubljančani.

Mogoce je bila droga vmes ?

Spet tema v kateri se psihopatom dviguje in iščejo krivdo za napade pri žrtvah. Ja ljudje so si sami krivi da so ubiti. Je čisto normalno če nekoga razkuriš da te zakolje na mestu. Mislim kaj si le mislite. Vse samo božat, ko razbijajo po bajti jih hvalit, ko letijo proti tebi z nožem jih z odprtimi rokami sprejeti v objem….ker če te hoče zaklat je že tako prav. Namesto da gradijo toliko trgovskih centrov bi bil res zadnji čas da se začnejo graditi psihiatrične bolnišnice. Ker toliko mentalno bolanih in čustveno na ravni kamna ljudi kot je pri nas ….. in to se vse prosto sprehaja in pretvarja da so zdravi ljudje.

trumanov šov, 12.12.2021 ob 13:40

jao kavke kavkaste. njboljš da vsako bajto inštalirate kamere pa boste v živo pogledale zakaj je pršlo do tragedije

tudi tale primer je bil zato, ker je bil oče celo življenje krut do lastnega sina:

.https://www.times.si/podrobnosti-tragedije-sodil-71-letniku-nato-vzel-zivljenje-se-sebi–ec94a77bfe2df1b6f8c82421b29561d7360f0705

.https://novice.svet24.si/clanek/novice/crna-kronika/61671fbc8007c/streljanje-v-domzalah-mrtvi-dve-osebi-sin-naj-bi-ustrelil-oceta

psihopati, 12.12.2021 ob 15:03

Spet tema v kateri se psihopatom dviguje in iščejo krivdo za napade pri žrtvah. Ja ljudje so si sami krivi da so ubiti. Je čisto normalno če nekoga razkuriš da te zakolje na mestu. Mislim kaj si le mislite. Vse samo božat, ko razbijajo po bajti jih hvalit, ko letijo proti tebi z nožem jih z odprtimi rokami sprejeti v objem….ker če te hoče zaklat je že tako prav. Namesto da gradijo toliko trgovskih centrov bi bil res zadnji čas da se začnejo graditi psihiatrične bolnišnice. Ker toliko mentalno bolanih in čustveno na ravni kamna ljudi kot je pri nas ….. in to se vse prosto sprehaja in pretvarja da so zdravi ljudje.

Bravo !!!!

Tisti kraji so znani po alkoholu in incestu. Morda je bil oče hkrati njegov brat?

Vse lepote ruralnega incesta.

domobranstvo in incest, 12.12.2021 ob 16:10

Vse lepote ruralnega incesta.

odg. na “Psihopati”

Morda bomo kdaj izvedeli za vzrok.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close