Kdo ve?
Kdo so to – psihoterapevti? Se mi zdi, da je psihoterapevt lahko že vsaka budala brez kakršnekoli izobrazbe, ki bi mu zagotavljala vsaj neko osnovo, na podlagi katere bi lahko delal zaključke in “zdravil” ljudi. Recimo tisti bumbar Vodeb se ima za psihoterapevta. Kako lahko pričakuješ, da ti bo zdravnik dal napotnico za mazače, kateri te bodo še dodatno uničili?
Ne, napotnice za prodajalce kačje sline pri nas ne izdajajo.
Potrebna pomoči, 10.10.2021 ob 20:44
Je pri nas možno dobiti napotnico za psihoterapevta?
Lahko se udeležiš tudi kakšne cenovno dostope ali pa brezplačne oblike pomoči, ki jo nudijo razna društva.
Že sam pogovor ,ti je lahko v veliko pomoč in ti lahko zelo olajša težave.
Verjemi, da boš po pogovoru s človekom, ki ti zna prisluhniti, veliko lažje premagovala težave.
Ena izmed svetovalnic je Posvet.
Poglej si njihovo stran, da vidiš v katerem kraju imajo enote.
Včasih se zdi, da se je življenje zarotilo proti tebi, da se je svet dobesedno podrl in ne vidiš več izhoda.
A vedi, da se slej ,ko prej najde rešitev.
daj mir, 10.10.2021 ob 21:14
Kdo so to – psihoterapevti? Se mi zdi, da je psihoterapevt lahko že vsaka budala brez kakršnekoli izobrazbe, ki bi mu zagotavljala vsaj neko osnovo, na podlagi katere bi lahko delal zaključke in “zdravil” ljudi. Recimo tisti bumbar Vodeb se ima za psihoterapevta. Kako lahko pričakuješ, da ti bo zdravnik dal napotnico za mazače, kateri te bodo še dodatno uničili?
Ne, napotnice za prodajalce kačje sline pri nas ne izdajajo.
´Prav imate`. V Slovenistanu pa tudi drugod brez napotnice lahko dobiš celo venom v ramo in preko injekcije. Tako, da morda za mazače jih skrbi, če pa dobite venom po katerem lahko celo umrete pa jim ni mar kot se kaže covididuda situacija.
Darwin930, 10.10.2021 ob 22:44
´Prav imate`. V Slovenistanu pa tudi drugod brez napotnice lahko dobiš celo venom v ramo in preko injekcije. Tako, da morda za mazače jih skrbi, če pa dobite venom po katerem lahko celo umrete pa jim ni mar kot se kaže covididuda situacija.
Cepljenje nima nobene veze s psihoterapevti, kaj zdaj smetiš s tem cepljenjem? Pripelji si lopova na dom ga financiraj, če misliš, da ti bo pomagal. Tvoj problem in tvoja skrb.
Gost521, 11.10.2021 ob 02:14
Čater, shizofrena zapohana podgana kot si, sodiš na psihiatrijo. In ne, to nima nobene veze s cepljenjem, Shizofrenijo, ki jo imaš lahko blažijo le močna zdravila, ki ti jih prepiše zdravnik psihiater.
Taka podgana kot si ti pa potrebuje samo strup za podgane tja v tvoj gobec pa bo zadeva rešena.
Lahko ti celo pomagam pri tem samo prikaži se mi pred oči džubre štakor podmukli
Darwin930, 11.10.2021 ob 03:14
Taka podgana kot si ti pa potrebuje samo strup za podgane tja v tvoj gobec pa bo zadeva rešena.
Lahko ti celo pomagam pri tem samo prikaži se mi pred oči džubre štakor podmukli
Nepojmljivo je da te Čater kot shizofreni zapohan podganji rilec pustijo na prostosti. To nikakor ne bi smelo okol hodit, ampak bi moralo dosmrtno bit zaprto v varovani ustanovi.
Forum je zaprt za komentiranje.