KDO VAM JE DAL PRAVICO, DA SE IGRATE Z NAMI – MOŠKIMI?
Anonimno 10893, 13.08.2025 ob 20:06
Jaz sem taka, res veliko in rabim, ampak nisem pa bila z zelo veliko tipi, ker sem dominantna, moški se mi mora podrediti, pustiti da ga jaz komandiram in me na kolenih prositi za seks, takemu z veseljem dam, ampak so žal redki, ker imajo moški velik ego. Upam da bom kmalu spet na kakega takega naletela.
Ta problem opažam kar pri obeh spolih. Narcizem je v strmem porastu. Samo poglejte kako imajo ljudje potrebo javno goboriti o sebi in se napihovati na socialnih omrežjih. Prodaja se laž. Vsak si domišlja, ali pa tudi ne, da si zasluži najboljše in da nekaj zamuja.
Včasih smo tudi mi sami, ki hote ali nehote koga prizadanemo. Naučimo se sprejeti od koga NE. Tudi mi smo komu že kdaj rekli ne, ga prizadelo. Začeti bo treba razvijat svojo lastno vrednost, ne pa iskat potrditev od drugih. Če ne krog razočaranj ne bo nikoli pretrgan. Občutek, da komu nisi zadosti oz. dovolj dober, boli. Z narcizmom, z lastnim ali tujim, ga ne moreš nikoli pogasit.
Zakaj se ženske igramo z moškimi? Ker dobro vemo, da to isto počnejo tudi oni. In to od nekdaj. Kadarkoli me kateri vpraša ze telefonsko, se vprašam, kolikim je v tistem dnevu že to rekel. Saj je jasno – in to verjetno velja za kar oba spola – da vsi vrtijo ene par želez naenkrat v ognju. Medtem ko čaka na tvoj odgovor po telefonu, piše eni drugi. Tako kot tebi govori, kako super izgledaš, naklada tudi še mnogim drugim. Vmes še vse raztrobi prijateljem in jim kaže na telefonu, kaj mu je katera poslala. Jaz ne zaupam nikomur več. Zato do vseh držim varno razdaljo, saj je to najbolje zame. Pred tem sem kdaj tudi resnično investirala svoja čustva v kakšno zvezo, pa sem se samo zelo zelo grdo opekla. Dokler nisem spoznala, kako ta svet deluje. Da se moškim zdi samoumevno, da so hierarhično višje. Da so ženske itak avše, zato jih lahko tudi jemljejo povsem neresno. Pa da je vedno dobro biti na preži, če bo prišla mimo kakšna boljša, s katero se bo lahko postavil pred drugimi.
Ja, sej delno se strinjam z avtorjem. Mislim pa, da ne delujejo vse ženske tko oz. odvisno je tudi od sutuacije. Včasih ti je moškega žal in kao daš tisto telefonsko, ali pa v tistem trenutku tudi dejansko misliš resno, pol, ko razmisliš pa vidiš, da to ni to. To je glede začetnega spoznavanja. Kar zadeva ostalo, da bi kdo leta manipuliral v odnosu, pa tudi sama ne razumem. Se pa dogaja pri obeh spolih. Mogoče ob porastu egocentrizma v družbi, se nekaterim takšno obnašanje zdi prav. Povsod se promovira samo jaz, jaz, ego… na cesti, med sobivanjem s sosedi in tako tudi v odnosih. Vendar verjamem, da niso vse ženske takšne, sano morate očitno spremenit tip žensk.
P.s.- pa te reklame, ki se skoz pojavljajo še napisat ne moreš mnenja v miru. Mogoče tudi znak kapiralistične z denarjem obsedene družbe, ki se kaže tudi v odnosih
Navajo, 13.08.2025 ob 09:55
ZUIEN…
Žal si ti avtor le še en od množice moških, ki so sprogramirani s strani propagande v popolne laži in iluzije glede žensk, to ima za posledico, da ti marisatero dejstvo ni jasno o svetu v katerem se nahajaš.
Ne bom našteval množice napak, ki si jih storil s svojim zapisom (”piedastalizacija žensk i.e. tvoje večkratno omenjanje ”lepšega spola”, ”tvoje opažanje, da so ženske izredno kruta bitja, še posebej do moških, ki jim niso prva izbira” itn.) ter tvoje pričakovanje, da boš dobil neke vsebinske odgovore s strani žensk (moški, ki opazi diskrepanco v obnašanju žensk do večine moških in ne razume zakaj se to dogaja, bo le spljuvan s strani drugih, tako blue pill moških kot poniževan s strani žensk, kajti NPC normiji prezirajo moškega, ki se sprašuje o sistemu ”moški slepo se žrtvuj za ženske ne glede kakšne so”, ker s tem ogrožaš stabilnost ginocentrizma).
Množica blue pill moških, še posebej moških 18-45 podzavestno zaznava, da so ženske kot celota vedno bolj katastrofalne, ne razumejo pa kaj in zakaj se to dogaja. Skozi vso zgodovino smo živeli v do neke mere nadzorovanem ginocentrizmu (namerno napačno moderno propagandno imenovanem ”patriarhat”), kjer so ženske v zameno za razplod bile varovane in preskrbljene s strani moških. Moški so umirali v vojnah, garali kot idioti/delovni konji, da so ustvarili dovolj resursov za ženske in so v zameno dobili svojo genetsko propagacijo. Tudi dandanes moški ustvarjajo skorajda vse resurse in skorajda vse resurse potrošijo ženske (one imajo 80% kreditov za popolne nebuloze in držijo potrošniško družbo, ki jo pljuvajo pri življenju), dandanes je razlika s preteklostjo v tem, da morajo moški še vedno ustvariti vse resurse za ženske, poleg tega preko davkov financirati izmišljena in neproduktivna pisarniška delovna mesta, ki jih zasedajo ženske ter posledično krulijo o svoji samostojnosti in neodvisnosti (odraslosti) ter so moški še vedno žrtvovani v vojnah za zaščito žensk in elit, rezultat podivjanega ginocentrizma pa je, da se moške za vse to žrtvovanje dandanes nenehno ponižuje, pljuva in izloča iz družbe ter kardelo tako moških kot žensk napade tiste moške, ki si drznejo omeniti svoja opažanja. Edina skupina poleg elite, ki dejansko ”profitira” z nekontroliranim ginocentrizmom je 15-20% t.i. ”najboljših moških”, ostali so izgubljeni, tako kot ti ali pa so druga izbira ženski in so poniževani s strani svojih žena celotno življenje aka zlomljeni moški, vidiš jih lahko vsak dan povsod.
V modernem času, od industrijske revolucije naprej so beli moški s svojimi izumi in trdim delom ustvarili ugoden in varen svet za ženske ter tako osvobodili ženske skorajda vseh zadolžitev. Prišlo je do propada zavornih točk ginocentrizma in smo ob sovražni propagandi bezrodnih kozmopolitov (sek*ualna revolucija, feminizem, tabletka, medijska mašinerija itn.) prešli v nekontroliran ginocentrizem, ki je razkril pravo naravo žensk.
Del odgovorov o stvareh, ki jih ne razumeš in o katerih se sprašuješ bi našel v hipergamiji in Briffaultovem zakonu. Žal dvomim, da si dovolj močan moški, ki bi se bil sposoben soočiti z realnostjo ženske narave in biologije ter jo sprejeti tako kot je.
Vsak moški, ki ne spada v tistih 15-20% moških, ki si jih ženske resnično želijo bi moral delati izključno na sebi (resnična izobrazbena smer i.e. strojništvo, gradbeno inženirstvo, elektroenergetika, IT, mehatronika ipd., nenehno/vsakodnevno samoizobraževanje ter nadgradnja že pridobljenih znanj, kvalitetno opravljanje dela, ki te veseli/kariera s pomenom, zdrava prehrana, redna fizična/športna aktivnost, skrb za dobro počutje telesa, izogibanje stresu in učenje kako ga uspešno obvladovati, izogibanje substancam i.e. tobak, alkohol, droge itn.). Vsak moški mora sebe postaviti na prvo mesto, se ceniti in posegati po višjih ciljih, ženske so le ”nagrada”, ki pride v tvoje življenje kot posledica prej omenjenega dela na sebi. Le tako te lahko ženska ceni, t.i. luzerje bo vsaka poniževala ter se jim izogibala.
Briffaultov zakon:.https://www.youtube.com/watch?v=UTRD4ACLhqk
Zakaj so tebe vsi popljuvali ob tvojem opažanju nepravičnosti ter zakaj je sočustvovanje namenjeno izključno ženskam:.https://www.youtube.com/watch?v=pSOOFFL8RKs
Resnica o tem, da ženske ne ljubijo moških kot oseb:.https://www.youtube.com/watch?v=YfK3r0P52GE
Razmerje je le ”koliko koristi bo dobila in izčrpala ženska iz moškega”:.https://www.youtube.com/watch?v=2-myk23yTyM
Zabaven kanal rdečih tabletk:.https://www.youtube.com/@hoe_math/videos
Dokumentarec, ki razkrije zakaj živimo v ginocentrizmu:.https://odysee.com/@colttaine:d/The-Matrix-Behind-The-Matrix:4
Daj kura odjebi že enkrat.
samski cinik, 14.08.2025 ob 20:15
Ženske so danes “svobodne” le glede odločanja o seksu. Drugače so bolj ali manj sužnje delodajalcev in države.
Ampak hej, ni to super? Nimamo več nobene obveze do njih.
To je spet neka youtube “filozofija”, prej so bile svobodne, ko so morale 12 ur na dan na njivi delat, fevdalni gospodar jo je imel pa dobesedno v lasti, zdaj pa niso, ko si lahko sama izbere službo in, če je vse po sreči, uživa v svojem delu?
Forum je zaprt za komentiranje.