Najdi forum

Kdo uporablja Skype?

Rad bi ga preizkusil.Mikrofon obvezen!
Moj nike je: a.dolinar

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Zelo dobro deluje.

Jaz ga bom tudi začela uporabljati. Danes si ga bom dol dala, potem se pa še kaj beremo, ker sigurno ne bom vsega vedela. Ima kdo že zdaj kakšen nasvet?

Pogovarjal sem se z nekim Slovencem ,ki je v Angliji in ga slišiš,kot da je s teboj v dnevni sobi.Super stvar!

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Skype je odlična zadeva, gre tudi konferenca, Smo probali 4, pa se obnese.
Tisti ki igrajo igre – mrežene to uporabljajo. Gre tudi skozi firewall in skozi maskiranje naslovov (router), tako, da se MSN Messenger lahko kar skrije.
Ga uporabljam že skoraj leto dni. Zakaj bi kolege po telefonu ali GSM-ju klical, ko je skype pri roki, če ga pa ni mu pa message pustim. Računalnik tako skoz gorijo (ugašanje jim škoduje), monitor izklopiš, pa zvonenje si na zvočnike naštimaš na primerno glasnost, da slišiš ….

Skype je res dobra zadeva ja!

Mene pa zanima ali je že kdo vplačal na svoj račun in klical v GSM ali fiksno omrežje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close