Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Kdo stoji za žaljivimi komentarji na YouTube? Kako ugotoviti?

Kdo stoji za žaljivimi komentarji na YouTube? Kako ugotoviti?

V zadnjih tednih so se začele dogajati čudne stvari in sicer sumim, da določene osebe, katere poznam tudi osebno, pišejo žaljive komentarje pod videe na katerih se pojavljam jaz.

Kako ugotoviti, kdo je uporabnik? Se sploh da ugotoviti?
Ker sem skoraj prepričana, da je ista oseba, ki piše tudi žaljive komentarje, pošiljala naokrog moje videe, vpletena v to, bi res rada ugotovila kdo stoji za tem.

Ustvarila sem si novi profil na YouTube in čeprav nisem naložila nobenega mojega videa, sta se dve osebi, ki sta me že prej žalili, pojavili na mojem novem profilu. Za moj novi profil sem povedala samo eni osebi, za katero sem sicer pred nekaj dnevi ugotovila, da je navadna lažnivka, zato je možno, da je kliknila na njuno stran in jima povedala.
A obstaja kakšna možnost, da te nekdo najde na novem profilu na YouTube kar tako sam od sebe, če si registriran z istega računalnika kot si se registriral že prej.

poskusi prijavit ipd. lahko pa vdreš v račun in narediš lepo zmešnjavo >:)

Kako pa vdreš nekomu v njegov račun na YouTube?
To lahko stori vsak ali rabiš za kaj takega malce boljše računalniško znanje?

ker so meni že vdrli. v bistvu je lahko spremenjal VSE podatke, razen up. imena. spremenil je komentarje, informacije in naložene (moje) videje.

Kako pa sploh ugotoviš, kdo je nek uporabnik na youtube?
Ko kliknem na njegov profil, moram storiti kaj, da ugotovim, kdo mi piše komentarje?

lp.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close