Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kdo spada med inteligentnejše? Cepljeni ali necepljeni?

Kdo spada med inteligentnejše? Cepljeni ali necepljeni?

Odgovor na objavo uporabnika
Vukašin, 29.09.2021 ob 23:22

Tačno tako je – anticepilci tu gor ste direktno butasti! Glupi ste ko kurac!

Si glup?

Časi zdravljenja s puščanjem krvi naj bi bili mimo. Tudi klasično obliko cepljenja čaka ista usoda in odhaja na smetišče zgodovine.

Avtorica, čez leto ali dve bomo bolj vedeli, kdo je pri pameti in kdo je nasedel. Tisti, ki se odločajo po intuiciji, so se odločili prav.

Za virtualno cepljenje: Vsa medcina je za na smetišče zgodovine! Vibracijsko zdravljenje je bolj uporabno in nima stranskih učinkov.

Jaz pa poznam izobražene, ki jim je žal da so se cepili. Jaz sem inžinirka in nisem cepljena. Mi je tako odbijajoče tole posiljevanje s cepivi in način kako to izvajajo, da mi je kar slabo če pomislim da bi šla. Brat je šel in zatem prišel  na kavo. Baje je moja bajta sterilna proti prostoru kjer so ga cepili. Mislim halo?

Ne gre samo za inteligenco, gre tudi za osebno integriteto, gre tudi za konformizem. Nekateri posamezniki se takoj podredijo, nekateri rabijo več časa, nekateri pa neskončno mnogo časa, da bi storili nekaj kar jim ni prav in bi ravnali proti svoji volji.
O tem cepivu se skoraj nihče ne odloča informirano, ker je informacij premalo, da bi lahko o tem sprejeli inteligentno odločitev. Niti pri proizvajalcih ni ustreznih informacij, nikjer nobenih jamstev.

Številni zdravniki so se “pocepili”, zvarek pa v odtok.

Kot da je to vazno. Raje se vprasajmo kako to, da cepljeni po 10 dni ali vec lezijo doma z vrocino in bolehajo za boleznijo proti kateri so se cepili.? Pravijo lazji potek da imajo, pa saj tak potek ima vecina prebolelih in to brez cepiva. V bistvu so na istem Zakaj bi se cepil proti necem kar vseeno lahko dobis.? To je vprasanje inteligence.

Objava čaka odobritev

Odgovor na objavo uporabnika
Luanda, 29.09.2021 ob 14:51

Cepljeni so v vecini bolj intelegentno in bolj izobrazeni.   V ogromni vecini.   Imas pa tudi izjeme..

hahha lol, ja če si ovca si pa res pametnejši ja. Sklepam da tudi sam sodiš med te ovčke, ki so se ceple, da grejo lahko v shopping

Glavno, da se zločin izvaja po planu.

(https://www.facebook.com/FreeZadar/videos/927116321214255/)

https://unherd.com/thepost/the-most-vaccine-hesitant-education-group-of-all-phds/

Ok, se strinjam stroka je izobražena, vendar pa npr. včeraj pri odmevih Roman Jerala izjavi, ko ni bilo zadosti cepiv so vektorska cepiva predstavljala dobro alternativo, sedaj ko pa so na voljo druga boljša cepiva bi bilo bolje, da uporabljamo ta.

Ja katera pa so to. Moderne skoraj ni, Astra Zeneca je enako vektorsko cepivo, ostane torej samo Pfaizer.

Potem, pa še izjavi, da bi bilo dobro, da tisti, ki so cepljeni z vektorskim cepivom, da bi prejeli drugi odmerek enakega ali pa drugega cepiva. Kar sploh še ni dovoljeno.

Skratka iz izjave v izjavo se bolj zapletajo.

Cepljene so ovce!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close