Kdo spada med inteligentnejše? Cepljeni ali necepljeni?
Amarillis, 29.09.2021 ob 14:54
Ce samo pogledas zdravstveno osebje. Zdravniki skor vsi cepljeni, bolnicarji in streznice pa v manjsini cepljeni.
Ker poznaš vse zdravnik, bolničarje in strežnice, da lahko to napišeš?
najbolj pametni ste prebolevniki. Ko pa vam status poteče, pa odvisno v katero smer boste šli. cepljenje-nespametno. necepljenje-pametno.
Ne razumem, 29.09.2021 ob 15:12
Kako moreš sploh pomisliti, da bi bili necepljenih inteligentni.
Itak ja. Jst ce bi bil Bill gates… Stari js ze zdej nocem gledat crnih oci itd… Na tlele mas zdravilo. Ti bo pomagalo ves??
Ej res ste glupi.
Pa jst ze za blokarje govorim kaj so se nabil v te betonske kletke. Za bajto mam 10 nadstropno stolpnico. To ker nimajo denarja da bi vsak svojo hiso mel… Tko so jih pa nabombal.
Hocejo bolj kakovostno zivljenje. Jaz in ti sva jim na poti. Zrak in prostor kradeva. Jebote res ste glupi. Kar od nekje pride virus in jaz sr bom cepil z tem kar mi je drzava al kdorkoli ze priskrbel… Mhm…
Itak, da smo se izobraženci in intelektualci šli cepiti takoj, ko smo se lahko. Kognitivno omejeni ljudi pa pogosto nasedajo nekim neumnim teorijam zarote.
Lep primer: vsi zdravniki so cepljeni, cepljene pa so tudi njihove družine z najstniki vred. Pri medicinskih sestrah je že nekaj necepljenih, najbolj pa “pametujejo” proti cepljenju ravno strežnice.
Po raziskavah sodeč so največji skeptiki (tudi glede cepiv) osebe z doktorsko izobrazbo, tisti z nižjo izobrazbo pa verjamejo teorijam zarot, tako da najbolj precepljeni so tisti vmes (povprečno inteligentni in z višjo do visoko izobrazbo), ki so tudi sicer družbeno najbolj prilagodljivi in upogljivi.
Ni torej mogoče potegniti nekih vzporednic.
Ponavadi takim zadevam nasedajo manj izobraženi.. recimo jankovića voli bolj delavski razred kot izobraženci.
Podobno tudi pri cepivu-večinoma podležejo strežnice, zdravniki pa ne.
No, sedaj pa mi dokažite, da so se res (skoraj) VSI zdravniki cepili. Ker jaz jih poznam en kup zdravnikov, ki se ni. Kaj čem se pač gibljem tudi v zdravstvenih vodah ?.
najlažje je pač opletat z manipulativno besedo vsi ane..
Forum je zaprt za komentiranje.