Kdo so večji “glumci”
Midva bi lahko ustanovila politično stranko….ampak kaj, ko se ti skrivaš za računalnikom. :))[/quote]
Si me prehitela, isto sem želel tudi sam napisat. Če si resnično želite nekih sprememb, če veste kje tiči problem, kako bi se vi lotili, da bi državi zagotovili več prostih delovnih mest, višje penzije, mladim zagotovili lepšo prihodnost itd, potem si pa ustanovite svojo politično stranko. Dobite moj glas, evo.[/quote]
Hm, na levem političnem polu je gneča, na desnem političnem polu pa zmeda. Le kam se bomo uvrstili? :))
Veš, zakaj prihaja do tega občutka…. Jah, spet sva pri moških…. Res pa je, da jih v politiki ne manjka… :D[/quote]
Midva bi lahko ustanovila politično stranko….ampak kaj, ko se ti skrivaš za računalnikom. :))[/quote]
Super, jaz bom poskrbel za finance, da bo denar cirkuliral, ti dam svoj TRR? 😀
m111-ja pa lahko rekrutiraš za tiskanje oglasnih sporočil in za stike z javnostjo.
Predsednica stranke Ministarstvo Istraživanja Ruda i Gubljenja Vremena in govornica pa boš itak ti. 🙂
Super, jaz bom poskrbel za finance, da bo denar cirkuliral, ti dam svoj TRR? 😀
m111-ja pa lahko rekrutiraš za tiskanje oglasnih sporočil in za stike z javnostjo.
Predsednica stranke Ministarstvo Istraživanja Ruda i Gubljenja Vremena in govornica pa boš itak ti. :)[/quote]
Moj predlog za ministrska mesta so naslednja (drugačna postavitev ministrstev od sedanjih):
Ministrstvo za finance: m111 – tip je skopušen z besedami na forumu, predvidevam, da bo znal zategniti pasove….
Ministrstvo za pravosodje: Skela – ženska ve, kaj piše
Ministrstvo za notranje zadeve: Robi, ve se zakaj….
Ministrstvo za zdravje: Goldfish, da bomo zdravi kot ribe
Ministrstvo za obrambo: Enostavno Bog, da se bo boril proti nevidnim in celo izmišljenim sovražnikom
Ministrstvo za zunanje zadeve: Antilopa, da bo lahko na državne stroške potovala po svetu
Ministrstvo za gospodarstvo: Marko, ker je racionalen, pa poskrbel bi za male obrtnike, še posebej tiste, ki pečejo piškote
Ministrstvo za kulturo: Margot, ve se – ker je umetnica
Ministrstvo za šolstvo, znanost in tehnologijo: Matjažko, zaradi ljubezni do informatike
Ministrstvo za delo, družino in socialne zadeve: it
Ministrstvo za kmetijstvo: Marihuanca, ker bo poskrbel za nasade svojega “zelenja” 🙂
Ministrstvo za okolje in prostor: ta je še prost….imate kak predlog?
Se strinjam. Ker drugače ne bi bil razočaran. :)[/quote]
Mene pa sploh ne morejo več razočarati. Čakam, da me bo od politikov kdo pozitivno presenetil, ampak tak se verjetno še ni rodil. :))[/quote]
Televizije že zdavnaj več ne gledam, ampak zgleda, da bom moral še nehat poslušat radio. Je bilo pred par dnevi med novicami, da je Cerar nekje na Brdu predaval o etiki in morali.
Jaz ne zastopim tega, kako lahko nek politik,ki je del mafijske garniture in abnormalnežev, filozofira o etiki ? Če to ni višek glumljenja in sprenevedanja, sem jaz papež. 🙂
Že ko sem to slišal, mi je postalo slabo. Če bi bil tam, bi sigurno bruhal.
In takšni ljudje, kot si ti, so idealni za takšno politiko, ki se sprijaznijo in jim je vseeno.
Pa če bi politiki hodili po njih, bi se pač samo sprijaznili.
Ti že razmišljaš kot prava političarka. Me čudi, da že to nisi. 🙂
In si zato za finance določila m111, ker je prijazen do tebe in bo samo pri drugih zategoval pasove. :)[/quote]
Tebe sem dala na MNZ, ker so tam interpelacije pogoste in ti bi jo sigurno preživel. :)) Pa tudi na izbrisane se spoznaš, ker včasih kakšnega tu gor “izbrišeš” oziroma njegov post.
To je res in je samo odsev sprevržene družbe, ki ceni grebatorstvo in izkoriščanje.[/quote]
če družba, človeštvo nebi bilo kot je ti nemi bil modi na MON_u ampak bi skale z grdimi teksti lastnoročno nosil v delujoči vulkan.
Ne podcenjuj drugih, če si sam šleva, neaktiven, …[/quote]
Za razvoj ni treba vedno iti preko trupel drugih ljudi.
Mene pa sploh ne morejo več razočarati. Čakam, da me bo od politikov kdo pozitivno presenetil, ampak tak se verjetno še ni rodil. :))[/quote]
Televizije že zdavnaj več ne gledam, ampak zgleda, da bom moral še nehat poslušat radio. Je bilo pred par dnevi med novicami, da je Cerar nekje na Brdu predaval o etiki in morali.
Jaz ne zastopim tega, kako lahko nek politik,ki je del mafijske garniture in abnormalnežev, filozofira o etiki ? Če to ni višek glumljenja in sprenevedanja, sem jaz papež. 🙂
Že ko sem to slišal, mi je postalo slabo. Če bi bil tam, bi sigurno bruhal.
In takšni ljudje, kot si ti, so idealni za takšno politiko, ki se sprijaznijo in jim je vseeno.
Pa če bi politiki hodili po njih, bi se pač samo sprijaznili.[/quote]
Eno je, da se sprijazniš z nečim, drugo pa da ti je vseeno. En sam državljan ne more naredit nič, tu bi moralo celo ljudstvo stopit skupaj in se upret sistemu. Ne pa 50 pajacev, ki pridejo pred parlament protestirat s kartoni, samo zato, da imajo potem kaj za objavit na fejsbuk…
če družba, človeštvo nebi bilo kot je ti nemi bil modi na MON_u ampak bi skale z grdimi teksti lastnoročno nosil v delujoči vulkan.
Ne podcenjuj drugih, če si sam šleva, neaktiven, …[/quote]
Za razvoj ni treba vedno iti preko trupel drugih ljudi.[/quote]
emm … to propagirajo trapasti vegetarianci, ki nočejo razumeti, da odžirajo hrano višje razvitim bitjem ☺
btw: a veš koliko dni v zadnjih 250 letin na Zemlji ni bilo vojn, pobijanja, umorov … pa je vse peljalo do tega kjer smo danes ☺
odg: 2,5
Si me prehitela, isto sem želel tudi sam napisat. Če si resnično želite nekih sprememb, če veste kje tiči problem, kako bi se vi lotili, da bi državi zagotovili več prostih delovnih mest, višje penzije, mladim zagotovili lepšo prihodnost itd, potem si pa ustanovite svojo politično stranko. Dobite moj glas, evo.[/quote]
Ti boš pa čičal in čakal, da se službica pripelje do tebe:)). Zadnjič si pljuval po ostalih monovcih, češ da so stari in neuporabni in ti (kao) predstavnik mladih…zmoreš vse:))). Zmoreš ja, čičkanja.
Forum je zaprt za komentiranje.