Kdo so večji “glumci”
Kaj ti res niti ene zajebancije ne zastopiš? Ti vse razumeš z najbolj negativno možno noto in potem to negativnost projiciraš na druge, kot da je njihova. Ne vem, če je tak simpl. Jaz sem njegovo temo razumel povsem nasprotno od tebe. Pač kot hec oziroma nekaj, da se čveka.
Kaj ti res niti ene zajebancije ne zastopiš? Ti vse razumeš z najbolj negativno možno noto in potem to negativnost projiciraš na druge, kot da je njihova. Ne vem, če je tak simpl. Jaz sem njegovo temo razumel povsem nasprotno od tebe. Pač kot hec oziroma nekaj, da se čveka.[/quote]
Kaj se ti oglašaš spet. Vsakič, ko te nekdo dobi na laži, se boš poskušal izognit z nekim izgovorom. Kakšna zajebancija človek, vi že 10 let ene in iste bedarije pišete. Spider ima prav, vsakemu drugemu uporabniku greste pridigat o nezrelosti, pomanjkanju izkušenj, vzgoji ipd traparije.
Kaj ti res niti ene zajebancije ne zastopiš? Ti vse razumeš z najbolj negativno možno noto in potem to negativnost projiciraš na druge, kot da je njihova. Ne vem, če je tak simpl. Jaz sem njegovo temo razumel povsem nasprotno od tebe. Pač kot hec oziroma nekaj, da se čveka.[/quote]
Kaj se ti oglašaš spet. Vsakič, ko te nekdo dobi na laži, se boš poskušal izognit z nekim izgovorom. Kakšna zajebancija človek, vi že 10 let ene in iste bedarije pišete. Spider ima prav, vsakemu drugemu uporabniku greste pridigat o nezrelosti, pomanjkanju izkušenj, vzgoji ipd traparije.[/quote]
Ti spet nisi nič razumel. Saj nisem jaz te teme odprl, da mi mene lovili na laži. Mene noben ne bo dobil na laži, razen kakega lažnivca. Tako da kar izvoli, tebi gre to odlično od rok. 😉
Se strinjam. Ker drugače ne bi bil razočaran. :)[/quote]
Mene pa sploh ne morejo več razočarati. Čakam, da me bo od politikov kdo pozitivno presenetil, ampak tak se verjetno še ni rodil. :))[/quote]
politik = moški
:))) Jah, saj bi ti pomagal, pa ne vem kak? 😀
Jap. Ni mi jasno kaj se ti stari ljudje še vedno niso sprijaznili s tem v kakšnih razmerah živimo in kako ta ku**** politika ne bo nikoli pravična, pa naj še ne vem kdo pride na oblast. Ponavljajo se, ko papagaji, eno in isto jamrajo in si za đabe otežujejo življenje.[/quote]
Ti “stari” so v veliko boljšem položaju kot mladi, saj bodo imeli penzijo!
Jap. Ni mi jasno kaj se ti stari ljudje še vedno niso sprijaznili s tem v kakšnih razmerah živimo in kako ta ku**** politika ne bo nikoli pravična, pa naj še ne vem kdo pride na oblast. Ponavljajo se, ko papagaji, eno in isto jamrajo in si za đabe otežujejo življenje.[/quote]
Ti “stari” so v veliko boljšem položaju kot mladi, saj bodo imeli penzijo![/quote]
Eh, tista uboga penzija, pa še to vprašanje, če bodo dobili…
Veš, zakaj prihaja do tega občutka…. Jah, spet sva pri moških…. Res pa je, da jih v politiki ne manjka… :D[/quote]
Midva bi lahko ustanovila politično stranko….ampak kaj, ko se ti skrivaš za računalnikom. :))[/quote]
Si me prehitela, isto sem želel tudi sam napisat. Če si resnično želite nekih sprememb, če veste kje tiči problem, kako bi se vi lotili, da bi državi zagotovili več prostih delovnih mest, višje penzije, mladim zagotovili lepšo prihodnost itd, potem si pa ustanovite svojo politično stranko. Dobite moj glas, evo.
Forum je zaprt za komentiranje.