Kdo so večji “glumci”
Moški ali ženske ? 🙂
Mi je Skela dala idejo o sprenevedanju in me zanima kdo je v tem boljši in kakšne tehnike so značilne za posamezni spol.
Bom kar začel s svojim mnenjem. Moški sigurno v tem, kako so ustrežljivi in kako pomagajo ženski pri gospodinjskih opravilih….Čez čas pa glavno moško opravilo postane TV ali pa dajanje pozornosti drugim ženskam preko interneta. 🙂
Ženske pa na samem začetku veliko dajo nase in na svoj videz, da bi bile privlačne..Pozneje pa pričakujejo, da bodo moškemu seksi, ne glede na to, če bodo kaj storile za svoj videz ali pa dale kakšno novo idejo v postelji…:)
Ok 🙂
Po mojem so ženske rekorderke v sprenevedanju pred samimi sabo…tok, kot s(m)o se ženske
sposobne slepiti, se po mojem moški niso nikoli.
Moški so pa nagnjeni k pretiravanju o lastni vrednosti, lepoti, pridnosti in sposobnosti….težava
je v tem, ker ponavadi v vse to čist zares sami verjamejo :-)))
Sprenevedajo se pa oboji, vsak na svoj način v fazi osvajanja partnerja….po “osvojitvi” pa
tančice padejo in v prednosti so tisti pari , ki se jim v štartu ni bilo treba veliko sprenevedati…
Ženske se naj nehajo rihtat, moški pa že od začetka naj ne bo prevelik gentleman, pa ne bo problemov. :))
Ženske se naj nehajo rihtat, moški pa že od začetka naj ne bo prevelik gentleman, pa ne bo problemov. :))[/quote]
Ne, ne. Jaz sem se rihtala prej, se rihtam sedaj in se bom rihtala dokler me z nogami naprej ne nesejo iz hiše.[/quote]
Take rabimo. Ziher je tudi tvoj še vedno gentleman in ga ni rabil glumit na začetku.
To je res.
Vendar bi v večini primerov to pomenilo še manj kratkih vez, kaj šele daljših.
Na začetku marsikdo vloži več truda, da ugodi partnerju in tako preseže svoje navade. Zato bi veliko ljudi moralo spremeniti svoje navade, da bi sploh bili zanimivi na začetku.
Ali pa na splošno zmanjšati pričakovanja drug do drugega.
To je res.
Na začetku marsikdo vloži več truda, da ugodi partnerju in tako preseže svoje navade. Zato bi veliko ljudi moralo spremeniti svoje navade, da bi sploh bili zanimivi na začetku.
Ali pa na splošno zmanjšati pričakovanja drug do drugega.[/quote]
V glavnem je treba biti najprej samokritičen in zahteven DO SEBE.
Ker na splošno (in specifično) spremeniti je možno na svetu samo samega sebe….
Ampak kaj, ko se jih toliko SPRENEVEDA samih pred sabo….
To je res.
Ampak kaj, ko se jih toliko SPRENEVEDA samih pred sabo….[/quote]
Ampak to je skoraj utopično pričakovati od nekoga, ki ga doma starši nikoli niso kritizirali, ampak so ga večinoma vedno opravičevali, če je kaj ušpičil, vedno so bili razumevajoči in nikoli njihov ni bil nič kriv. Tak rabi dolgo časa oziroma zelo težke življenske izkušnje, da se spametuje.
To je res.
Ampak kaj, ko se jih toliko SPRENEVEDA samih pred sabo….[/quote]
Se strinjam. To pomeni prepoznati tiste stvari pri sebi, katere drugim očitamo.
Če bi takrat, ko nekomu kaj očitamo, tisto prepoznali pri sebi, bi tudi sočloveka lažje sprejemali.
Ne, ne. Jaz sem se rihtala prej, se rihtam sedaj in se bom rihtala dokler me z nogami naprej ne nesejo iz hiše.[/quote]
Take rabimo. Ziher je tudi tvoj še vedno gentleman in ga ni rabil glumit na začetku.[/quote]
Ja, je. In zelo si je želel potomcev, za katere izjemno lepo skrbi, celo malce preveč lepo (če povzamem nekaj tem skupaj).
Sicer ne vem, če bi to dala skupaj s sprenevedanjem, ampak v bistvu odkritost in sprenevedanje ne gresta skupaj.
Pa bi rekla, da tako med pogovori, prepiri, so moški večinoma bolj direktni, tudi bolj grobi, ampak prej vržejo karte na mizo, je bolj grobo, ampak bolj odkrito. Pri ženskah je pa bolj zavito v celofan, vse nekaj fino, za hrbtom pa…
To govorim za povprečje. Tako med ženskami je veliko direktnih kot med moškimi veliko hinavsko zahrbtnih. Samo v povprečju je pa tu točka za moške.
Drugače povedano moški te trešči direkt v obraz. Ženska te pa zahrbtno zatolče pa sploh ne veš od kje in kdaj in na kako način se je začelo.
Če smo vas že v drugih temah scufale, vsaj enkrat pohvala bolj na moški kot na ženski strani :).
To je res.
Ne, samo vsak bi moral biti to, kar je v resnici. Brez pretvarjanja. Ker pretvarjati se ne moreš v nedogled.
Mislim, da bi se potem podobni tudi lažje našli.
To je res.
Ne, samo vsak bi moral biti to, kar je v resnici. Brez pretvarjanja. Ker pretvarjati se ne moreš v nedogled.
Mislim, da bi se potem podobni tudi lažje našli.[/quote]
Tko ja.
Jaz poznam eno avšo, ki je mož še ni videl brez mejkapa. Nikoli.
Vedno vstane pred njim in se gre najprej namazat.
Pa to ni dober primer.
Odkrit in naraven moraš biti v bistvenih stvareh.
Ne tko, ko en moj sodelavec, ki mu je punca po desetih letih povedala, da si
želi cerkveno poroko, prej je pa ves čas šinfala čez kler….
To je res.
Problem je, kar v resnici potem veliko ljudi ne bi sploh izpolnjevalo pogojev za primernega partnerja.
Na primer, na razgovoru za službo prav tako moraš malo pretiravati pri podajanju svojih sposobnosti in povedati, da marsikaj dobro obvladaš, pa čeprav to ni čisto res.
Ali pa rečeš, da se boš potrudil.
Potem pa tako ali tako narediš le tisto, kar je nujno. 🙂
Problem je, kar v resnici potem veliko ljudi ne bi sploh izpolnjevalo pogojev za primernega partnerja.
Na primer, na razgovoru za službo prav tako moraš malo pretiravati pri podajanju svojih sposobnosti in povedati, da marsikaj dobro obvladaš, pa čeprav to ni čisto res.
Ali pa rečeš, da se boš potrudil.
Potem pa tako ali tako narediš le tisto, kar je nujno. :)[/quote]
Haha! Zametki kasnejšega kolapsa.
Zlažeš se, samo zato, da službo dobiš, čeprav že vnaprej veš, da situacijam ne boš kos. Povrhu vsega si še len in točno veš, da ne boš opravljal vsega, kar ti naložijo, ampak samo najnujnejše.
Rešitev na kratek rok, bi jaz temu rekla.
Naj te nekaj vprašam: ali ti žena kdaj namigne, da je pričakovala od vajinega razmerja več, kot je dobila? Toži, da ne narediš dovolj ali da ji ne pomagaš dovolj? Je razočarana nad zvezo? :))
Pa to zdaj pišem na splošno, da ne bo kakšne zamere slučajno.
Forum je zaprt za komentiranje.