Kdo so slovenski JO?
Jaz sem na žalost šele zdajle ugotovila kaj je tema…. Bo treba ponovitev gledat.
Babi kako je tvoj muc? Prejle sem šla mimo balkonskih vrat in se mi je zdelo da spet sosedov muc na moji sedežni “gnezdi”. Za hec sem spustila Doro na balkon ( s tem mucom sta sicer frenda – že od njegovih malih nog sta se igrala in norela kadar sta se videla). Dora ga je samo povohala se obrnila in šla stran. Grem še jaz bližje in vidim da je muc revež ves pretepen – od drugega mučka, da se razumemo. Po tačkah in po obrazu – zdaj mi je pa tako hudo… Saj kolikor poznam mačke se bo “zlizal” ampak se mi smili seveda. Pa tudi prepozno je da bi šla k sosedom z njim, gospo bi verjetno kap če grem sedaj zvonit….
Pa lahko noč.
Babi, hvala za tale namig. Kljub pozni uri sem vseeno začela oddajo gledat, je bilo kar zanimivo poslušati, a me je začel premagovati spanec, zato bom nadaljevala danes, če bo le najmlajši opoldne pridno zaspal.
Sicer pa imamo pri nas danes po vikendu še en prosti dan zaradi praznika. Prav fin je tak podaljšan vikend :o)
Uživajte vikend tudi vi!
Vladka
Hej!
Muc ima nekaj z ledvicami. Upam, da ne bo hujsega. So se pa te tezave pojavile po kastraciji pri enem letu. Se rado zgodi kastrirancem. Vidis, to je usoda hisnega muca. Bratu pa nic. Ves vesel naju sprmlja.
Zdaj sva se zmenila z vet., da se bom naucila dati injekcijo, da mi ne bo treba vsak dan k njim. Tablete mu ne uspem dati z nobeno finto. Je prepameten.
Sta pa za vse prava atrakcija. Danes so pripeljali tistega norveskega ali svedskega gozdnega macka- krasen. Zelooo velik- moja zaostajata samo za malenkost. Glavi imata vecji; malo krajsi trup. Pa sta samo mesancka
turske angorke in ulicnega rdecelasega frajerja. Bom prinesla fotke.
Kuzi sem pred leti sama pobrala 7 sivov. Zdaj se bom se tega naucila. Nikoli ni prepozno!:) Me pa malo stiska- skrb za muca in moja spretnost.
O nasih JO ( polovici) bi kaj rekla, pa bom raje tiho:))
Lep vikend Babi
Forum je zaprt za komentiranje.