Kdo so neresneži?
Kdo so neresneži? Zakaj imam občutek, da vlada na monu razmišljanje, da je nekdo neresen, če nima otrok, če nima žene, moža, hiše in psa ?
Si res resen, zrel, če imaš partnerja, otroke?
In si nujno nezrel, če tega nimaš?
Osebno poznam kup nezrelih ljudi, ki imajo otroke. Pa marsikoga zrelega, ki gre raje smučat, jadrat kot, da bi imel otroke.
Zakaj mislite, da niste perfektni?
Zakaj se sploh sekirate, kaj kdo misli o vas ali vam podobnim? (tudi v reali)
Zakaj se potem cele dneve presekirate zaradi tega?
Zato, ker ste nesamozavestni.
Začnite s tem, da sebi zabijete v glavo, da ste najprej unikatni (in se ne more nihče primerjati z vami) in posledično zaradi tega perfektni. Ne spreminjajte se zato, ker drugi to želijo. Spreminjajte se le na lastno željo.
Ajde vsa zgornja vprašanja so retorična in ne potrebujejo pisnih odgovorov ampak si na njih odgovorite v svoji glavi.
Ste zadovoljni? – Če ste vas boli k**** za to kar misli cel svet.
Niste zadovoljni? – Ugotovite, kaj bi radi in delajte na tem.
Eh, klinc…. tebi pa kar ljubčka. CMOK
(pa tudi, če jih dobim okoli kepe zaradi tega) :-))
Because of You[/quote]
A si me ti to ravnokar ocmokal? :)))
No, prav. :))
Ker smo v kontekstu tega foruma, velja izpostaviti, da se samooklicana stiriperesna deteljica forumskih resnezev vedno znova duri s svojo resnostjo, zrelostjo. Neresnezi pa smo, po njihovo, vsi, ki ne delamo v smeri druzinskega zivljenja. Zato se nismo zreli. Za zakol? 🙂
Sploh On_ je kardinal te veroizpovedi. In, ko si vzame cas, nam nezrelim ocita vse standardne grehe otrocajev. Vazali pa ga tako ali drugace potrdijo.
Dater noooo, pa ne se že navsezgodaj obremenjevati:).
Zame bodo vedno neresneži tisti, ki skačejo iz cveta na cvet in ki so sposobni vsak dan z drugim/drugo občevati.[/quote]
Za mene tudi, pa če so še tako resni pri tem. :))
Dater noooo, pa ne se že navsezgodaj obremenjevati:).
Zame bodo vedno neresneži tisti, ki skačejo iz cveta na cvet in ki so sposobni vsak dan z drugim/drugo občevati.[/quote]
Za mene tudi, pa če so še tako resni pri tem. :))[/quote]
Z vso resnostjo se lotijo neresnosti:). Ti kekci me ne morejo prepričati, ker so nestabilni.
Because of You[/quote]
Sem dobila asocijacijo na to 😀
https://www.youtube.com/watch?v=hmnwkyc6YD8 (Oz.dal) 😉 <3
Forum je zaprt za komentiranje.