Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kdo se boji pikice od zdravnika?

Kdo se boji pikice od zdravnika?

Po pravici povejte

Zdravnik je tisti, ki zdravi in ne prodajni agent in ponudnik farmacevtskih pripravkov.

Tako, da pravih zdravnikov verjetno ni več veliko. Morda so tisti brez licence,ki jim ta naziv ni priznan lahko še pravi zdravniki.

Tako, da kako pikico od pravega zdravnika se morda ni za bati od lažnega pa morda enako, kot pa da bi ti kdo pištolo na čelo nastavil,ki lahko izstreli 9mm naboj.

Kje pa dobijo ti pravi zdravniki sestavine z pikico? Mislim, od kje njemu tisto ta pravo cepivo in kje sploh so ti dohtarji brez licenc, ki sami mešajo zdravila?

Zato pa ni strahu pri pravih zdravnikih pred pikico. Štekaš?

Če si bilo programirano da potrebuješ pikico za lastno zdravje potem je to lahko problem.

Kje pa dobijo tisti, ki delajo pikice zdravilne sestavine, ki bi jih med drugimi snovmi dali v pikico?

Prav imaš. Tisti ta lumpi zdravniki z licenco sploh od nikjer ne dobijo sestavin za pikico. Ne bomo več prejemali pikic od njih, pa ne zato, ker se jih bojimo, ampak zato, ker bomo od sedaj naprej prejemali samo še pikice od ta pridnih zdravnikov brez licenc ki si sami namešajo cepiva.

Zdaj sem se pa še jaz deprogramiralo in se osvobodilo na vaš nivo.

Odgovor na objavo uporabnika
pa ne mi nakladat o drugih razlogih, 20.07.2021 ob 23:51

Prav imaš. Tisti ta lumpi zdravniki z licenco sploh od nikjer ne dobijo sestavin za pikico. Ne bomo več prejemali pikic od njih, pa ne zato, ker se jih bojimo, ampak zato, ker bomo od sedaj naprej prejemali samo še pikice od ta pridnih zdravnikov brez licenc ki si sami namešajo cepiva.

Zdaj sem se pa še jaz deprogramiralo in se osvobodilo na vaš nivo.

Ne, pravi zdravniki ne mešajo pikic. Pravi zdravnik je narava. Tudi pri njej najdeš pikice in so že namešane. (Trnje-žela) Od nekaterih lahko zboliš, od nekaterih dobiš srbečico itd., nekatere pa ti celo tudi če po pikici niso prijetne celo pomagajo pri tvojem telesnem zdravju.

Igla pa ni naravno zdravilo. Tudi če je v igli zdravilo so bile sestavine pridobljene iz narave. Zdravilna rastlina ti lahko pomaga se zdraviti, tudi zdravnik v ljudskem bitju ampak vedno, če se telo pozdravi se pozdravi samo, vse ostalo pa je bila lahko le pomoč k temu.

Kako si pomagaš s pravim zdravnikom? Če je ta pravi zdravnik narava?

Tako, da najprej veš, kaj je zdravilo v njej,ki bi ga potreboval zase. Torej moraš poznati zdravilo ali pa te mora o njem nekdo poučiti. Da ti ta uk sprejmeš in če si odgovoren moraš najprej zaupati temu, ki te o tem poučuje. Če ti nekaj prikriva po vprašanjih,ki te zanimajo o tem zdravilu potem mu ne gre ravno zaupati kajne?

Če ti fant, punca, partner nekaj prikriva, kaj to v tebi ne ustvari nekega dvoma in prida kanček nezaupanja?

No tako pa je s temi cepivi. Če se gre za tvoje zdravje, tvoje telo in če ne smeš vedeti vse podrobnosti o tem, kaj naj bi ti bilo vbrizgano v telo, saj se izgovor navezuje na poslovno skrivnost ali kaj drugega potem seveda lahko obstaja dvom, saj ne veš, kaj boš prejel v telo. Če pa ti po vrhu to cepivo ponujajo ljudje, katerih skupine iz katerih izhajajo so znani po zavajanju, lažeh, škodi, ki jo povzročajo ljudem potem pa sploh obstaja dvom in ne brezskrbnost, da kaj takega jemlješ vase in dopustiš, da ti tujec vbrizga v tvoje telo.

Ker ko in če se zgodi, da ti snov v cepivu nekaj žalega stori v smislu zdravja ali drugače bo vsa posledica katere posledica in vzrok težav si bil morda ti, ki si verjel v nekaj kar ni dejansko tako kot si verjel na tebi samem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close