Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Kdo pride na dom -servis računalnika-lokacija Kamnik

Kdo pride na dom -servis računalnika-lokacija Kamnik

Odločili smo se, da bi radi spoznali poštenega in korektnega računalničarja, ki se spozna na svoje delo in je pripravljen priti na naš dom, ko bi bilo to potrebno. Ta hip je prenosnik kljub dobri zaščiti, ki jo ima, pokasiral virus in zdaj smo malo v zadregi, nekaj smo uredili, mislim, pa da je potrebno še kaj, ker še vedno antivirusni program pošilja sporočila, da je virus prisoten in naj ga zbrišemo, to naredimo in hopa ponovno enako sporočilo na ekranu in tako lahko delamo celi dan.
Da ne nakladam v nedolged, je kdo, ki bo sprejel ta izziv in se zapeljal do nas in popravil kar je potrebno…pošteno delo, pošteno plačilo, samo ne pretiravati!

Seveda bi se prej po telefonu vse dogovorili, torej pustite svoj mejl in vas kontaktiram..

Tajfun, lahko tudi vi, za vas sem tule že brala, da ste zaupanja vredna oseba, prosim, kam Vam lahko pišem, če ste za stvar? Pogoj je res, pošten in korekten odnos in seveda, da se spoznate na svoje delo! Če bomo našli skupni jezik, boste lahko postali “naš računalničar”, no mi vaša stranka;)). Hvala!

Pozdravljeni,

oglasite se mi lahko na: izobrazevanje@gmail.com
pa se bomo dogovorili o obisku.

Lep pozdrav!
Tajfun

K meni hodi prijazen dečko, sicer nisem neka poznavalka, a za moje pojme obvlada stvari. Cene so pa tudi zelo ugodne.

http://www.rmk.si/[/url]

Evo, Pošteno, pa imaš na voljo tudi domačega serviserja, ki operira na področju Kamnika in tudi širše. Cenovno bo najbrž ugodnejši, ker je Kamnik meni že malce od rok.

Hvala vsem…

Tudi mi pridemo v Kamnik, imamo tam kar nekaj stalnih strank:

računalniški servis SOSiGO: tel: 031 70 70 71

mene pa zanima kdo lahko pride v ljubljano? nalozit pa je treba word, power point in ostale programe, ki pridejo zraven.

Meni vzdržuje vse Begon s.p. 040 775 956. Naredil mi je tudi ful lušno spletno stran. Korekten gospod, zanesljiv, se potrudi in pride kadarkoli ga pokličem. Cena v mejah normale. Nikoli ne čakam prav dolgo. Pa še fino mi je razpeljal vse kabelske povezave po stanovanju, skril kar je za skriti, tako da še kabli izgledajo estetsko.

http://www.ssit.si je servis ki deluje v Kamniku in okolici. tel: 040 204 772

Odstranjevanje virusov je lahko precej dolgotrajen postopek,ki v 50% traja več kot 3 ure, ponavadi pa cela stvar traja kar cel dan.Včasih je potrebno podatke prekopirati in sistem naložiti na novo.Seveda ni potrbe, da računalničar sedi ves čas zraven računalnika,zato se ponavadi viruse čisti na lokaciji servisa.
Problem je namreč v tem, da ko enkrat dobite virus, ta ponavadi onemogoči zaščito vašega računalnika in kar naenkrat nimate enega virusa ampak vsaj nekaj + še kakšen trojanc in ostala nesnaga.
Torej odstranje virusov (pravilno) po mojem mnenju – če se pregled naredi korektno NIKOLI ne more trajati manj kot 2 do 3 ure.(seveda odvisno od količine podatkov na vašem računalniku in stopnje okužbe)

Prijateljici, ki je starejša gospa vendar še dela za nekaj manjših podjetnikov, se je sesul računalnik. Vsa je obupana, ker ne more napraviti bilanc. Ne ve pa tudi na koga se naj obrne za pomoč Prosim svetujte?

[/quote]

[/quote]

[/quote][/quote]

[/quote][/quote]

Če gospa nima back-up, je na zalost vse izgubljeno. Kolega sodeluje z Latin d.o.o. Majhno podjetje, zanesljivo, ponavadi “sestavlja” operacijske sisteme in serverje z nule in dela back-upe za podjetja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close