Kdo pri vas kupuje kondome: moški ali ženska?
No, to sem v bistvu želela vprašat. Hči ima 16 let in ima fanta ene pol leta že. Pa je zadnjič kupila kondome, in sem jo vprašala, ali ne kupuje tega njen fant .Pa pravi, da on je že zadnjič, zdaj je na vrsti ona. A tako imajo zrihtano? sem jo vprašala, zakaj pa ona kupuje, če hoče fant seksat, naj jih ima. Pa mi je odgovorila, da če sem smešna, da saj tudi ona hoče seksat, sploh pa da on kupi tiste navadne, ona ima pa rada z okusom. Majko milo, kaj mi to govori….
Katastrofalno uslugo boš naredila hčerki, če boš nanjo prenesla glupo mentaliteto, da moški hoče seksat, ženska mu pa pač da, da ne bo šel drugam. Vsaj tiho bodi s takimi neumnostmi.[/quote]
Se strinjam.[/quote]
Pa saj to ne more biti stvar mentalitete, če imaš željo sexat, jo pač imaš, če ne, pa pač ne. Druga je razmišljanje iz starih časov, ko je ženska morala biti devica, drugače je bila označena za vlačugo itd. Ampak to, da imajo moški večji spolni nagon od žensk, pa tudi danes ni nobena skrivnost. Testosteron dela svoje.
Vedno znova me presenti, da mati je začudena nad tem, ko hčerka izjavi, da tudi rada seksa. A ko ste ble ve mlajše ste samo zaradi fantov?
Forum je zaprt za komentiranje.