kdo pozna te cleanerje?
Hello,
ne razumem se preveč na pc zadeve=programe, pa me zanima, če kdo izmed vas pozna tele stvari in če kaj dejasnko pomagajo?
1.
Click-Maintenance
2.
AMUST RegCleaner
3. WinASO RegOptimizer?
Četudi kao počistim in npr. resetiram ter znova čistim, zmeraj mi najde v kerem cleanerju probleme.
Kaj boljšega priporočate?
Se da kaj free dobit na netu, in ker sem laik v tem ali bom znal sam naložit ali kaj treba?
Hvala vnaprej in lp
Za zgornjo nezgodo s linkom za download se opravičujem. Zgornji link ne dela!!!!
Spodnji link pa deluje:
http://www.filehippo.com/download_ccleaner/download/76de99d16ed75990f33b69e760cd9031/
V redu razumem. Potem klikni na to besedilo:If not then please click this link.( kot ga vidiš na sliki)
lep pozdrav, Crackhack
Pozdravljen(i), predvsem pa Crackhack!
Rekel si, da naj stare cleanerje izbrišem iz pc-ja. Kaj pa če jih še hočem imeti in + naložim ta tvoj predlog cleanerja?
Mel sem naenkrat naložen stari in novi MS Office (2003 in 2007), pa je bilo vse ok na pc.
Stare zanekrat še nočem izbrisati, ker mi je en računalničar poznal vse te čistilce in pravi, da so ok, ali pa je to le tako rekel…da ga ne bi za kaj druzga gnjavil, verjetno….ker je on malo čuden,
Če stare res moram odpravit s pc-ja, a ni dovolj, da to vržem v koš, pač pa moram preko nadzorne plošča tam pri “dodaj ali odstrani program”?
V glavnem, če to ne napravim in naložim tvoj predlog=cleaner, kar si mi priporočal, bo kaj narobe?
Pa upam, da ta tvoj cleaner ni plačljiv oz. samo do določenega časa je free, potem pa se plača?
Torej?
Hvala ti lepa vnaprej, če le spet prideš na moj post.
Prav lp in iskrena hvala!
P.S.: btw, a si mogoče kak računalničar? Mogoče bi se mogla spoznati preko msn ipd….če si za
kot je že rekel martin 12 lahko pustiš stare cleanerje, vendar glej da jih ne boš imel preveč, največ 3 . Moj cleaner ni plačjiv in ti dela dokler ga ne odstraniš. Poleg tega, si že naložil moj cleaner. Ne bo nič narobe če ga, če ga slučajno še nisi.
P S: Nisem ravno računalničar, vendar sem mojster le teh. Za kontakt in spoznanje pa se strinjam.
Se tipkamo
crackhack!
potegnil sem dol in ko dam run cleaner, mi prej izpiše: “This process will permanently delete files from your system.
Are you sure you wish to proceed?”
in nisem upal stisniti, ker ne vem točno kaj misli izbrisati z mojega pc-ja…bojim se, da mi izbriše vse dokumente, programe itd. je potrebno sploh kaj označit…ko sem nalagal, jaz sem vse pustil tiste kljukice, nič nisem odkljukal, ker sem analfabetik za take stvari.
pls še malce mi pomagaj, tnx, lp
Forum je zaprt za komentiranje.