Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kdo od Slovencev vas navdihuje?

kdo od Slovencev vas navdihuje?

Vlasta Nuesdorfer, Carla de Ponti, pok. Andrej Marušič in Erik Brecelj.

pokojni znanstvenik Jožef Štefan, pokojni dr. Godina, pokojni dr. Marušič, pokojni Leon Štukelj, pokojni a še vedno živi MARTIN KOJC, Tone Pavček, Tone Svetina, Fran S. Finžgar, dr. F.Prešeren, Dane Zajc, Berta Golob… pred dnevi umrli J. Robič, še prej pokojni T. Humar, N. Zaplotnik…P. Kozjek…žal prezgodaj pokojni Marko Zorko…

od še živih ali vsaj jaz mislim, da so še živi pa Ivanka Mežan, Boris Cavazza, Polde Bibič,novinar Tone Hočevar (dopisnik iz Rima), kleni športni novinar (upokojeni) Oto Giacomelli, od poslovnežev zanesljivo J. Škrabec in njegova žena Sonja, Ivo Boscarol, Mirko Tuš, oblikovalski tandem Japec Jakopin, poslovnež in župan Z.Janković, od mladih pred leti oslepeli maneken Alen Kobilica, ki se ni vdal depresiji in samopomilovanju, ampak dela naprej, onkologinja Marjeta Vrščaj, boksar Dejan Zavec (neizčrpen vir navdiha), da, tudi M. Klevišar, pa Vesna Godina, Manca Košir, šarmantni stari igralec D. Bitenc, a sem omenila Svetlano M.?, Jolanda Čeplak, Neža Maurer, profesor Lunaček… Gotovo sem jih še nekaj pozabila!

Aja, seveda: vinar Aleš Kristančič, pa najboljši kuhar v Sloveniji, lastnik gostilne Zemono Pri Lojzetu – Tomaž Kavčič! aja, Slavoj Žižek… Tomaž Pandur…

uf, pozabla sem muskonterje: DJ Umek, Kanzyani, Vili Resnik, Alya…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close