Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kdo oblači babovje na poptvju??? Pop in

Kdo oblači babovje na poptvju??? Pop in

Odgovor na objavo uporabnika
darja izgleda odlično, 18.07.2021 ob 11:09

Patya, 17.07.2021 ob 09:24

punčkasta, 16.07.2021 ob 20:00

Kaj je to zaena vreča za krompir na stari ženščini? Zelena obleka za punčke do 2 let in zlati salonarji z vsaj 12cm peto, v katerih NE zna hoditi!

Privoščite si boljšega stilista!

Men je pa Darja super, upam da bom v njenih letih vsaj približno tako dobro zgledala. Še Krčmarka slabše zgleda, sploh ko ji botoks popusti.

So se pa stilisti (a je še Metka Albreht njihova stilistka?) malo popravili – vremenarko Katjo so končno začeli oblačiti tako da dobro zgleda. Prej me mi je prav smilila, kot bi jo nekdo zanalašč zahebavaal. Zdaj šepajo pri tračarskem oddelku.

Darja izgleda odlično. Za svoja leta sploh. Tudi oblečena je drugače, bolj z okusom, kot ostale. Petra  je dobro izgledala pred liti. Odkar je popravljena, je veliko slabše.

dobro oblečena,.dobro zgleda, dobro vodi…kdo jo oblači?

A vam ni vsaj malo nerodno, res ste primitvni. Pa ste se spotikali v frizuro gospe Bojane Beović,  pa ste kritizirali videz gospe Mateje Logar, sedaj pa še gospe Darje Zgonc. Vse te ženske so gospe s veliko začetnico, imajo ogromno strokovnosti in znanja, kar pa po prebranem ne morem reči za tiste, ki se spotikajo v videz in starost omenjenih. Sem mislila, da smo dosegli dno, pa vidim, da še zdaleč ne. Ne se pustit primitivcem in gospe, kar tako naprej.

Darja Zgonc je zagotovo oseba, za katero si želim, da še dolgo ostane na TV zaslonih.

Časi, ko se je gledalo le na obraze in oblekice so mimo. Ljudje, ki imajo nekaj v glavi ocenjujejo strokovnost. Dolgoletne izkušnje so le dodana vrednost in prednost.

Ker so javne osebe in se o njih lahko pogovarjamo. Ali nam boš ti preprečilo?

Ni problem v njih kot voditeljicah, problem je to, da se v modi oprave ne izbira več v skladu s tem kaj komu pristoji, ampak da mislijo, da se mora nujno nosit tisto kar je moderno in trendy ne glede na to ali človeku pristoji ali ne. Pa tudi za poulično modo to velja. V mnogo primerih se ne izkoristi potenciala lepe ženske. Žalost.

Res je žalostno na kakšen način se izraža mnenje, polno pljuvanja, zmerjanja.
Ne razumem pa, zakaj gledate nekaj kar vam ni všeč? Zamenjate program.

Darja Zgonca je super, zna lepo govoriti, je prijetna in prikupna.

Mislim, da je zadnji čas, da menjajo vse voditelje poročil na pop tv, ker so že enih 20 let eni in isti frisi.

Najbolj na jetra mi gre Petra, ki grozljivo zateguje žnable, preglasi goste v studiu in ne da, da bi do konca povedali en stavek. Darja se res ziba, da bo enkrat s stola padla,  Jani misli, da je duhovit, najboljši se mi zdi EDI. Njega ni potrebno menjat.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close