Kdo oblači babovje na poptvju??? Pop in
V glavnem da so vse blond. Najhujša mi je una Zgonjena Darja, res tolk pregonjene preseratorske babe še nism videl. Maje se po stolu, vsiljiva, zoprna antipatična do amena. Pa tista ota, jao jao jao. Direkt preklopim. Pa še na silo jih moramo plačevat tko grde! To tv greznico itak ne gledamo pri nas doma
Zakaj tako napadalno do enih novinark? Močno dvomim, da ste lepše oblečeni pri vas doma, da bi lahko komentirali njihov outfit. Že vedo zakaj so tako oblekli voditeljice, zakaj vas moti? Pa glejte poročila na kanalih, kjer vam bolj ustrezajo. Morda toples? Nude? Vsaj ne more biti stilist kriv .. ccc get a life
Kako ste nesramni, 16.07.2021 ob 21:29
Zakaj tako napadalno do enih novinark? Močno dvomim, da ste lepše oblečeni pri vas doma, da bi lahko komentirali njihov outfit. Že vedo zakaj so tako oblekli voditeljice, zakaj vas moti? Pa glejte poročila na kanalih, kjer vam bolj ustrezajo. Morda toples? Nude? Vsaj ne more biti stilist kriv .. ccc get a life
Kdo pa je po tvoje kriv, če je na tv ženska narobe oblečena? Kuhar? Čistilka? Kadrovnik? Stilist mogoče?
Zakaj nesramni, 16.07.2021 ob 21:38
Kdo pa je po tvoje kriv, če je na tv ženska narobe oblečena? Kuhar? Čistilka? Kadrovnik? Stilist mogoče?
Kdo si pa ti da veš in sodiš kaj je prav in kaj narobe? Danes pa res živimo v svobodnem svetu vsaj kar se mode tiče, da je težko nekaj “narobe”. Tako so si zamislili za danes, v čem je problem. Karkoli bo oblekla, jih bo vsaj 50% reklo, da ni ok.. in kaj naj po tvoje obleče, da bo vsem prav?
Narobe, 16.07.2021 ob 21:41
Kdo si pa ti da veš in sodiš kaj je prav in kaj narobe? Danes pa res živimo v svobodnem svetu vsaj kar se mode tiče, da je težko nekaj “narobe”. Tako so si zamislili za danes, v čem je problem. Karkoli bo oblekla, jih bo vsaj 50% reklo, da ni ok.. in kaj naj po tvoje obleče, da bo vsem prav?
Potem je morda najbolje, da ne pride v ničemer. Tako bi polovica ostala odprtih ust, druga pa bi še par dni molčala. Poudarek na tem, kateri spol predstavlja katero polovico, najbrž ni potreben.
Gledanost bi zagotovo narasla, kar bi prineslo dodatne dobičke. Zaradi le teh bi podjetje plačalo višje davke, kar pa bi pomenilo več sredstev v državni blagajni… in tako nastane navidez nepovezana povezanost golih deklet in novih cest, morda celo tretjega tira, itd.
Qiqqe, 17.07.2021 ob 09:09
Meni so vse super. Najbrz vam kmetavzarkam ni po godu, ker imate ve eno posebni modo. To, da imajo same blondinke jim gre v plus. Darja je bila vcasih manekenka. Za svoja leta se odlicno drzi.
Se ve zakaj imajo blondinke. Te znajo dobr ” vlečt” da pridejo do polozaja. Kaj mislis uno Jambrek al kaj je že pri PoP In. Ma ta nima pojma o vodenju. Vprašj se kako je prišla tja. Sem delala v podobnih vodah in vem kako se dela tam.
punčkasta, 16.07.2021 ob 20:00
Kaj je to zaena vreča za krompir na stari ženščini? Zelena obleka za punčke do 2 let in zlati salonarji z vsaj 12cm peto, v katerih NE zna hoditi!
Privoščite si boljšega stilista!
Men je pa Darja super, upam da bom v njenih letih vsaj približno tako dobro zgledala. Še Krčmarka slabše zgleda, sploh ko ji botoks popusti.
So se pa stilisti (a je še Metka Albreht njihova stilistka?) malo popravili – vremenarko Katjo so končno začeli oblačiti tako da dobro zgleda. Prej me mi je prav smilila, kot bi jo nekdo zanalašč zahebavaal. Zdaj šepajo pri tračarskem oddelku.
Prav, 17.07.2021 ob 08:23
Za zacetek se na tv oblece zensko letom in postavi primerno.
Osnove.
Kot drugo lahko vsakdo izrazi svoje mnenje. Tebe silijo v tisino doma? Imas nasilnega moza ali zeno, ki ti ne dovoli svojega mnenja? Potrebujes pomoc?
“na stari ženščini”
“Najhujša mi je una Zgonjena Darja, res tolk pregonjene preseratorske babe še nism videl. Maje se po stolu, vsiljiva, zoprna antipatična do amena”
To… mnenje? To ni mnenje to je nesmiselno žaljenje. Ogledalo avtorju zapisa. Ko boste pisali mnenja na nivoju, je pa debata vedno dobrodošla.
Vsak se lahko obleče kot mu paše in če tebi ni všeč, ne pomeni da nekomu drugemu ni. Skrbi zase in svoj izgled.
Mnenje ali?, 17.07.2021 ob 11:04
“na stari ženščini”
“Najhujša mi je una Zgonjena Darja, res tolk pregonjene preseratorske babe še nism videl. Maje se po stolu, vsiljiva, zoprna antipatična do amena”
To… mnenje? To ni mnenje to je nesmiselno žaljenje. Ogledalo avtorju zapisa. Ko boste pisali mnenja na nivoju, je pa debata vedno dobrodošla.
Vsak se lahko obleče kot mu paše in če tebi ni všeč, ne pomeni da nekomu drugemu ni. Skrbi zase in svoj izgled.
Ravnokar si podalo mnenje? Ali žališ avtorje zapisov z omembo nivojev?
Tvoje ogledalo
oblakovje, 17.07.2021 ob 11:42
Ravnokar si podalo mnenje? Ali žališ avtorje zapisov z omembo nivojev?
Tvoje ogledalo
Ker sem ti stopila na rep? Brezveze. Lahko bi se le kulturno pogovarjal, pa mnenje podal na primeren način brez žaljenja – to pomeni na nivoju. Ne opravičuj nesramnega obnašanja, ker soustvarjaš družbo tudi ti. A želiš, da jutri tebe tako obrekujejo, žalijo, napadajo? Ali tvojega otroka?
Slovenčki nimate druzga razen ZGONJENE DARJE, za boljše programe in voditelje nimate pojma. Začetni avtor je začel debato o glupih stilistih, jaz jo samo nadaljujem, da je sramota da te skozlane face folk zabubeno gleda že 25-30 let. Halo??! En je celo napisal pop TV greznica in prav ima. Jaz dodajam A kanalizacija. Poden od bralcev iz bobna do lastnikov greznice. In kaj boš zdej?! Grde face imajo in gledalce namensko živčne delajo. Kaj pa zdej? Buuuu
Vse je to blond, tako ali drugače, 17.07.2021 ob 12:02
Slovenčki nimate druzga razen ZGONJENE DARJE, za boljše programe in voditelje nimate pojma. Začetni avtor je začel debato o glupih stilistih, jaz jo samo nadaljujem, da je sramota da te skozlane face folk zabubeno gleda že 25-30 let. Halo??! En je celo napisal pop TV greznica in prav ima. Jaz dodajam A kanalizacija. Poden od bralcev iz bobna do lastnikov greznice. In kaj boš zdej?! Grde face imajo in gledalce namensko živčne delajo. Kaj pa zdej? Buuuu
Mora pa bit tvoja mati zelo ponosna nate
Vse je to blond, tako al drugače, 17.07.2021 ob 20:17
Mislim da je. Napisal sem svoje mnenje kot ostali in se ne ciklam več okrog tega. Pač so mi nižjerazredni
Močno dvomim, razen če je tudi ona takšna kot ti. Pravijo, da jabolko ne pade daleč od drevesa, potemtakem me ne bi čudilo zakaj si takšen.
Še vedno pa ti ni jasna razlika med MNENJEM in ŽALITVIJO.
Bom molila za tvojo dušo? naj te Vsemogočni razsvetli
Cviliš, 17.07.2021 ob 11:53
Ker sem ti stopila na rep? Brezveze. Lahko bi se le kulturno pogovarjal, pa mnenje podal na primeren način brez žaljenja – to pomeni na nivoju. Ne opravičuj nesramnega obnašanja, ker soustvarjaš družbo tudi ti. A želiš, da jutri tebe tako obrekujejo, žalijo, napadajo? Ali tvojega otroka?
Če se nekdo ne strinja s tabo, ne pomeni, da si mu stopila na rep. Pomeni drugačno mnenje od tvojega. S tem, ko sprašuješ če si komu stopila na rep, izpostaviš svojo negotovost in pokažeš, da ne znas poslušati.
Avtor: voditeljice so včasih res grozno oblečene. Za pojavo na televiziji in dostopnost do vseh možnih oblačil, lahko upravičeno pričakujemo stajling na višjem nivoju.
Cvileča mačka, 18.07.2021 ob 10:53
Če se nekdo ne strinja s tabo, ne pomeni, da si mu stopila na rep. Pomeni drugačno mnenje od tvojega. S tem, ko sprašuješ če si komu stopila na rep, izpostaviš svojo negotovost in pokažeš, da ne znas poslušati.
Avtor: voditeljice so včasih res grozno oblečene. Za pojavo na televiziji in dostopnost do vseh možnih oblačil, lahko upravičeno pričakujemo stajling na višjem nivoju.
Da se kdo ne sme strinjati z mano? Nikoli se ni treba strinjati z mano, ne gre se za to, ampak za način komunikacije, ki je žaljiv in neprimeren. Samo to. Jaz slišim vaše odgovore, jih razumem in se mi kot taki sploh ne zdijo napačni, vsak ima svoj pogled in mnenje na določeno temo. Kar pa ni prav in je po mojem rak rana baše družbe je neprimerna in škodljiva komunikacija, ki prav nikamor ne pelje. Ta negativna nasteojenost in energija, ki ustvarja dodatno negativno vzdušje in počutje vseh sodelujočih. Menim, da nj potrebe po takšni komunikaciji in da se sa še kako lepo povedati kar misliš, ne da bi ob tem bili žaljivi do kogarkoli, nesramni ali kako drugače negativno nastrojeni proti komurkoli.
Recimo tvoj zadnji stavek je že bolje zastavljen, razumljiv in spoštljiv, mnenje pa jasno izraženo ne da bi bile uporabljene žaljivke. Vsi smo ljudje, tudi javne osebnosti in vsi si zaslužimo spoštovanje, ne glede na to kako smo ali nismo oblečeni.
Patya, 17.07.2021 ob 09:24
Men je pa Darja super, upam da bom v njenih letih vsaj približno tako dobro zgledala. Še Krčmarka slabše zgleda, sploh ko ji botoks popusti.
So se pa stilisti (a je še Metka Albreht njihova stilistka?) malo popravili – vremenarko Katjo so končno začeli oblačiti tako da dobro zgleda. Prej me mi je prav smilila, kot bi jo nekdo zanalašč zahebavaal. Zdaj šepajo pri tračarskem oddelku.
Darja izgleda odlično. Za svoja leta sploh. Tudi oblečena je drugače, bolj z okusom, kot ostale. Petra je dobro izgledala pred liti. Odkar je popravljena, je veliko slabše.
Forum je zaprt za komentiranje.