Kdo nam vlada?
Antilopa, upam da te ne čudi, da se Poet in jaz sploh ne zmeniva za predsedniško mesto … se mi zdi, da sva midva od posvetnih kozlarij rahlo distancirana .
Hvala za zaupanje in naklonjenost, vedno mi bo to ostalo v spominu in neskončno cenim tvoje mnenje, ampak mene politika res ne gane .[/quote]Pa tako se je potrudila ti pa nič…. hladen kot špricer do Atilope….. :))
Ma jaz bi že samo zaradi predstavnice za stike z javnostjo šel v politiko, itak bi me vedno ona ven zvlekla…. :)))
Antilopa, upam da te ne čudi, da se Poet in jaz sploh ne zmeniva za predsedniško mesto … se mi zdi, da sva midva od posvetnih kozlarij rahlo distancirana .
Hvala za zaupanje in naklonjenost, vedno mi bo to ostalo v spominu in neskončno cenim tvoje mnenje, ampak mene politika res ne gane .[/quote]Pa tako se je potrudila ti pa nič…. hladen kot špricer do Atilope….. :))
Ma jaz bi že samo zaradi predstavnice za stike z javnostjo šel v politiko, itak bi me vedno ona ven zvlekla…. :)))[/quote]
Jaz nisem nikoli hladen do ničesar, kar je vroče … jin in jang !
Povsod piše … ” z javnostjo ” in ne ” javnostmi ” … ?
Kaj pa naj bi bil point tvoje opazke ?[/quote]
Pravilno je z javnostmi…saj najbrž si želiš vedeti pravilno in ne kaj drugi uporabljajo?:)[/quote]
Saj res – sem že nekje slišal.
Vsake toliko časa slavisti lansirajo en umotvor , da se jih ne pozabi …
Včasih je raztural le Toporišič, kako je pa odkar je Prešeren umrl, pa ne sledim več …
Forum je zaprt za komentiranje.