Kdo na forumu vam je zanimiv?
Prvi vtis je pogosto pravilen pri srečanju z osebo, pove nam nekaj kar besede potem največkrat “pokvarijo”. Na forumu velja pa bolj obratno ;)[/quote]
Ker …?
Kakšno bolj dovršeno utemeljitev mi boš moral ponuditi, če naj ti verjamem … :D[/quote]
Ker je branje napisanih komentarjev podobno kot branje knjige. Naša domišlija ustvari svet, ki obstaja v naših glavah, realnost je pa ..
Ker …?
Kakšno bolj dovršeno utemeljitev mi boš moral ponuditi, če naj ti verjamem … :D[/quote]
Ker je branje napisanih komentarjev podobno kot branje knjige. Naša domišlija ustvari svet, ki obstaja v naših glavah, realnost je pa ..[/quote]
Hočem rečt, če najprej bereš knjigo, ki ti je všeč, jo film, ki upodobljen po drugačnem kopitu ponavadi razočaranje..
Ugotovili smo, da le na podlagi virtuale ne bo možno razglasiti zmagovalca, ker imamo ljudje premalo razvito intuicijo, da bi vedeli kakšen je nekdo v resnici. 🙂
Brez soočenja ne bo šlo. :)[/quote]
Je to reklama za piknik ? 😉 :)[/quote]
Mogoče pa res…:))
Čeprav dvomim, da bi bil le eden, ki bil bil vsem zanimiv. Vsak bi spet imel svojega zmagovalca. Le bolj realen bi bil. 🙂
Skratka, ena poročena zdolgočasenka srednjih let, ki za povrhu postane celo žaljiva, ko ji le re-interpretiraš njene lastne besede.
Jaz ti povsem verjamem, da si veliko nad mojim nivojem, ti, ki hodiš na srečanja erotičnega foruma špegat, kako zgledajo fukfehtarji v resnici. Kako vem, ja sama si povedala!!! In čemu se zgražaš nad njihovim videzom, če kao nisi od njih ničesar pričakovala?
Res dokazuješ svoj NIVO; ni kaj, vsestransko…
Vsakemu, ki se vpikne v tvoje besede rečeš, da je zdolgočasen, do njega pa postaneš žaljiv. Samo toliko, da ne pozabiš.
jaz pa živim v veri, da so eni fukfehtarji tudi seksi, ter urejeni in privlačni in da se zdolgočasena dama moti, ko jih vse po vrsti označuje za zamaščene kebre.[/quote]
Seveda, ampak ključno neodgovorjeno vprašanje je:
zakaj hudiča srečno vezani ljudje hodijo na taka fukfehtarska srečanja??? In potem se še hvali, na kakšnem nivoju je???
če nebi bilo fukfehtarje … bi bile ženske nenasajene in neoplojene — in tečne ☺
no ja, žal mame nekaterih tukaj prisotnih niso imele več kot enkrat opravka opravka s fukfehtarji ☻
Latissa, to je zdaj odvisno, kdo ja zate fukfehtar. Za Spiderja je to nekdo, ki fehta in nikoli ne dobi. :)) Tak verjetno res ni seksi. No zame je fukfehtar tudi tisti, ki dobi, zato se strinjam s tvojo opredelitvijo.
Forum je zaprt za komentiranje.