Kdo na forumu vam je zanimiv?
Od kje to tvoje vztrajno vrtanje v mojo užaljenost? Če se ti tako počutiš, še ne pomeni, da se nekdo drug, ki bere tvoje odgovore. Sem se ob tem trenutku spomnila na Eleanor Roosvelt in njeno svetovno izjavo, da nas nihče ne more užaliti brez našega dovoljenja (nekateri jeziki prevajajo tudi da nas nihče ne more ponižati brez našega dovoljenja) in tega dovoljenja za čvek nimam, je rezervirano le za ljudi, ki meni nekaj pomenijo, ti si pa neka virtualna persona, ki ji je v petek popoldne pošteno dolgčas in mene neusmiljeno sili in prepričuje v svojo trivialno tezo….kako se ti da? Pojdi raje pečt potico pa jajčka barvat 🙂
In kaj zdaj če ti je bil grd za kozlat? Mar pričakuješ, da ti bo vsak všečen? To je šele naivno 🙂
Tole bondanje, kdo je komu fejst pa kdo komu v zobeh, je res brezvezno. Saj gre samo za virtualo. Meni se je že prevečkrat zgodilo, da mi je bil na forumu nekdo zelo zoprn, v živo pa pravo nasprotje…. jasno, ker zmanjka glas pa obnašanje…
In tudi ne razumem, zakaj je neka oseba samovšečna, če prizna da ne išče nikogar in da ji malokdo potegne… Kdo se zdej ne zna soočat z direktnostjo drugih? 😉
Mogoče pa nekdo na podoben način tebe vidi, da si ogabna in za skozlat, mogoče niti ne toliko vizualno, ampak verjetno prej izrazoslovno, sploh če nima človek nekega osnovnega nivoja kulture. 😉
Da se vrnem k temi:
Fn_Fal mi je bil zanimiv/zabaven, in vse ostale punce, saj veste, katere ste to. :)))
Koristno res ni. So pa mene vedno bolj odbijali tisti, ki se imajo za nevem kaj, kot pa skromni ljudje, pa čeprav preveč samokritični.[/quote]
Seveda Robi, brano med vrsticami si vse povedal.[/quote]
Me pa zanima, kako si razlagaš moj komentar.
Pa menda ne tako, da imam tebe za tisto, ki se ima za nekaj več, ker to enostavno ni res. Saj sem ti napisal že večkrat, da si tudi sama preveč samokritična.
Kaj nas poskušaš prepričati? Da tukaj ženske vse po vrsti ližemo svoje ekrane ???
In sedaj si se našla ti, odvračaš nas od tega, saj reve slepo verjamemo svoji bujni domišljiji, ne vemo pa, da v resnici stegujemo svoje slinaste jezike po zamaščenih debeluharjih s sivimi bradami.
Kako sem ti hvaležna, da si svoje izkušnje s srečanja radodarno delila z nami.
Svašta, res…
Meni so vsi zanimivi in prav vse bi rada spoznala.
In takšni bi ostali, četudi bi imel kateri od njih trebuh, 55 let in bi bil nižje rasti.
Ne vem kaj si ti pričakovala na tvojem srečanju. Da nisi naivno mislila, da boš uletela v svinger klub, kjer te bodo pričakali Brad Pitt in ekipa ???
Seveda Robi, brano med vrsticami si vse povedal.[/quote]
Me pa zanima, kako si razlagaš moj komentar.
Pa menda ne tako, da imam tebe za tisto, ki se ima za nekaj več, ker to enostavno ni res. Saj sem ti napisal že večkrat, da si tudi sama preveč samokritična.[/quote]
Seveda sem to med vrsticami razumela, da sebe imam za nekaj več kljub precejšnji samokritičnosti.
Sem dobil občutek, da si boš moj komentar tako razlagala. Malo kasneje, ko sem ga oddal.
Tvoja razlaga pa je spet odsev tvoje samokritičnosti. Če se sama ne kritiriraš, pa meniš, da te drugi.
Čeprav po moji logiki to ne gre skupaj, da bi nekdo bil prevzeten in hkrati samokritičen. Prevzetni ljudje se že obnašajo čisto drugače, kot pa ti. Mislijo, da so središče vesolja, da jih vsi občudujejo, se radi nastavljajo….Čisto nasprotje tvojim navadam.
Sem dobil občutek, da si boš moj komentar tako razlagala. Malo kasneje, ko sem ga oddal.
Tvoja razlaga pa je spet odsev tvoje samokritičnosti. Če se sama ne kritiriraš, pa meniš, da te drugi.
Čeprav po moji logiki to ne gre skupaj, da bi nekdo bil prevzeten in hkrati samokritičen. Prevzetni ljudje se že obnašajo čisto drugače, kot pa ti. Mislijo, da so središče vesolja, da jih vsi občudujejo, se radi nastavljajo….Čisto nasprotje tvojim navadam.[/quote]
Ko človek dobi v življenju malo morje ne-jev se začneš spraševati vse mogoče in pomisli takrat tudi na to, da je en od razlogov morda vzvišenost ipd.
Me veseli, da ni bilo tako mišljeno.
Od kje to tvoje vztrajno vrtanje v mojo užaljenost? Če se ti tako počutiš, še ne pomeni, da se nekdo drug, ki bere tvoje odgovore. Sem se ob tem trenutku spomnila na Eleanor Roosvelt in njeno svetovno izjavo, da nas nihče ne more užaliti brez našega dovoljenja (nekateri jeziki prevajajo tudi da nas nihče ne more ponižati brez našega dovoljenja) in tega dovoljenja za čvek nimam, je rezervirano le za ljudi, ki meni nekaj pomenijo, ti si pa neka virtualna persona, ki ji je v petek popoldne pošteno dolgčas in mene neusmiljeno sili in prepričuje v svojo trivialno tezo….kako se ti da? Pojdi raje pečt potico pa jajčka barvat :)[/quote]
Samica…To pisanje od “Misonke” bolj spominja na prevzetno in vase zagledano.
Ne. Šanse imaš, ko se hihita na vsak tvoj stavek, ko te kar naprej omenja in hvali pred prijateljicami / prijatelji. Če pa ti reče, da si fejst fant, pa to ponavadi pomeni samo da si prijazen, vljuden, tak pridkan fantek za pobožat po glavi, kaj več pa nebi rada imela s tabo, ker je ne privlačiš…z drugimi besedami, nisi dovolj velik vtis naredu na njo.[/quote]
Meni pa moja pravi, da sem fejst, pa se ne božava samo po glavi. Ampak zdaj se ti zrušil ves tvoj koncept dejtanja, zato bom prepustil nekaj še tvoji domišljiji. Pravijo, da če se nekaj počasi podira, lažje sprejmeš. :))[/quote]
Si se mogoče vprašal, da mene ne zanima čisto nič o tvoji navidezni ( virtualni ) punci ? Glede na to kolikokrat jo omeniš ti kmalu nobeden nebo več verjel, da si v zvezi. Precej čudno izpade.
Meni pa moja pravi, da sem fejst, pa se ne božava samo po glavi. Ampak zdaj se ti zrušil ves tvoj koncept dejtanja, zato bom prepustil nekaj še tvoji domišljiji. Pravijo, da če se nekaj počasi podira, lažje sprejmeš. :))[/quote]
Si se mogoče vprašal, da mene ne zanima čisto nič o tvoji navidezni ( virtualni ) punci ? Glede na to kolikokrat jo omeniš ti kmalu nobeden nebo več verjel, da si v zvezi. Precej čudno izpade.[/quote]
Tebi je tak vse čudno, kar se ne ujema s tvojo sliko o drugih. 😉 Pač si pomagaš tako, da si zatiskaš oči.
Jaz vas rada berem, se pa redko oglasim. Nisem vedela da se tudi osebno poznate, ja super! Mogoče pa bom začela bolj sodelovati v pogovorih, da nekatere od vas še v živo spoznam. 🙂
Od teh, ki pišejo redno, mi je najbolj všeč it, je prizemljena in nikoli nikogar ne napada (tudi Marko), od tu nerednih pa mi je izredno zanimiva Notta, tako malo skrivnostna in v stiku z naravo živi.
Niso mi všeč tisti, ki vedno samo kritizirajo, trenutno je Sadni izgubil vse moje pike.
Bodite prijatelji še naprej! 🙂
Jaz imam pa še vedno upanje zanj, nisem še obupal nad njim. :))[/quote]
Če ga sprejmeš takšnega kot je, ne rabiš nič upati. :)[/quote]
Njega sprejemam, vsaj trudim se, to pa še ne pomeni, da se strinjam z vsem, kar pove. 🙂 Vprašanje je, če se on sprejema, ko se potem tako burno odziva.
Ti Marko se preveč ukvarjaš z življenji drugih, pa še poznaš ne ti ljudi. To so samo vzdevki, na forumu smo, si pozabil ? Lahko pišem še nevem kake traparije pa neboš čisto nič razumel zakaj točno to delam, lahko si jih samo domišljaš, tko da nehi se tok poglabljat o stvareh, ki jih itak nikoli neboš mogu razvozlat.
Forum je zaprt za komentiranje.