Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kdo na forumu vam je zanimiv?

Kdo na forumu vam je zanimiv?

Ha,ha,ha….kako pa je tvoja žena porihtna,da nebo nikamor pobegnila :)))[/quote]Mislim eni pa res nič ne veste…..
Priklenem jo z verigo, bolj na kratko pa je…… 😉 :))))

Več vam pa ne bom razlagal, ker to so privat zadeve in pri nas imamo urejene družinske razmere, kako pa to drugi rešujete pa ni moj problem…… :)))))))

ps
Hec!

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Meni so všeč prav vsi, fantje in dekleta, vsak je zanimiv na svoj način. Za enega mi še posebej trepeče srce, ampak…ah, ja…ravno ta ne bi nikoli spil kavice z mano.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Se motiš.
Ravno včeraj sem bil na obisku pri tvojem najljubšem forumašu. 🙂

Ideja še vedno je, le pomladi ni od nikjer…:)
Bomo kar preskočili pomlad in prišli direkt v poletje.

]Mislim eni pa res nič ne veste…..
Priklenem jo z verigo, bolj na kratko pa je…… 😉 :))))
Eni nismo poročeni
Pri nas pa z verigo priklenemo psa. Očitno je to pri vas drugačne .. je cel dan priklenjena ?? .. kaj pa sprehodi :DD

Se motiš.
Ravno včeraj sem bil na obisku pri tvojem najljubšem forumašu. :)[/quote]:)))))) V bistvu si bil včeraj celo dvakrat, enkrat si bil na obisku pri moji ženi nato pa še pri obema…… 😉 :)))))))))))))))))))))))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ti je to že povedal ali preprosto ne pije kave? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Marko, meni pa si ti OK in nisi mi še povedal ali bi šel z menoj na kavo in/ali kavo sploh piješ. 🙂

Torej, prosim…odgovori mi…

Kaj si sedaj sitna? Saj sem povedal, da so to privat stvari…. :))))))
A pri vas pes tudi kuha? Potem ga pa še sprehodiš do pralnega stroja…..;)

Drugače pa pes niti ne živi tako slabo.
Jest dobi dvakrat na dan, če pridejo gosti k hiši jim naročimo naj ga ne dražijo, zvečer se ga pa spusti, da se malo zlaufa čez noč……
Kaj češ lepšga? 😉 😀

Se motiš.
Ravno včeraj sem bil na obisku pri tvojem najljubšem forumašu. :)[/quote]:)))))) V bistvu si bil včeraj celo dvakrat, enkrat si bil na obisku pri moji ženi nato pa še pri obema…… 😉 :)))))))))))))))))))))))))[/quote]
Ja, imaš prav. 🙂
Ko sem bil le pri njej, je bila prijazna do mene. Ko pa sem bil pri obeh, pa me je skregala. :)))

misliš ali veš ☺

lahko pa probaš ponuditi kaj tekočega za polizati ☺☺☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

:)))))) V bistvu si bil včeraj celo dvakrat, enkrat si bil na obisku pri moji ženi nato pa še pri obema…… 😉 :)))))))))))))))))))))))))[/quote]
Ja, imaš prav. 🙂
Ko sem bil le pri njej, je bila prijazna do mene. Ko pa sem bil pri obeh, pa me je skregala. :)))[/quote]
Človek se vpraša, kdo je mutil. Ali ona prej, ko njega ni bilo ali pa ti potem, ko je bil On zraven. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ja, imaš prav. 🙂
Ko sem bil le pri njej, je bila prijazna do mene. Ko pa sem bil pri obeh, pa me je skregala. :)))[/quote]
Človek se vpraša, kdo je mutil. Ali ona prej, ko njega ni bilo ali pa ti potem, ko je bil On zraven. :))[/quote]
Nihče ni mutil Le zaslužil sem si kritiko. 🙂

Kaj si sedaj sitna? Saj sem povedal, da so to privat stvari…. :))))))
A pri vas pes tudi kuha? Potem ga pa še sprehodiš do pralnega stroja…..;)

Drugače pa pes niti ne živi tako slabo.
Jest dobi dvakrat na dan, če pridejo gosti k hiši jim naročimo naj ga ne dražijo, zvečer se ga pa spusti, da se malo zlaufa čez noč……
Kaj češ lepšga? 😉 :D[/quote]

Nič nisem sitna.
Privat stvari se lahko prek ZS ,seveda,če želiš.

Raje pridi kar na obisk, da te najprej žena zasliši….., potem bova pa videla kako bo….. 😀 😀

On-
Odgovori pa lp.:)

Meni sta zanimiva dva – Intruderček in On, imata smisel za humor, pa pri njiju tudi ne opažam, da bi bila podmukla ali žleht. Na začetku sem imela dobro mnenje o Matjažku, ampak ga je sam pokvaril. Za to je res nadarjen. :))

omembe vredne/i vedo, ker jih citiram ☺

spešl(čke) dobijo pa še ZS ☺☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

On- pol mi pošli naslov. :))

Saj pišem, pišem, redno. 😉
Hvala za spodbudne barvite odgovore. 😀

Saj pišem, pišem, redno
Pišeš že pišeš ampak naslova tel. št.pa res ne.Mogoče dobijo to samo določeni?:))

zanimivo da sem jaz komu zanimiv

meni gre tale na jetra – malo povecana
.
.

Ti je to že povedal ali preprosto ne pije kave? :)[/quote]

Ma tole glede kave bi se prilagodila – če bi bil samo to problem 🙂

misliš ali veš ☺

lahko pa probaš ponuditi kaj tekočega za polizati ☺☺☺[/quote]

Ti si krasen, samo kaj, ko je tako težko ujeti moment med tvojo destruktivnostjo in halucinacijami. Vmes znaš biti zelo prijeten. Sicer redko, pa vendarle.

misliš ali veš ☺

lahko pa probaš ponuditi kaj tekočega za polizati ☺☺☺[/quote]

Ti si krasen, samo kaj, ko je tako težko ujeti moment med tvojo destruktivnostjo in halucinacijami. Vmes znaš biti zelo prijeten. Sicer redko, pa vendarle.[/quote]
jejhata no … da Babnica nebi znala tipu nadeti uzde in ga z njimi upravljati da galopira po pravih potkah ☺

Jaz že nekaj časa berem forum, samo se malokrat oglasim, nisem tako zanimiva kot stalni forumaši.
Sicer so mi vsi na forumu zanimivi.
Najbolj pa morem izpostavit Marko, On_, it, krivokljun, japkica….Zelo zanimive in pametne poste pišete, dobro kakšen krat niso tako pametni 😉
Drugače pa najbolj tako mi ne sede pristop od kakšnih nesramnežev, ki imajo vedno neki za povedat en čez drugega 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close