Kdo na forumu vam je zanimiv?
poglej si svojo gornjo objavo: – že pri odgovoru na moj post si naredil precej napak (slabo si quotal) … torej si nezanesljiv že za “stroko”.
a te kaj pomiri, da se ga vtaknil v več smokvic (v vsako večkrat) kot pa imaš ti let ☺
Ne, nič mi to ne pomeni, zame si še vedno en navaden internetni hrošč, ki ne ve kaj bi sam s sabo počel. Noben ti nebo verjel, da redno seksaš, če večino dneva preživiš za tipkovnico. Pa ne trudi se dosečti karkoli. Taki, ki žalijo po forumih in se trudijo izpasti pogumni / samozavestni, so ponavadi v živo vse prej kot to. Mislm, da sm s tem vse povedu.
malo poglej objave — pa boš videl kje in kako si začel klicati “hudiča” ☺
aja — pa gliha vkup štiha … torej sva v istem zosu ☺
misliti pa raje ne — ti ne gre ☺
Si ja, predvsem o sebi. :))[/quote]
Mogoče me kdaj zanese pa koga označim za bebčka, še vedno ti pa ne bom na dolgo in široko razlagal kako sem zaplodil tvojo mamo. Žalostno, da take podpiraš, s tem tudi veliko poveš o sebi.
Si ja, predvsem o sebi. :))[/quote]
Mogoče me kdaj zanese pa koga označim za bebčka, še vedno ti pa ne bom na dolgo in široko razlagal kako sem zaplodil tvojo mamo. Žalostno, da take podpiraš, s tem tudi veliko poveš o sebi.[/quote]
Priznam, da sem se motil o tebi. Po zapisih sodeč sem mislil, da veliko mlajši. No ja… 😉
Kdo mi je zanimiv tu gor?
Pojma nimam, nisem toliko tu gor, da bi znala ocenit.
Na splošno bi rekla, da mi tisti, ki se oglašajo v vsaki temi, niso zanimivi. Bolj so mi zanimivi tisti padalci, ki kdaj pa kdaj pridejo in takrat kaj zanimivega napišejo.
Nisem pa še začutila želje, da bi komu pisala na ZS, zato se ne registriram.
Mi nimamo o tebi tolk slabega mišljenja, kot ti o nas. :)) Katero pravjično bitje pa si mislil, da si, v naših očeh? :))
U madonca, ko berem te komentarje se lahko res vprašam ali je sploh kdo od vas že seksal kdaj. Ker tule se vse bere kot znanstvena fantastika. 🙂
V bistvu je to bolj na druge letel, ki se želijo v čim lepši možni luči predstaviti širši množici anonimnežev. Dostikrat si ne upajo izrazit svojega mišljenja, povedat kako stvari stojijo, zakaj je temu tako pa nevem. Bojda zaradi tega, ker bi si s tem kvarili imidž, ki si ga gradiju tu že leta. Želijo vsem ugajat, ko pa Robi zbira ljudi za piknik, pa o njih ne duha ne sluha. Ti boš lahko znal kaj več povedati o tem, zame itak veš, da si ne iščem prijateljev tu gor.
Japkica a ti to misliš na forumu al zares?
Pa da nisi ti sedaj to napisala s kako posebno željo v sebi? :))))[/quote]
Haha… No, če se akterji k akciji spravljajo tako, kot tule filozofirajo in bluzijo… me res veseli, da me ni zraven. :))))))))
ps; zdaj pa ali zastopiš ali pa ne. 😉
Sadni saj tebe tudi ni bilo tam, pa si bil izrecno povabljen. A sploh veš zakaj te ni bilo?
Stvar je taka stoji pa tako…. In to vsak zase ve kako stoji kakšna stvar in če se tebi zdi, da je nekaj na glavo obrnjeno to ne pomeni, da velja tudi zame tako.
Veš včasih je tudi narobe prav…. 😉
Japkica a ti to misliš na forumu al zares?
Pa da nisi ti sedaj to napisala s kako posebno željo v sebi? :))))[/quote]
On- tebi se že cedijo sline?Najberž ti doma, doma neda .Zdej bi se pa kam prslinu))))),da ti ga ne raznese!![/quote]
A to sodiš po sebi, ker vsakič ko katero pogledaš, postaneš penast? :)) Nismo si tako zelo enaki. Eni se znajo tudi pohecat brez sline okrog ust.
Ne spomnim se, da bi mene kdo povabil na ta vaš piknik. Spomnim pa se, da sem se vam smejal še preden ste ga organiziral. Zna bit to razlog zakaj nisem bil povabljen lol[/quote]Kolikor se spomnim, te je it povabila, je pa res, da si se samo norčeval in posmehoval iz vsega skupaj, kot lisica kislemu grozdju……
Ne spomnim se, da bi mene kdo povabil na ta vaš piknik. Spomnim pa se, da sem se vam smejal še preden ste ga organiziral. Zna bit to razlog zakaj nisem bil povabljen lol[/quote]Kolikor se spomnim, te je it povabila, je pa res, da si se samo norčeval in posmehoval iz vsega skupaj, kot lisica kislemu grozdju……[/quote]
Precej bolano, da ti ostanejo v glavi tako nepomembni dogodki. Še jst se ne spomnm tega lol
A o teh pravljičnih likih si prej pisal, ko si govoril, da ti je vseeno, kateri lik si. V bistvu pa je šlo le za tvojo domišljijo o drugih. :))
Dobro si izbral. 🙂
Nekaj napišeš o nečem, čez 5 minut pa napišeš, da se tega ne spomniš? Nekaj ti spomin nagaja. Je kaka bolezen na vidiku? :))
Forum je zaprt za komentiranje.