Kdo na forumu vam je zanimiv?
Najprej mora zafehtat al ne? Vsaj pokazat se more, vsaj željo mora imet. Če ne je posilstvo, al ne? :))
V življenju naredim dovolj pametnega, da sam skrbim zase. Drugo te ne rabi zanimat.
Glej, meni ženske kot si ti, niso izziv, ker so/ ster prelahke, samo da je pubec mlajši pa da zgleda boljše od vašega deca, pa skočite…Dolgčas…Je bolj zanimivo s eigrat z mlajšimi, ker so zahtevne.
Najprej mora zafehtat al ne? Vsaj pokazat se more, vsaj željo mora imet. Če ne je posilstvo, al ne? :))[/quote]
Povej ti meni raje kako ti je uspel pridt od fakfehtanja do posilstva ??? To samo ti zmoreš pa noben drug.[/quote]
Čist enostavno je. 🙂 Kdor ne fehta seksa, si ga pač ne želi. Če tak človek potem kljub temu seksa, pomeni, da je lahko samo še posiljen. 😉
Povej ti meni raje kako ti je uspel pridt od fakfehtanja do posilstva ??? To samo ti zmoreš pa noben drug.[/quote]
Čist enostavno je. 🙂 Kdor ne fehta seksa, si ga pač ne želi. Če tak človek potem kljub temu seksa, pomeni, da je lahko samo še posiljen. ;)[/quote]
Lahko si ga želi, pa ne upa fehtat, ker je preveč sramežljiv. 🙂
Čist enostavno je. 🙂 Kdor ne fehta seksa, si ga pač ne želi. Če tak človek potem kljub temu seksa, pomeni, da je lahko samo še posiljen. ;)[/quote]
Lahko si ga želi, pa ne upa fehtat, ker je preveč sramežljiv. :)[/quote]
Res je, vendar ta ni fehtar in ta tudi seksal ne bo. :))
Meni res ne. Hvala, ker se trudiš.
Kaj pa berač? Je on fehtar? Včasih samo sedi tam nekje pred trgovino in ljudje mu dajejo denar, včasih pa še fehta zraven in mu ga prav tako dajejo. 😉
Kaj ti si vse do danes fehtal ženske za seks ? Veš tega ti ni potrebno počet. Naj ti razložim na kratko. Ponavadi se to zgodi na postelji, kjer se odvija predigra ( poljubljanje ), istočasno mečeš iz nje kose oblačil, nato se pa preprosto uležeš na njo in že imaš priložnost ga namočit.
Aja to je zate posilstvo, ker ti ženska ni izrecno dovolila, da jo lahko poseksaš.
O, svašta, do kam ste vi prišli… :O
Fehtati, definicija in uporaba
Fehtati – iz slovarja popačenk in zmerljivk
Ja, je. To, da so si ga zapomnili (in mu dajo denar, čeprav jim ne reče besede), še ne pomeni, da od njih ne pričakujem denarja. On to ve, oni pa tudi.
Predigra=poljubljanje? Samo to? …o tem, da se “preprosto uležeš nanjo” mi pa samo ena beseda pade na misel: OJOJ.
Kakšen moderen način neki? Nespoštljiv odnos do žensk (in njihovega telesa) pa res ni nekaj, kar se je uveljavilo v moderni dobi.
Zame je to že “fehtanje”, če mečeš kose oblačil z nje. A zate pa ni? A ji ne pokažeš s tem, da si želiš spolnosti z njo?
Forum je zaprt za komentiranje.