Kdo na forumu vam je zanimiv?
Forumaši, občasno vas prebiram, a ne komentiram. Danes sem se opogumila, da tudi sama nekaj napišem.
Dobila sem občutek, da ste tukaj sami stari znanci in prijatelji 🙂 Ali je to res? Dvomim, da se poznate osebno (se motim?).
Torej, kdo je komu najbolj zanimiv tukaj?
Meni, priznam, je najbolj zanimiv On_. Zdi se mi zelo prizemljen in duhovit. Mislim, da sem postala en majčkeno njegova oboževalka 🙂 Bi ga kontaktirala na ZS, a ne upam. Mogoče grize(?) :S
Nihče me ni vprašal, pa vseeno …saj živimo v svobodni državi, a ne….še moje mnenje o drugih:
Spider je iskren, sovraži sprenevedanje. Gre na vse ali nič. Takim je v življenju najtežje.
Marko je prilagodljiv, toleranten, prijazen in predvidljiv. Preveč predvidljiv.:)
Boom je mešanica obeh. Trden, udaren in realen. Njegovo življenje je jasna črta. Blagor takim.
Ja, saj tud ti Intruderček si zanimiv komu, tudi če nihče tega ni omenil. Evo, meni si, malo. :))
Ojej, še ena močnejše postave. Da bi rada nekoga kontaktirala je mogla celo svojo temo odpret o tem. How lame, evo točno take mi niso všeč, preveč mi obupane delujejo.
Meni ni noben všeč tu gor, najbolj realna se mi zdita pa Spider in Matkic.
ps : Ne me citirat pljiš, ne zanima me tvoje mnenje.
Jaz sem pa mislila,da se ti sam rihtaš, kot se usak pravi moški…..Prej boš ti izgubil njo :/[/quote]Ah kje pa…. saj veš copatarji pa te stvari….. 😉
Moral bi se sam, če ne bi bil poročen, sedaj pa ko sva poročena rihta ona mene, jaz pa njo…. in dokler je tako porihtana kot je ne bo nikamor pobegnila….. (upam 😉 :)))))
Forum je zaprt za komentiranje.